Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

cicinho9 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.10.2006 16:10    #7721     Sufler - Porady do gry - Pomocy
Elo to znowu ja i ciagle nie moge zainstalowac tego managera. :/
Problem tym razem w tym ze jak zaczyna tworzyc deinstalator towlacza mi sie okienko i pisze ze w stacji nie ma dysku a przeciez jast. Co jest tym razem??
pomozcie!!

dobre? Partyzant

24.10.2006 16:17    #7722     Sufler - Porady do gry - swoje zdiecie w fm 2007
wszedzie w plusach nowego fm2007 jest to ze mozna dodac swoje zdiecie jako managera. szukalem wszedzie ale nigdzie nie jest napisane jak to zrobic:F jesli ktos umie to zrobic prosze napisac jak sie to robi;] pozdr

Proletariat

24.10.2006 15:23    #7723     Sufler - Porady do gry - PA
Seju-możesz napisać konkretniej gdzie to jest(mam wersje english)
manager999-problem w tym że nie mam edytora nie wiem dlaczego

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
24.10.2006 14:01    #7724     Sufler - Porady do gry - Problem w grze...
1. Odinstaluj FM 2007 Demo wraz z usunięciem wpisów w rejestrze (regedit -> Wyszukaj wszystko co ma Football Manager 2007) i zainstaluj ponownie grę
2. Usuń katalog /Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2007 przed ponownym zainstalowaniem.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Rem-8 Wywrotowiec

jakubkwa źle podał:

C:Documents and Settings\Moje DokumentySports InteractiveFootball Manager 2007 na Windows XP

pingry Partyzant

Documents and Settings\Dane AplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2007

u mnie nie ma czegos takiego jak dane aplikacji - gdzie tego szukac ??????

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
A zeby i inni mogli sie wspomoc w podobnej sprawie - rozwiazaniem jest skasowanie katalogu:

C:Documents and Settings\Dane AplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2007 na Windows XP

lub

C:WINDOWSDane AplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2007 na Windows 98

Jest to zreszta rozwiazanie znane od dema FM 2007 i autorstwa Wujka Przecinaka ;]

Rem-8 Wywrotowiec

Pulek - przeszukaj, czy aby w folderze tymczasowym w Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2007 nie ma tego pliku albo wyciep cały katalog

sefko1 Przodownik pracy

A po co Wam edytor. Podstawowe rzeczy można zmienić. No chyba, że ktoś chce mieć 2 mld USD na transfery. Tylko po co wtedy grać :P

abc
Niezły jesteś. Wolisz fife managera bo FM07 ma edytor po angielsku :DD
I TY nazywasz ludzi lolkami

Pulek Partyzant

Witam,

otóż spotkałem się z problem podobnym do tego w temacie - otóż przy próbie uruchomienia FM 07, gra w momencie przejścia do ekranu startowego staje w miejscu, i wyskakuje komunikat:

Did not find font resource: fonts/verabd

Stało się tak od momentu, gdy chciałem zmienić czcionkę w grze, na inną - bardziej mi odpowiadającą [comic w tym przypadku].

Próbowałem już to zwalczyć na wiele prób, odinstalowałem FM, wyrzuciłem wszystko z rejestru, lecz za cholerę nie mogę uruchomić Managera. Podejrzewam, że sposobem byłaby reinstalka Wingrozy, lecz nie bardzo mi się uśmiecha taka opcja. Wpierw chciałbym posłuchać Waszych podpowiedzi - jeśli coś jest niezrozumiałe, to chętnie wytłumaczę.

Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc - każdą radę potraktuje poważnie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution