Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

lukaszlew77 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dzięki Si, zę mimo braku licencji umożliwiła bezproblemową i szybką zmianę danych na które nie miała licencji.

Nie widziałem gdzie to napisać, a być może komuś się to przyda.

Mianowicie otwieramy Notatnikiem fake.lnc znajdujący się w folderze Football Manager 2007datadb700lncall.

Zmieniamy wartości z 1 na 0 przy liniach "FAKE_NATIONAL_TEAM" oraz zamieniamy Jens na Oliver, a Mustermann na Kahn i po rozpoczęciu nowej gry możemy cieszyć się prawdziwymi drużynami narodowymi w/w narodów.

Dowody:
http://img32(...)nww5.jpg
http://img32(...)yyj0.jpg
http://img32(...)aol2.jpg

LukMar Partyzant

23.10.2006 16:11    #7732     Sufler - Porady do gry - Dostawa FM.
KubaKa wiec nie wiem dlaczego moj "dostawca" FMa przebral sie za listonosza. Zamowilem gre we czwartek wczesna noca, zaraz potem zaplacilem za gre przelewem, w piatek statu mojego FMa brzmial "pakowany i przygotowywany do wysylki". W sobote zmienil sie na "Wyslany". Jak ktos orientuje sie w zasadach naszego swiata to wie ze Poszta Polska w soboty a juz w niedziele tymbardziej nie dostarcza zadnych przesylek...

Jest poniedzialek godzina ok 14. Ojciec zawolal mnie do domofonu bo jakas paczka do mnie przyszla.... HURRA !! LISTONOSZ z FMem ! Niestety sprawy uczelniane nie pozwalaja mi na zaczecie zabawy juz teraz, musze zrobic niemiecki na jutrzejsze cwiczenia, stad nie moge podzielic sie wrazeniami, wiem ze instalacja, jak i pierwsze wlaczenie, stworzenie managera i "sejwowanie" polaczone z wyjsciem do windowsa, dziala bez zarzutu. Wiecej, jutro :)

wisi king Partyzant

23.10.2006 15:14    #7733     Sufler - Porady do gry - Dostawa FM.
A ja co mam powiedziec?
Zamowiłem kurierem i do dzisiaj nie dostalem paczki z ukochanym managerem

Cain20 Partyzant

Czy atrybuty w profilu managera w fm 2007 się zwiększają ?? Jeśli tak to po jakim czasie ?:) z Góry Dzięki ;)

painman Partyzant

A wiec kiedy włanczam managera zeby mi sie zainstalował to najpierw wyskakuje mi to okienko gdzie sprawdza jave tutaj nie wyskakuje mi zaden błąd wiec jest chyba wszystko dobrze ale za to pozniej wyskakuje mi normalne okno do instalacji ale w nim jedyne co jest napisane to"Errors occurred durning the instalations" i troche pod tym "null" i jedyne co moge nacisnąć to CANEL!!! Moze mi ktos powiedziec o co chodzi.... A i manager jest dobry bo na innych kompach chodzi normalnie

xabialonso Partyzant

22.10.2006 22:01    #7736     Sufler - Porady do gry - Dziwna sprawa...
Siema, jak coś to temat do kasacji, ale nchciałbym poznać odpowiedź na nurtujące mnie pytanie: w trakcie tworzenia nowego managera przed startem gry mamy do wybotu doświadczenie, wg. instrukcji powinny być 4 opcje: automtycznie, amator, zawodwiec i reprezentant kraju (str. 13 instrukcja), jednak ja wybierając ligę włoską i hiszpańską maiałem podczas tworzenia managera tylko 3 opcje: automatycznie, zawodowiec i reprezentant kraju. Przy wybraniu ligi angielskiej małe ździwko: 4 opcje. Nie wiem co jest grane. Wiem ze to nie wplywa na gre ale lubie znac szczegoly, a i jeszcze podajcie jaka macie wersje gry 7.0.0...?? ja po "przygodach" z gram.pl jestem troche przewrazliwiony i wole sie upewnic czy cos nie jest czasami nie tak, pozdro i prosze o odpowiedz

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Jesli posiadles umiejetnosc czytania, powinienes zauwazyc, ze to nie jest oficjalna strona Fifa Managera tylko Football Managera i CM'a...tym samym Twoje pytanie jest nie na miejscu.

PS. Twoja osobista sprawa jest jaka gre kupujesz i na prawde nie wielu obchodzi czym bedziesz sie kierowal kupujac gre. To tak na marginesie.

Proletariat

a i jeszcze jedno to prawda ze w fifie manager jest obecny tryb kariery i mozna grac pilarzem jesli tak to super zawsze na takie cos czekalem

Hain Partyzant

Po 1. abc powiedz mi po cholere Ci ten edytor skoro prawie niczego w nim nie mozna zrobić? A to co da sie zrobić... do tego nie potrzeba nawet słownika.

Po 2. abc jeżeli wolisz sztuczne i plastyczne rzeczy dosyć mało realne to idź i kup sobie Fifa manager. Ta gra jest cienka jak jej poprzedniczki... prawie zero realizmu i łatwe skzolenie zawodników.

Po 3. Żyjemy już nie w 40 mln kraju... spora część wyjechała :P

Po 4. Kiedyś CM był po angielsku i było dobrze, ludzie sobie radzili, albo ze słownikiem, albo na intuicje, albo... i to jest właśnie punkt 5

5. Żyjemy w takich czasach, że znajomość języka angielskiego chociaż w podstawach jest niezbędna... I zauważ, ze dystrybutor spolszczył gre... nie spolszczył edytora do niej

Proletariat

jesli tak to kupie fife manager

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution