Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Artur2350 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.04.2006 06:25    #8051     Sufler - Porady do gry - Błąd z podpisaniem kontraktu
juz tak zrobilem z objeciem Brazylii nowym managerem i przeszedlem nim na emeryture i jeszcze raz zlozylem podanie o prace z Brazylii i dalej nic. Po mistrzostwach europy zlozylem podanie o prace do kilku panstw i jest tak samo. teraz zastanawiam sie nad rozpoczeciem nowej gry bo to sie juz robi wkurzajace

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
18.04.2006 05:45    #8052     Sufler - Porady do gry - Błąd z podpisaniem kontraktu
Ciekawe... Nigdy mi sie cos podobnego nie zdarzylo. Na chwile obecna przychodza mi na mysl dwa sposoby na rozwiazanie problemu.

1. Skoro propozycja pracy przychodzi w kazda niedziele to moglbys sprobowac pojsc na urlop w sobote i wrocic w poniedzialek, a w opcjach urlopu ustawic, zeby przyjmowac kazda oferte kontraktu.
2. Stworzyc nowego managera i objac nim reprezentacje Brazylii i... zobaczyc co sie bedzie dzialo ;)

Proletariat

16.04.2006 09:00    #8053     Sufler - Porady do gry - spolszczenie
ma ktoś to spolszczenie do championship manager 06

jeziorakFAN Partyzant

14.04.2006 17:23    #8054     Sufler - Porady do gry - reputacja managera
czy reputacja managera ma duzy wplyw na samo zainteresowanie pilkarzy gra w jego klubie, bo przy podpisywaniu kontraktow ma bo pilarze ciesza sie z pracy z fachowcem

Proletariat

14.04.2006 05:59    #8055     Sufler - Porady do gry - Narzekania na Fm-a 2006
lukas masz jakies dziwne podejscie do tematu, narzekac mozna, bo zawsze jest cos do poprawienia, a to czy ktos bedzie gral i narzekal lub grac przestanie to jego prywatna sprawa... A wiadomo, ze w FM bugi sa, a ludzie i tak graja...
Mnie denerwuja psujace sie savy, odpowiedz mi prosze na to...
Denerwuje mnie rowniez niedokladne spolszczenie oraz slabe mozliwosci utarczek slownych miedzy managerami.

Proletariat

14.04.2006 04:44    #8056     Sufler - Porady do gry - EDYTOR czasu rzecz. PROBLEM
Nie zrozumiałe jest dla mie ludzkie lenistwo....W linku podnaym wyrzej fakt, nie da się sciągnąć, ale wystrarczy poszukac w google, i odrazu na pierwszej stronie jest ten patch na innym serwerze a prędkośc to na początku 345, a póxniej utrzymuje się przy 232kb/s ...czyli sciąga się w góra 10 minut...

Oto link:
http://www.softw(...)601.html

Berciq Partyzant

13.04.2006 18:23    #8057     Sufler - Porady do gry - Nowy klub???
Natomiast ja po "sukcesie" z Portugalią półfinał mistrzostw Europy i dwoch wygranych ligach mistrzow, pucharach i mistrzostwach hiszpanii od 4 miesiecy szukam klubu, dałem nawet oferty do tzw słabiaków czy słabszych lig jak polska i nic. Poniektore kluby od roku nie maja managera a i tak nie deklaruja chceci zatrudnienia mojej osoby. To jest troche irytujace

lukas Partyzant

13.04.2006 14:25    #8058     Sufler - Porady do gry - Najbardziej dramatyczne mecze
Mam do Was fajny temacik "Najbardziej dramatyczne mecze". Umieszczajcie tutaj opisy meczów wraz ze screenami (screeny dla uwierzytelnienia). Widzialem ten temat juz na innej stronce i sie dziwie ze tutaj go adminowie nie umiescili no ale moze teraz umieszczą :D .I przypominam ze mecze tylko z Football Manager 2006 ( i mecze adminow tez mile widziane ) :P to odemnie tyle teraz Wasza kolej :)

Ryba Partyzant

Jeśli chcecie wydawać zarobioną kase na samochody,domy i inne bajery proponuje pograć w "New Star Soccer". Jeśli chodzi o rozwijanie życia osobistego lepiej rozwinąć je u zawodników a nie u managerów.

Proletariat

ja mam inny pomysl ciekawy hymn tak ale tylko LM i wyglad jak w fife czyli widac zawodnikow jak graja jest tak w jakiejs grze chyba to jest fajne bo widac jak graja i jest tez takie cos i szlo byc dac zycie tow.no i co ze to jest manager ale w paru grach tak jest ze dostajesz kase i kupujesz żonie rzeczy itd to byloby spoko i jeszcze jedna rzecz ze da sie wlasnie prowadzic syna cos takiego grupke zawodnikow tylko

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution