Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
31.05.2006 16:02    #8021     Sufler - Porady do gry - Jak osiagnac max PA?
W kwestii rozwoju pilkarza jedyne co ma do powiedzenia manager to odpowiednie ustawienie rezimu treningowego, dobor dobrych trenerskich fachowcow oraz, choc to juz bardziej w gestii zarzadu, rozbudowa bazy treningowej. Jesli w tych trzech sprawach zrobiles wszystko co mozliwe, to reszta zalezy juz od pilkarzy, podejrzewam ze w pewnym stopniu od ich atrybutow - pracowitosc? ambicja? profesjonalizm? Zgaduje :>

Filip899 Partyzant

Grupa: Użytkownik
28.05.2006 06:18    #8022     Sufler - Porady do gry - Jaka liga, jaki klub?
Prosze powiedzcie mi jaka liga lub jakim klubem moge zagrac. jestem juz bardzo zaawansowanym graczem w gry z serii football manager. Głownie interesuja mnie liga hiszpanska wloska niemiecka

88borek Partyzant

28.05.2006 05:44    #8023     Sufler - Porady do gry - FC KOLN
masz racje ale ja chce isc do jakiegos z moich ulubionych klubow a tam manageroweie maja pewna pozycje i watpie zeby zostali wywaleni

Ebi-21 Kenebi Partyzant

27.05.2006 11:13    #8024     Sufler - Porady do gry - Polska Liga
jak wygrywacie lechia w 2 sezonie puchar uefa i nazekacie ze ta gra jest dla was za latwa to moze zaczniecie grac normalnie bez dodawania po paru managerow?

LUBER Partyzant

26.05.2006 16:43    #8025     Sufler - Porady do gry - co mam zrobić???
da sie tez tak , zrób jednego managera w reprezie polski a drugim w jakims klubie , wtedy konczysz kariere tym z reprezy i masz wolna posade , składasz podanie i masz na polsce zawsze działa *trzeba miec reputacje krajowa"

M8_PL Sumienie Narodu

25.05.2006 06:17    #8026     Sufler - Porady do gry - Duży problem :/
a spróbuj dodać nowego managera , wybrac Anglię i od razu zakonczyc kariere tego managera. moze wtedy uda Ci sie objać stanowisko :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

jakubkwa Człowiek Renesansu

24.05.2006 20:45    #8027     Sufler - Porady do gry - dwa pytania:)
1. Reputacja ma bardzo duze znaczenie (w rzeczywistosci tez tak jest).
2. Ponoc w najnowszych wersjach managera cos takiego jak zmiana zarzadu i likwidacja dlugow moze miec miejsce, ale jak to wygladalo w CM 01/02 nie wiem. Podejrzewam jednak, ze moze byc podobnie, wiec jest nadzieja dla Elany :> Niemniej szanse sa nikle i generalnie takiego stanu finansow to Ci nie zazdroszcze :)

ulis Partyzant

24.05.2006 15:07    #8028     Sufler - Porady do gry - Duży problem :/
Siemanko, mam następujący problem. Zaczołem gre jako trener ŁKS-u i po dwóch latach otrzymałem posade w reprezentacji Polski, niestety nie udało mi sie zakwalifikować do Euro i porzuciłem tą posadę, rok później dostałem propozycje prowadzenia włoskiego klubu Cesena i zaakceptowałem ją i tym samym porzuciłem ŁKS. I tutaj pojawia się problem: Nie dawno dostałem propozycje managera w reprezentacji Angli, ale NIE MOGE JEJ ZAAKACEPTOWAĆ ANI TEŻ JEJ ODRZUCIĆ poprostu jest : Ulis: ANglia wzywa i nie ma tej czerwonej ikonki, pomoże ktoś?? Pliss

Proletariat

24.05.2006 14:30    #8029     Sufler - Porady do gry - dwa pytania:)
1.Mam aktualnie rok 2078 i zdarzają się od kilku lat kuriozalne sytuacje że selekcjonerem zostaje manager o umiejętnościach typu: motivaitng 8, Tactical Knowledge 9 czyli słabe:/
Czemu tak się dzieje? Czyżby to reputacja decydowała o tym kto zostanie selekcjonerem?
2.Jako że lubię wyzwania to postanowiłem przejąć pierwszoligową Elaną (Finances: Bankrupt) myślałem że to dług typi 10 mln zł. Patrze a tam 1.96 B zł:O Czy da się to jakoś spłacić?;) Czy nie jest tak że ktoś przejmuje drużyne (lub prezes się zmienia). Do tego cały czas zamykają mi miejsca na stadionie:/ Co zrobić by nie zamykali?

ramboart Partyzant

24.05.2006 12:35    #8030     Sufler - Porady do gry - Edytor
Jestem już weteranem managerów. W FM2005 prowadziłem przez 30 sezonów Wisłę Kraków i osiągnąłem przez ten czas bardzo wiele.Gdy zaczynałem grać jeszcze w CM95-96 wtedy grałem na wczytywanie i wszystko osiągałem "oszustwem".Chce ci tylko powiedzieć że tego rodzaju gra daje przyjemność grając uczciwie bez wczytywania i używania edytora.Wtedy gdy osiagniesz jakiś sukces dopiero poczujesz jego smak.Ja gram teraz Wisłą 6 sezon w FM2006 i narazie uczciwie zdobyłem 5 mistrzostw kraju i 5 pucharów polski.W lidze mistrzów najdalej doszedłem do 1 rundy zasadniczej. Myślę że po przeczytaniu mojego tekstu ujrzysz na światło dzienne i poczujesz co naprawdę daje gra w managera. Dzieki za przeczytanie i czxekam na wasze stwierdzenia co do mojej kwestii.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution