Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
11.05.2006 09:10    #8041     Sufler - Porady do gry - Reset galerii sław
Plik galerii slaw znajduje sie w folderze
C:Documents and SettingsAll UsersDocuments (lub Dokumenty Udostępnione)Sports InteractiveFootball Manager 2006
Przynajmniej tak jest na Windows XP. Dla innych systemow operacyjnych wpiszscie w wyszukiwaniu nazwe pliku hall_of_fame.dat

Nie wiem jakie efekty bedzie mialo skasowanie tego pliku - czy powrot do poczatkowej galerii slaw, czy tez moze calkowite skasowanie wpisow z niej. Polecam wiec przed skasowaniem go zrobic gdzies jakas kopie zapasowa.

M8_PL Sumienie Narodu

STAL MIELEC DZIEKUJE!! :) z pomysłów które juz wyzej padly super sa: podzal rozbudowy stadionu na etapy (plyta, dach, trybuny, miejsca, POMNIK MANAGERA itd) nastepnie rozmowy z pilkarzami przed, w trakcie po meczu, a takze na codzien po prostu zagadac jak sie czuje w klubie albo dsobie wykreowac lizusa co bedzie dobrze o nas rozpowiadal w szatni i donosil o nastrojach ;) dodalbym tez propozycje mieszkania, domu , samochodu, dziewic, gitary, kota, rocznego zapasu piwa itd dla piłkarza w ramach kontraktu, oraz oczywiscie podzial na małe domki, wielkie wille itd zeby takiego rooneya czyms zatrzymac w realu ;) (to pomysl z Liga Polska Manager), a ustalanie cen biletow sux, bo trzebaby zmieniac przed kazdym meczem, wiecej ludzi przyjdzie na Milan Barcelona niz na KSZO - Łęczna... wiec to mi sie nie podoba...a kasa managera powinna miec odzwierciedlenie w np jego prestiżu międzinarodowego albo cus. no i oczywiscie zeby tych kulkudziesieciu graczy z polski co to mają wskaznik wykanczania akcji za 19-20 straciło ten przwilej bo mnie martwi to w porownaniu chociazby z rooneyem, henry czy raulem... ludzie, ile moglibyscie sluchac przyspiewek kibicow?? 1,2,3??? a hymny LM? jakbym kcial to bym sobie naprawde te MP3 wlaczyl...szkoda czasu! przeciez czas to ... czas to TRENING!! :) twarze i koszulki czy herby to ja od razu w opcjach wylaczam bo nie moglbym patrzec na RASIADLO...tez mi nie potrzeba do szczęścia, przydałby sie tez czasem jakas sytuacja losowa czyli odwolany mecz z powodu dzeszczu, sniegu bo jak dotad przez lat....kilka (od 96 chyba) nie trafiłem na nic takiego. poza tym kilka strzałek w ekranie taktyki, bo przeciez mozna pomocnika wysyłać i na prawo i lewo ;) no i chyba tyle :D jak sobie cos przypomne to napisze...a wspomnialem o pomniku trenera?? :D aha, i nie proscie o wybryki psełdodebili...nie warto tego propagowac, a w prawdzimym swiecie smiec ktory raz zrobil zadyme powinien dostac DOZYWOTNI zakaz wejscia na sportowe imprezy masowe... pozdro for all FM players :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

lukas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Witam :) Tutaj jest temat dla tych którzy grają wałkami (czyli oszukują ). Niech każdy z Was napisze przynajmniej jeden powód grania wałkami ,przecierz jest w tym 0 satysfakcji 0 grywalnosci .Nie wiem jak mozna grac tak ze jak sie przegra to sie wczytuje od nowa gre przecierz to jest bez sensu . No ale widocznie dla nie nie których jest radość z gry...;/ . Nie pisalbym tego tematu ale spotkalem sie z takimi osobami którzy wlasnie tak robią.Ja tak nie gram i nie bede grał . To wszystko z mojej strony. Pozdro for All(manager) :):):)

Proletariat

02.05.2006 10:33    #8044     Sufler - Porady do gry - Edytor danych
Korzystam z Edytora danych Football Manager 2006 6.1 - będzie on działał z Patchem 6.3 ?

Jeśli ustawię trening na lekki to powinno być wszystko OK ?

Proletariat

02.05.2006 09:50    #8045     Sufler - Porady do gry - Edytor danych
Czy Edytor danych Football Manager 2006 chodzi dobrze na patchu 6.3 ?

Co się stanie jeśli swoim zawodnikom w edytorze poustawiam umiejętności wszystkie po 20 - będą się one utrzymywać, czy spadną ?

jakubkwa Człowiek Renesansu

01.05.2006 14:06    #8046     Sufler - Porady do gry - Czy coś jest nie tak ??
To chyba jeden z powazniejszych problemow z jakimi nie tylko wirtualny manager musi sie uporac. Chodzi mi o wybor miedzy taktyka a konkretnym pilkarzem. Chcielibysmy, zeby skrzydlowy glownie biegal na swojej flance i dosrodkowywal w pole karne (co do tego, to proponowalbym Ci Janek ustawienie tez miejsca z ktorego ma dosrodkowywac na 'z linii koncowej' czy jak to sie tam nazywa), a z drugiej strony jesli potrafi genialnie strzelac z dystansu, to tez przydaloby sie ta jego umiejetnosc wykorzystac. Odpowiednie wywazenie tego i maksymalne wykorzystanie umiejetnosci wszystkich pilkarzy jest w zasadzie gwarantem sukcesu ;)

p.obrocki Partyzant

29.04.2006 06:41    #8047     Sufler - Porady do gry - Kadra
Młodzieżówke można też prowadzić bez dodawania nowego managera. Wystarczy objąć pierwszą reprezentację i w opcjach wybrać, że chce się samemu prowadzić kadry U-19 albo U-21.

Proletariat

20.04.2006 10:16    #8048     Sufler - Porady do gry - Add new manager
My tu caly czas mowimy o Championship Managerze 2006 ?? zeby nie bylo niejasnosc

Proletariat

20.04.2006 07:08    #8049     Sufler - Porady do gry - Add new manager
gdzie jest podczas grania w CHM2006 opcja add new manager?? zeby mozna bylo grac dwoma zespolami naraz ??

FmFan Partyzant

18.04.2006 07:42    #8050     Sufler - Porady do gry - Jakub Biskup
FManager no co ty, u mnie Jakub Biskup wymiata, świetnie gra na prawej stronie. Wogóle to Lechia Gdańsk jest pełna talentów np. Jakub Kawa ;)...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution