Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

wlodi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.07.2006 08:26    #7951     Sufler - Porady do gry - CM Rev Match Balls Installer
Jak wybrać ścieżke football managera bo nie mam jej?

Proletariat

hymny państw przed meczami reprezentacji, lepsza atmosfera na trybunach podczas meczu (okrzyki typu do boju polska, jeszcze jeden)lepszy komentarz (najlepiej słyszalny w głośnikach, podobne rozwiązanie zostało zastosowane w skokach narciarskich)) bardziej profesjonalne i rozbudowane wypowiedzi managera do piłkarzy, trenerów

mideros Partyzant

16.07.2006 06:19    #7953     Sufler - Porady do gry - reputacja managera
Witam. mam pewne pytanie. mam rok 2013 dokladnie jest maj i gram arka gdynia. i moje pytanie brzmi czy zajawszy 2 miejsce w ekstraklasie reputacja w jakis sposob mi sie zwieksza? czy pozostaje bez zmian i musze cos wygrac. bo to troszke denerwuje jak zajmuje sie wysoka lokate a nie jest sie znanym. pozdro

merkury91 Młody aktywista

16.07.2006 05:18    #7954     Sufler - Porady do gry - Bankructwo
staraj sie popasc w takie długi, az przyjdzie nowy zarzad i wyjdziesz na PLUS, a moze poprostu jestes słabym managerem, zmniejsz kontrakty sprzedaj zawodnikow

Fistasheq Partyzant

15.07.2006 13:58    #7955     Sufler - Porady do gry - edytor
Standardowo:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2006fm data editor.exe

Proletariat

Proponuje polepszyc (dodać jakieś urozmaicenia) wyszukiwanie oraz wyrabianie się "talentów" w naszym klubie,kraju,poza granicą.Ale takze sedziowanie na meczach i bardziej realistyczna gra aby była.Oraz tak jak kolega wyżej wspominał aby były zdjecia stadionów i informacje o klubie, oraz finanse i obietnice które manager (my) składa przed sezonem np. o zakupie nowych zawodnikow lub sztabu szkoleniowego.

Proletariat

14.07.2006 07:18    #7957     Sufler - Porady do gry - Samobóje
no tak tam byla taka opcja.. ale trudno to bylo nazwac managerem. ja ogolnie w sezonie mam sporo samoboji. moze to na serio to wina mojego bramkarza. do nich zawsze mam pecha. jeszcze nie znalazlem takiego b.dobrego a nie zbyt drogiego. masz jakies propozycje?

kali22 Partyzant

14.07.2006 07:11    #7958     Sufler - Porady do gry - Samobóje
upss...oczywiscie "liga polska manager" sorki za blad :)

Proletariat

12.07.2006 08:26    #7959     Sufler - Porady do gry - Zrysowana płyta
Zniszczyła mi się orginalna płyta Fm06 i nie moge grać w managera! Czy można wymienić na nową płyte bez większych kosztów?

Fistasheq Partyzant

11.07.2006 06:22    #7960     Sufler - Porady do gry - Tryb Pełnoekranowy
PPM na skrót do FM > Właściwości
W 'Element docelowy' dodajesz poza cudzysłowem ' -small_screen' (np. "C:Program FilesSports InsteractiveFootball Manager 2006fm.exe" -small_screen)
FM > Ustawienia > Odznaczasz Tryb Pełnoekranowy > Jest okienko ;]
Maksymalizujesz FM > Zaznaczasz Tryb Pełnoekranowy spowrotem > Działa :D

Bynajmniej u mnie działa :P. WinME jak coś :D.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution