Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kmaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.07.2006 14:31    #7921     Sufler - Porady do gry - bład
wlaczam normalnie efema a laduje gre a tu w polowie ladowania wyskakuje mi napis w (nie pamietam dokladnie ale jakos tak) transfer manager cannot be load ;/ co sie dzieje?!

Łunio Partyzant

26.07.2006 13:30    #7922     Sufler - Porady do gry - Edytor
manager999 własnie mi się śmiać z takich chce . Fistasheq dzięki :p

Łunio Partyzant

26.07.2006 13:22    #7923     Sufler - Porady do gry - Edytor
manager999 jakby był pirat to nawet bym się nie ośmielił tutaj pisać! :)

Fistasheq Partyzant

26.07.2006 13:20    #7924     Sufler - Porady do gry - Edytor
Otwierasz notatnik, i wpisujesz
"SWAP_TEAMS" "ID Świtu" "ID innego klubu"
zapisujesz w Football Manager 2006/Data/db koniecznie z rozszerzeniem edt i Świt zamienia się z "innym klubem" :).

Proletariat

Hej.Moze ktos z was ma cracka no cd do łatki v 6.0.3 bo ja go nigdzie nie moge znalezc.Jakbyscie mieli to przeslijcie na meila nonek13 lub umiescie na stronie typu rapidshere.de megaupload.com. prosze i z gory dziekuje

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
26.07.2006 07:29    #7926     Sufler - Porady do gry - Transfery
Za inicjatywą Scouta pozwoliłem sobie zmienić nazwę tematu.
Manager999 - nawet nierealistycznie zbyt agresywna polityka transferowa ;)

Nile Partyzant

26.07.2006 07:08    #7927     Sufler - Porady do gry - Dziwne transfery
Wiem, że to może nie do końca należy do tego tematu, ale pisze: np. w FM-iem Wisła Kraków ma doś sporo pieniędzy jak na polskie warunki i zamiat kupic jakiegoś dobrego zagranicznego zawodnika za całą kase na transfery (bo i tak mają na reszte pozycji dobrych zawodników) to kupują jakiś cieniaków za cięzkie pieniądze i wsadzają ich do rezerw, lub mają dobrego ofensywnego pomocnika to i tak prawie zawsze dokupują sobie jeszcze Iwańskiego, a w obronie np. luka że HEY. Może to wina Manager lub Football Managera 2006 - Ja nie wiem

Proletariat

26.07.2006 06:52    #7928     Sufler - Porady do gry - statystyki zawodnikow
ty sie nie martw statystykami mi sie zrodiło z +120 bramek -112 (w ekranie z nazwą managera bo w tabeli było ok) :))

Ryba Partyzant

25.07.2006 19:46    #7929     Sufler - Porady do gry - Dziwne transfery
Czy spotkaliście się z takimi sytuacjami, że komputer kupywał zawodników za duże pieniądze a potem Ci marnowali się jako gracze rezerwowi.
Gdy grałem Realem SSS Barcelona dokonała takich transerów:
Robinho- 112 mln zł mecze: 3(5)
Marcelinho- 26 mln zł mecze 0(2)
Stephen Ayodele Makinwa 65 mln zł rozegrał 15 meczy i został cofnięty do rezerw i wypożyczony za grosze.

Ah ten manager... im dłużej się gra tym więcej znajduje się bugów :-(

Proletariat

25.07.2006 17:19    #7930     Sufler - Porady do gry - Save
Siemka managerowie!Mam problem,bo nie chce mi sie zloadować save a to dlatego,bo wylączyl mi sie komp akurat jak ladowala sie gra i wyskakuje teraz błąd:"Zapisana gra nie została wczytana".Czy kiedy kolwiek spotkaliscie sie z czyms takim?Da sie cos zrobic zeby ten save dzialal noralnie?Zalezy mi na tym save'u bo długo juz w niego grałem:(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.