Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

petr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.11.2006 10:04    #7641     Sufler - Porady do gry - Pytanie o łatke.
Mam pytanie czy łatka zmieni w managerze reprezentacje Niemiec i Holandii bo nie można ich prowadzić i graja tam nie prawdziwi zawodnicy.

Demon79 Młody aktywista

18.11.2006 19:30    #7642     Sufler - Porady do gry - Problem
Wczytujesz stan gry który sobie zapisałeś. Masz je w Dokumentach/Sports Interaktive/Football Manager 2007/Games/

LUBER Partyzant

Spróbuj dopisać:

"C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007fm.exe" --reset_preferences

albo:

Usun folder C:Documents and Settings\Dane AplikacjiSports Interactive(JEST UKRYTY)

AleXand3r Partyzant

Na poczatku zaznaczam ze mam oryginalna wersje FMa.Po reinstalacji gry ,kiedy zastartuje nowa gre (wybiare klub i nacisne pierwszy raz continue game lub save game ) wyskakuje mi blad ''array access of bounds'' a po tym ''a serious error was encountered and the application will close .An error file was generated in ...'' .
Zeby to naprawic odinstalowalem gre,wyrzucilem pliki FMa z program files i moich dokumentow oraz wyczyscilem rejestr z niepotrzebnych plikow. Za kazdym razem jednak mimo wyczyszczenia rejestru itd po ponownej instalacji laduje mi sie dawny manager po starcie gry.Mysle ze to jest przyczyna-gra jeszcze lokalizuje pliki w ktorych jest cos porypane...ale problem gdzie?prosze o pomoc jak ktos wie jak go rozwiazac .Nie chce mi sie formata robic :) .

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
18.11.2006 00:16    #7645     Sufler - Porady do gry - format zdjęć
1.Włączasz Paint'a.
2.Otwórz-> i otwierasz pierwsze lepsze zdjęcie zawodnika z C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2006datagraphicspicturesplayers.
3. Włączasz Paint'a drugi raz.
4.Otwierasz w nim swój obrazek.
5. Wycinasz twarz zawodnika (masz opcję rozmiar [ustawiasz 95x95px]), kopiujesz ją.
6. Wklejasz na twarz "oryginalną" (z gry) tą Twoją.
7. Zapisz jako...
8. Si.

wania17 Partyzant

17.11.2006 21:18    #7646     Sufler - Porady do gry - Brak terminarza ligi polskiej
Mam ogromny problem, nie załadował mi się terminarz Ligi Polskiej na rundę wiosenną,liga miała się rozpocząć 3 marca, a ja mam już 30 i nic...Została mi tylko gra w Pucharze UEFA,bo doszedłem Zagłębiem Lublin do 1/8 no ale co z tego jak save diabli wzięli...Teraz to nawet nie chcę mi się rozpoczynać nowej gry bo nie mam zamiaru znowu tracić czasu na to żeby po pól roku znów mi szlag trafił save`a.Tak w ogóle to ten manager jest do dupy zaprogramowany,nigdy jeszcze nie widziałem gry o takiej ilości błędów,jak oni w ogóle mogli puścić grę tak niedopracowaną? Liczę na waszą pomoc...

bini] Partyzant

17.11.2006 11:46    #7647     Sufler - Porady do gry - Pytanko
Mam pytanie a w zasadzie dwa:

1) W profilu managera jest informacja galeria sław i tam są rankingi min. pozycja w rankingu światowym itp. czy w koncu kiedyś wyświetli mi się mi sie na którym jestem miejscu?

2)Wartości określające managera(stosunki z mediami, lojalność...) co wpływa na ich zmianę i czy ich wartosci mają jakiś wpływ na rozgrywkę?

Za odp. z góry dziękuje.

efemowiec Młody aktywista

Co byscie zmienili w FMie 2007. Uwagi ktore moglyby sluzyc jako wskazowki przy tworzeniu miejmy nadzieje nowej odslony Football Manager'a. Nowe pomysly ktore umiliyby rozgrywke byc moze podniosly poziom trudnosci w grze. Mile widziane tworcze mysli ale prosze bez przesad ;). Pozdrawiam.

kurak69 Przodownik pracy

16.11.2006 09:41    #7649     Sufler - Porady do gry - Czy się da?
musialbym zaczac miec problemy w swoim kubie. np przestalby grac w pierwszym skladzie. A tak to spróbuj za rok. wczesniej raczej nie ma sensu. A jak lubisz oszukiewac to stworz nowego managera podejmi tego goscisa druzyne zabiez mu 2 tygodniowki wystaw na liste transferowa... i kup swoja druzyna

mistrzart Partyzant

15.11.2006 11:51    #7650     Sufler - Porady do gry - Problem z zakupami
na przekonanie to musialbys chyba dac im fortune :P a skoro tak bardzo checsz go miec to jest 1 chaniebny sposob :D mianowicie dodajesz nowego managera, obejmujesz legie, i sam sobie go sprzedajesz :P ale to nieuczciwe lekko :P decyzja do Ciebie nalezy ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution