Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Proletariat

05.08.2006 08:03    #7891     Sufler - Porady do gry - FacePack
Niedziala mi tak rozpakowalem facepacki do :C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2006/data/graphics/pictures/players i zmienilem to w ustawieniach i dalej nie dziala

Proletariat

05.08.2006 07:08    #7892     Sufler - Porady do gry - FacePack
Rozpakowujesz pliki do C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2006/data/graphics/pictures/players(na przykład) a jak nie działa to odznacz w ustawieniach "używaj cache skórki"

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
04.08.2006 07:39    #7893     Sufler - Porady do gry - Menager
Miedialny, czyli lubiący wypowiadać się dla mediów (telewizja, radio itp.), mający dobre stosunki z mediami. I to jest tlyko opis managera, nie mający żadnego wpływu na rozgrywkę.

Proletariat

04.08.2006 05:15    #7894     Sufler - Porady do gry - problem z fm2006
dzien doberek mam taki problem ze jak wchodze do gry to odrazu u gory pod napisalem "football manager 2006" zamiast napisu jest "-1" a pozniej jak wczytuje gre to np pod nazwa klubu jak jestem w skladzie powinna byc napisana liga np "Liga polska - ekstraklasa" czy cos takiego i jak sie na to nacisnie to jest tabela... a ja zamist tego tez mam jakis dlugi numer :|
Jezeli ktos wie jak to zmienic prosze o kontakt... 3777997

sikor17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
03.08.2006 17:50    #7895     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
możecie mi przesłać na e-maila save z grą powyżej 2010 roku, bo chcialbym zobaczyć jak grają najlepsi managerowie w fm2006 :)
mój e-mail:

Seju Wybitny Literat

Pokrzykiwanie do zawodników w trakcie meczu!
np. "Teraz wszyscy bronimy wyniku"
"Wszyscy do ataku ;)"
Pokrzykiwania do zawodnika
np. "Nie graj tak ostro"
"graj na własnej połowie"
"Jeszcze raz takie coś i cię zmieniam ;)"
Niby można ustawiać to w oknie taktycznym, ale wydaje mi się, że sprawiło by to dużo frajdy.
No i obowiązkowo ikonka managera szalejącego w okolicach ławki rezerwowych:D

Seju Wybitny Literat

03.08.2006 05:11    #7897     Sufler - Porady do gry - Pralka
Hmm... To ma być problem związany z Football Managerem? Po co odpisujecie na takie denne tematy...

orzesszek Partyzant

02.08.2006 08:24    #7898     Sufler - Porady do gry - ulubiony zawodnik managera
pewnie juz to pytanie padalo duzo razy ale zadam je jeszcze raz :) czy w profilu managera moze pojawic sie nazwisko ulubionego zawodnika? jesli tak to jak do tego doprowadzic:]

orzesszek Partyzant

ja bym wprowadzil qpowanie meczow z pieniedzy z budzetu moznaby przeqpic albo sedziego albo zawodnikow przeciwnej druzyny albo zaplacic swoim zeby sie zmotywowali moglaby byc tez opcja obstawiania meczow w zakladach bukmacherskich i tak samo manager potajemnie z pieniedzy klubowych obstawialby wyniki zarowno swoje jak i innych teamow a wygrana kasa zasilala by klubowy budzet... :)

Proletariat

02.08.2006 06:17    #7900     Sufler - Porady do gry - UWAGA

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution