Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Trojek - negocjacje wysokosci kontraktu sa zwiazane z naszym bezpieczenstwem na stanowisku managera klubu. Im wiecej zarabiamy, tym niechetniej nas zwolnia, bo beda musieli wyplacic wieksze odszkodowanie. Z drugiej jednak strony, im wyzsza pensje sobie wynegocjujemy, tym mniej pieniedzy bedziemy mieli na pensje zawodnikow.

Proletariat

oczywiście to, ze zakładam swój klub oznacza żę staje się również jego managerem

Proletariat

Ta opcja jest juz chyba w jakimś managerze, tylko nie pamiętam jakim

Nie wiem co mysla o tym adminowie, ale moja opinia jest taka, ze Football Manager byl, jest i mam nadzieje bedzie gra symulujaca PRACE managera zespolu pilkarskiego, a nie jego ZYCIE :>

gosc - badz co badz FM to jednak manager pilkarski, a nie plyta z nagraniami hymnow wszystkich panstw swiata.

lukas Partyzant

Grupa: Użytkownik
11.04.2006 07:20    #8066     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jasonx---->po co wogóle sie tłumaczysz?? jak gosciu ma problem ze schematycznie grasz to jestem ciekaw czy jak on wygra (o ile wygra) nienajlepszym klubem z Interem na wyjezdzie lub Milanowi wpakuje 11 bramek to ciekawe czy by o tym nie napisał:> no chyba ze jest taki juz wyszkolony w managery ze wymiata nie schematycznymi akcjami to niech wklei linka ze zwyciestwem lub z calym meczem :D

10.04.2006 14:34    #8067     Sufler - Porady do gry - Aktywność transferowa
No wiec tak jak podejrzewalem kluby nie sa opisane zadnymi atrybutami na temat aktywnosci na rynku transferowym (przynajmniej nie sa one wyswietlane w edytorze), ale prezesi jak najbardziej.
Kazdy prezesa, tak jak trenera czy gracza, opisuje spora liczba atrybutow w skali 1-20. Jesli idzie o te mogace miec wplyw na aktywnosc na rynku to przede wszystkim Kupowanie zawodników (doslownie tak brzmi nazwa jednego atrybutu :>;), Zdolności biznesowe i Zasoby finansowe. Jest jeszcze atrybut Wtrącanie się, ktory okresla zapewne to jak bardzo prezes bedzie nam sie wpieprzal w polityke transferowa :>

PS. Jest jeszcze atrybut Cierpliwość, on tez moze miec wplyw na transfery (zarowno pilkarzy, jak i na stanowisku managera :>;)

Shchurk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Można by przenieść grafike meczy z FIFA Manager 06. Dodać 3 polską ligę i opcję "Aktualizuj grę", gdzie można by było od razu sciągnąć najnowsze łatki i bazy danych.

Proletariat

10.04.2006 11:22    #8069     Sufler - Porady do gry - klub i reprezentacja od razu
w klubie tak ale tym samym managerem i reprezentacje od razu raczej nie

Proletariat

10.04.2006 08:33    #8070     Sufler - Porady do gry - Lewe Transfery
Fm'a to ja znam jak własną kieszeń (nieraz lige mistrzów wygrywałem słabym klubem. Już mi się nudzi!)
Tego sposobu nie urzywam! Chodzi mi o jakiś program którym dokonam transferów, a nie stworzyć nowego managera i kupić za darmo (i tak w ten sposób gwiazd bym nie sprowadził do polski).
Szukam jakiegoś sposobu poniewarz standardowa rozgrywka już mi się znudziła!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.