Dokonaliśmy kilku poprawek i dodaliśmy pare nowych funkcjonalności, które na pewno umilą korzystanie z dobrodziejstw Suflera.
Przechodząc do szczegółów, opócz poprawienia wyglądu i czytelności tematu, wprowadziliśmy długo oczekiwane stronicowanie postów, by czytany temat nie przewijał się w nieskończoność.
Drugą ważną zmianą, szczególnie dla nas redaktorów jest wprowadzenie rewolucyjnego systemu rang. Na czym on polega:
Wszystko opiera się o nową opcję "pomógł", z której korzystać mogą tylko autorzy nowych tematów. Jeżeli autor uzna odpowiedź użytkownika na jego problem za pomocną, ma prawo przyznać mu 1 punkt do puli, dzięki czemu użytkownik stopniowo wyrasta na miano eksperta, specjalisty od pomagania innym.
Przypominam: system ten działa tylko i wyłacznie od dzisiaj zakładanych tematów, we wcześniejszych tej opcji nie uświadczycie.
Te małe punkciki, zbierane przez użytkowników są sumowane i ustalana jest ranga, przynależność do grupy użytkowników. Przedstawię teraz rangi wraz z przedziałem punktowym za odpowiednią ilość "pomógł":
Nazwy pozostałych rang zostawiamy Wam do odkrycia. Osoba, która jako pierwsza odkryje kolejne rangi, może liczyć na upominek od serwisu CM Revolution. Im większa ranga, tym wartościowsza nagroda. Aby wziąć udział w konkursie, należy zrobić zrzut ekranu własnego posta z nową, odkrytą rangą i wysłać go na adres. Liczy się data dostarczenia e-maila.
Mamy nadzieję, że zmoblizuje to Was do pomagania innym managerom. Zastrzegamy przy tym, że nabijactwo i sztuczne podbijanie puli punktowej zostanie wychwycone. W jaki sposób jest to już nasza słodka tajemnica. Jako dobrą radę podpowiadamy, że listopad to taki okres, w którym się najłatwiej pomaga innym. Do dzieła!
mam taki oto problem: gram sobie barcelona mam rok 2012 i za nic w swiecie nie chce sie zalaczyc 1 stycznia anno domini 2013 po prostu gra sie zawiesza w managerze zadan pisze brak odpowiedzi urlop tez nie pomaga, jest jakas szansa ze save nie pojdzie do kosza? z gory dzieki za odpowiedz
1.kiedy dostane gre??
2.czy to jest do wyczerpania zapasow??
3.ile bedzie kosztowac z przesylkom??
4.Musze byc zalogowany na gram.pl??
5.Wielkie dzieki za taka oferte!!;-)
Zaczalem grac Lyonem, jednak za cholere nie moge dopasowac do tej druzyny taktyki. Chodzi tutaj oczywiscie nie o same ustawienie zawodnikow na boisku, ale i o polecenia dla druzyny.
Hej! Jestem nowy na tym forum, ale w managera gram juz dosc dlugo. Wlasnie zaczalem nowa kariere ManUtd. Narazi moj sklad wyglada tak: Van Der Sar - Heinze, Ferdinand, Radoi, Neville - Keane, Daniel Carvalho, Scholes, Rooney, Cristiano Ronaldo - Van Nistelrooy. Moze to nie jest nic specjalnego, ale to dopiero poczatek. Pozdro dla wszystkich uczciwych graczy
Co wy mi tu mowicie ze Legia jest slaba w FM? wszystko zalezy od tego kto i jak ja prowadzi... ja w 1 sezonie dostalem sie do p. UEFA, wyszedlem z grupy na 1 miejscu odpadajac potem z sevilla... po odpadnieciu z UEFA zajolem sie liga i zdobylem mistrzostwo kraju zostawiajac Wisle za soba z 9 pkt przewagi, doszedlem do finalu PP ale niestety Korona okazala sie za mocna. w 2 sezonie dostalem sie bez problemu do LM pokonujac Benfice najpierw 3:1 a potem 2:0... wyszedlem z grupy znowu na 1 miejscu zostawiajac za soba Liverpool, Bordeaux i Osasune... przegralem tylko jeden mecz z Liverpoolem 4:3... i oczywiscie tradycyjnie mistrzostwo i przegrana w PP z Wisla Plock... teraz gram 3 sezon i po rundzie jesiennej mam 10 pkt przewagi nad 2 miejscem w lidze czyli Korona Kielce... niestety zabawy z LM sie skonczyly bo nie wyszedlem z grupy i zajolem ostatnie miejsce... Bayern, Anderlecht i Porto okazaly sie za mocne... na otarcie lez remis z Bayernem i wygrana z Anderlechtem... ale niestety to za malo... teraz celuje wreszcie w PP bo wypadalo by go wkoncu zdobyc... mysle ze i 3 mistrzostwo z rzedu bez problemu uda sie wywalczyc... wiec pozdro dla normalnych managerow ktorzy nawet i SLABA Legie potrafia wyprowadzic na prosta... wedlug mnie to nie ma znaczenia co jest w grze tylko jak sie druzyne prowadzi...
mmm, real zapłacił za RVN tak mało dlatego, że Manu chciało go sprzedać, bo był skłócony z managerem. Cannavaro, Emerson - kosztowali tak mało dlatego, że Juve zdegradowano do Serie B. Za Diarrę Real zapłacił coś koło 25mln euro ( nie wiem czy dobrze pisze ).. ta wartosc jest realistyczna poniewaz Lyon nie chcial sprzedawac kluczowego piłkarza za śmieszne pieniądze, to samo było z Essienem.
Ja gram (L)egia... Porada dla "". Ja mialem podobny problem. Jednak jezeli bedzie Ci bardzo dobrze szlo, to Roger zaliczy Ciebie (managera) do swoich ulubiencow. Sprobuj wyslac oferte pod sam koniec wypozyczenia. Najlepiej tak okolo 3 dni wczesniej, zeby po zaakceptowaniu oferty przez klub byl juz w Brazylii. Ja tak zrobilem i zgodzil sie. Po powrocie chyba doszedl do wniosku ze (L)egia jest lepsza od brazylijskich przedmiesc. Pozdrawiam
Najnowsze posty