Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

MiShA Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.07.2006 04:08    #7981     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Jak wy to robicie że macie takie sukkcesy ja w swoim życiu wygralem lige Mistrzów 4 razy.A gram juz caly rok...W Managera

Proletariat

01.07.2006 17:27    #7982     Sufler - Porady do gry -
Mam pytanie dotyczące Mistrzostw Świata (ew.Europy) w managerze. Czy możliwe jest to aby były rozgrywane one w Polsce, czy komuś się tak zdarzyło? a może w jakiś innych egzotycznych krajach o słabo rozwiniętej strukturze stadionowej? Pozdrawiam

Proletariat

01.07.2006 05:47    #7983     Sufler - Porady do gry - znikajace sparingi
gram w managera juz dlugo ale nie zdazylo mi sie aby kiedy umowilem sparing w wolnym terminie i po dostaniu potwierdzenia od zespolu ze graja sparing ten nie pojawil sie w terminarzu chodz jest za dwa tygodnie. Ktos tak mial?

Druga sprawa z ktora mam problem to taka ze gdy organizuje turniej wszyscy juz potwierdzaja ze beda i jakis tydzien lub dwa wczesniej jedna z druzyn byc nie moze bo gra np w uefa. Wtedy juz nie moge zaprosic innej druzyny ani odwolac turnieju. Malo tego mimo ze turnieju nie ma to termin jest zajety i nawet mecz towarzyski z rezerwami nie wchodzi w gre. I tak ani turnieju w dogodnym terminie ani sparingu. Czemu? Czy to bug?

adryan Partyzant

01.07.2006 04:27    #7984     Sufler - Porady do gry - Opis w profilu
Jakie są możliwe opisy w profilu managera, a z jakimi wy sie spotkaliscie?? Ja narazie mialem: "medialny manager" i "szczery do bolu"

Seba Partyzant

28.06.2006 17:55    #7985     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez sieć
Z kumplem postanowiliśmy sobie popykać, oboje mamy zewnętrzene IP tyle że on ma więcej RAM (512) ja mam tylko 256 więc on jest hosten. robi wszystko tak jak jak powinien. W opcjach zaznacza Uruchom jako server, wpisuje nazwę serwera i hasło. Gramy tylko we dwóch więc ni wybiera ograniczenia czasu na ruch. Zaczyna tworzyć grę wybierając tylko jedną ligę (Serie A) i normal database. Następnie tworzy swojego managera i czeka na mnie.
I tu są problemy:/ podłączam się widzę w Statusie że jestem w grze razem z nim. Ja jestem wyświetlany jako New network user (czy jakoś tak). Klikam New user (żeby wybrać zespół który będe prowadził) i czekam, czekam, czekam... i nic się nie dzieje:/
W pewnym momencie zamieniliśmy się rolami, ja byłem hostem. Stworzyłem grę i kumpel się podłączał widziałem go w statusie jako New network user ale co chwila znikał. Powiedział mi że gdy brał New User to go cofało do menu głównego.
Co robić??? Dodam że łącza mamy takie same 512/256 procki oboje mamy w granicy 2.0 GHz noi on ma 512 a ja 256 RAM.
Gramy w pierwszą wersję gry, angielską, bez patchy i updateów. Gry mamy z crackiem.
Co może być źle???

Ryba Partyzant

27.06.2006 17:40    #7986     Sufler - Porady do gry - Nowy manager, ta sama taktyka...
Czy spotkaliście się z takim przypadkiem ,że klub zatrudnia nowego szkoleniowca a on stosuje ten sam schemat taktyczny (ustawienie zawodników ;-) co poprzedni trener. Czy to nie jest troche głupie...

thcxs Partyzant

27.06.2006 08:09    #7987     Sufler - Porady do gry - CA i PA - gdzie to jest?
Gdyby PA bylo podane w grze to gra nazywala by sie wizjoner a nie manager ;] skad mozesz wiedziec jak zawodnik sie rozwinie, rusz glowa.
Tak to jest podane w edytorze ale nie dla tego zeby sobie sprawdzac przy kazdym zakupie nowego zawodnika czy bedzie dobry.

bartex55 Przodownik pracy

26.06.2006 15:46    #7988     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
"nie calkiem ale nie bede sie tu rozpisywal, a i kolejnym plusem jest to ze asystent chyba lepiej wie ile sparingow powinienes rozegrac :]"
Ja jestem na tyle doswiadczony, ze podejmuje lepsze decyzje od asystenta, bo to ja jestem managerem a asystent tylko asystentem

bartex55 Przodownik pracy

26.06.2006 13:17    #7989     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
masz lige włoską i np. angielska. Jestes managerem Milanu i dodajesz managera 'anonimowy użytkownik' i obejmujesz nim stanowisko trenera Chealse. Krytykujesz nim wybranego piłkarza aby byl niezadowolony, managerem Milanu składasz propozycje transferu -0zł., anonimowym uż. zgadzasz sie, a ten wkurzony pilkarz bez problemu przejdzie.

Proletariat

26.06.2006 06:20    #7990     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
Mam problem.Gram sobie w managera aż tu nagle kilku zawodników nie wiem skąd ma coś takiego jak pomniejszy problem.dodaje screeny.podpowiedzcie mi jak zrobic zeby tego nie mieli :)
http://img13(...)d7wu.jpg
http://img13(...)d3zl.jpg

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution