Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

lukas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ktosik--Ty chcesz byc wlascicielem klubu czy managerem?? :> mogloby byc takie cos:
-jest mecz Ligi Mistrzów to na poczatek pilkarze sie ustawiaja i leci Hymn tych najbardziej presizowych rozgrywek w Europie ,
-sa mecze reprezentacji to i Hymny obu reprezentacji,
-wygramy jakis mecz niech puszcza po meczu klubowy hymn lub cos takie //moglismy ogladac takie cos np w meczu Milanu z Bayernem jak Milan przeszedl dalej na koniec byl hymn Milanu i nietylko... Pomysl nie głupi ale moze ktos by zrobil takiego soundpacka jeszcze do fm-a 2006 lub 2007... i dodam jeszcze jedno w fajnie by bylo jak druzyna strzeli bramke niech puszcza jakas melodie czy cos takie tak jak jest w Schalke,Bayernie,Dortmundzie.Chyba kazdy z Was widzial mecz Schalke lub Dortmundu to wie o co mi biega :) wiem ze są soundpacki juz do fm-a 2006 ale mozna sie chyba troszke wiecej wysilic i zrobic takie cos jak napisalem .Coz by konczyc zdeczko sie spisalem no ale mam nadzieje ze nie namarne.... pozdro for all :D

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
ktosik, wtedy to już by nie był Football MANAGER...
myspace.com/marneszanse

Proletariat

Mogłaby być opcja, że stajemy się włascicielem klubu i to my decydujemy o tym kto zostanie managerem, ustalamy budżet transferowy, budżęt płac, decydujemy o rozbudowie stadionu, itd, itp.
I jak już jesteśmy włascicielem tego klubu do manager przedstawia nam liste zawodników których chciałby kupić i my akceptujemy ją w całości, lub wybieramy tylko niektórych oraz oczywiście możemy sprowadzać zawodników których my chcemy.

FmFan Partyzant

09.04.2006 12:53    #8074     Sufler - Porady do gry - Football Manager 2007
Jakie zmiany szykują się w FM07? wie ktoś może???

chyczes Partyzant

Jak można usunąć starych użytkowników z galerii sław. chodzi o to, że zacząłem grać od nowa w managera, ale zauważyłem, że w galerii sław znajduje się moje nazwisko z poprzedniej gry. Czy można je usunąć? jeśli tak to jak. prosze o pomoc

jakubkwa Człowiek Renesansu

05.04.2006 11:43    #8076     Sufler - Porady do gry - Klauzula odejścia
p.obrocki - nie wiem i szczerze mowiac chyba sie jeszcze z taka sytuacja u siebie nie spotkalem ;) Natomiast jesli klauzula managerska znaczylaby, ze bedzie mozna kupic zawodnika za dana kwote kiedy przejdziemy do innego klubu (wg. Twojej definicji), to zatwierdzenie takiej klauzuli nie mogloby byc przeciez w mocy zawodnika, a zarzadu. Nieprawdaz? :>

jakubkwa Człowiek Renesansu

04.04.2006 11:42    #8077     Sufler - Porady do gry - Klauzula odejścia
p.obrocki - ja rozumiem ta opcje tak, ze jesli zawodnik dostanie oferte pracy jako managera, to bedzie mogl odejsc z klubu za dana kwote.

lukas Partyzant

02.04.2006 14:09    #8078     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
z kunXonem juz nawiazalem kontakt ale to chyba nie tylko on na tej stronce siedzi no nie?? :D dawac na gg 3435918 czekam i pozdro dla managerow ;p

Proletariat

01.04.2006 03:08    #8079     Sufler - Porady do gry - client_db tylko do odczytu
Jeśli był taki temat przepraszam, nie znalazłem.

A mianowicie mój problem wygląda tak.

Gdy wchodzę w edytor (ten który już jest w managerze po instalacji) i próbuję załadować bazę danych gry wyskakuje mi powiadomienie że plik
clien_db ma ustawiony parametr tylko do odczytu i nie ładuje mi się już edytor. Tak samo jest jak próbuję wgrać jakiegoś Update'a. Wyskakuje mi że jest błąd: Brak dostępu (czy coś w tym stylu).
Co z tym zrobić?
Bardzo proszę o pomoc. Szukałem odpowiedzi na to pytanie na internecie ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.

PS: Moja gra jest oczywiście oryginalna.

Proletariat

31.03.2006 11:31    #8080     Sufler - Porady do gry - LMA Manager 2006
Witam.
Czy ktos z was ma jakies informacje na temat gry LMA Manager 2006 ?? Czy wyjdzie ona w wersi polskiej albo czy wogle zostanie ona u nas wydana??
Pogrywalem sobie we wczesniejsza wersje tej gry kiedys na pleyaku i mial kilka ciekawych elementow. Z checia bym do niej wrocil - w koncu nie samym FM-em czlowiek zyje :)
Narazie znalazlem tylko jedno info o tej gierce na polskich stronkach ( http://gry.w(...)644,3172 ).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution