Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

MiShA Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.07.2006 14:20    #7971     Sufler - Porady do gry - DAGOBERTO
http://s6.bi(...)id=92777 mój link sprawdzcie o manager też mam DAGOBERTO i ile bramek strzelil co?? wejdzcie na link

88borek Partyzant

05.07.2006 07:53    #7972     Sufler - Porady do gry - co to jest??
to ja dam jeszcze lepszy przykład, przypomnijcie sobie managera Valerengi Oslo :D jak on sie tam nazywal ...nie ważne ale napierał na boisku był kapitanem i managerem

ronnie10 Partyzant

05.07.2006 04:51    #7973     Sufler - Porady do gry - problem!!:((
SZk sugerujesz zebym oczyscil gre save cleaner'em? probowalem i nic to nie dalo
Reaper: robilem tak tylko mam dwa sejwy z tej samej daty i caly czas mam to cholerstwo!!
czy kiedys wreszcie dostanie dobrrgo Football Managera do reki czy caly czas beda te cholerne bugi??!!

Proletariat

05.07.2006 04:30    #7974     Sufler - Porady do gry - problem!!:((
Mi to sie zdarza zazwyczaj pod koniec sezonu>juz probowałem isc na urlop ale caly czas wyskakuje to samo okno.Niestety trzeba zaczac gre od nowa(probowalem sie zwolnic z klubu,stworzyc noweo managera ale nic nie pomaga)

Proletariat

Jak poprawnie rozpakować facepacka (chodzi o ten najnowszy, wszystkich zawodników i trenerów państw, które występują na MŚ w 2006 w Niemczech) aby zadziałał? Wypakowuję do "C:Football Manager 2006datagraphicspicturesplayers" ale gdy włączam grę niestety nie działają mi owe facepacki. Tak wygląda np. adres przypadkowej reprezentacji (Polska) "C:Football Manager 2006datagraphicspicturesplayersFIFA World Cup 2006Grupa APolska" Czy tak to powinno wyglądać? Jeśli źle rozpakowałem to proszę o poprawną wersję, jeśli wszystko gra to czemu mi ich nie wyświetla??
Z góry dziękuję za pomoc.

bartex55 Przodownik pracy

Po ściągnięciu skórki rozpakowujesz ją do: D:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2006dataskins. Uruchamiasz grę, w opcjach wchodzisz w ustawienia i wybierasz skórkę.

Scout Młody aktywista

03.07.2006 15:04    #7977     Sufler - Porady do gry - Śmieszne sytuacje
mi az tak nie podkrecaja :( szkoda, musze jakis trening zastosowac :P Ale wg mnie najlepiej podkrecali w Championship Managerze 4. Tak to chlopaki podkrecali :D

Proletariat

03.07.2006 09:05    #7978     Sufler - Porady do gry - Prezes w Nottm Forest
Czesc! Gdzie sprawdzic prezesa w klubie i czy mozna zapoznac sie z jego atrybutami, podobnie jak np. ze statystykami trenerow? W zakladce 'staff' moge zobaczyc prezesow w innych druzynach, lecz gdy robie to samo w Nottingham Forest (ktorym gram), to 'Staff' ogranicza sie do managera, asystenta, trenerow, fizjoterapeutow i scoutow. Czy tak jest zawsze, czy po prostu to jakis bug?

szpari Partyzant

03.07.2006 08:43    #7979     Sufler - Porady do gry - Bramkarz w Ghanie
Witam mam problem, mianowiecie objąłem stanowisko managera Ghany, jednak na początku rozgrywki nie brałem tego pod uwagę więc nie wybierałem Ghany jako dodatkowego państwa. No i teraz nie mogę znaleźć żadnego bramkarza, który pochodzi z Ghany. Widzę że szaraki są ale czy kiedy dojdzie do jakiegoś meczu to będę musiał wystawić w bramce zawodnika z pola??

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
02.07.2006 09:23    #7980     Sufler - Porady do gry - statsy menedżera
Inna sprawa, ze statystyki managera nie maja praktycznie zadnego znaczenia w grze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution