Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Proletariat

25.06.2006 12:35    #7991     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Są managery, ale nie warte uwagi, testowałem już kilka

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
25.06.2006 12:10    #7992     Sufler - Porady do gry - Trenerska klauzula odejścia
Sprobuje jeszcze raz...
Pieniadze ustalone w managerskiej klauzuli odejscia trafia do Ciebie wtedy i TYLKO wtedy, gdy zawodnik z ktorym masz wazny kontrakt dostanie oferte pracy jako managera w innym klubie i ja przyjmie.
Mam nadzieje ze juz jasne? :>

Zawodnicy czasem zgadzaja sie za namowa managera kontynuowac kariere rok dluzej, najczesciej gdy sa dalej, mimo podeszlego wieku, podpora pierwszego skladu.

Ogdovsky Partyzant

Grupa: Użytkownik
24.06.2006 10:04    #7994     Sufler - Porady do gry - Dodawanie nowej ligi
Witam

Zaczalem gre jako manager Arki Gdynia, niestety przez wlasna zuchwalosc ustawilem niestety tylko pierwsza lige, a po dwoch sezonach arka spadla, a ja stracilem stolek - teraz mam pytanie, jak moge dodac inne ligi (np 2. polska, czy ligi niemieckie) do aktualnej gry? Slyszalem ze mozna to zrobic za pomoca jakichs plikow, jednak dokladna metoda jest mi nieznana.

Z góry dzieki za pomoc

Pozdro

Ogdovsky

Proletariat

24.06.2006 08:04    #7995     Sufler - Porady do gry - Kompletnie Idiotyczne Pytanie
Zadam pytanie tylko mnie nie wyśmiejcie ok? Więc: co to jest PA i CA. Wstyd przyznać że nei wiem co to jest, ale na usprawiedliwienie napiszę że jestem początkującym managerem. Proszę o nie wyśmianie i odpowiedź :)

bartex55 Przodownik pracy

24.06.2006 07:01    #7996     Sufler - Porady do gry - Trening :/
pobierz treningi z http://www.fcmc.pl/download/id/1235 i wklej do:
C:/Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2006/schedules/

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

20.06.2006 13:15    #7997     Sufler - Porady do gry - RAPORT cd
lub zainstaluj na nowo managera

szypon Partyzant

19.06.2006 07:34    #7998     Sufler - Porady do gry - repre-klub
Przyłączę się do pytania: Można sobie samemu wybrać reprezentacje do pworadzenia, gdy się jest już managerem klubu?

18.06.2006 08:10    #7999     Sufler - Porady do gry - emerytura
Oczywiscie, przy tworzeniu nowego managera wybierasz sobie klub tak jak przy starcie gry - mozesz wybrac dowolny.

pibi84 Partyzant

Football Manager 2006 jest już całkiem dobry i realistczny. Jednak brakuje mu kilku rzeczy. Brakuje mu np. meczow w 3D, grafa nie musi byc super, sciagnieta z fify albo innej gierki. Najwazniejsze jest zeby nie byla monotomna z duza iloscia roznych akcji tak jak np. w player manager 2000. Kolejna rzecza jest zmniejszenie ilosci statystyk bo jest ich za duzo i mozna dostac oczoplasu, proponuje takze lepszy wykres paskowy statysyk taki jak z LA Premier Manager na PS. Koleja rzecza jest rozbodowa stadionu, gram zespolem holenderskim 3 razy z rzedu w lidze mistrzow a stadion rozbodowali z 8000 na 10000 to jest smieszne. Kazda zmiana powinna byc conajmiej o 10000 wieksza i nie chcialbym yeby deczdowal o tym zarzad tylko ja bo zarzad sie prawie nigdy nie zgadza na rozbudowe. Chcialbym tez zobaczyc moj stadion w 3d, jesli chodzi o sprawe stadionu to najlesze jest rozwiazanie z football manager 2000 od EA Sports. Gdyby byly wprowadzone te zmiany to gra bylaby kompletna.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution