Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

ricardo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.12.2006 19:15    #7531     Sufler - Porady do gry - PROBLEMY
Od pewnego czasu mam problem w FM 2007. Kiedy próbuje dodać nowego managera lub kiedy zaczynam nową grę, gra nie odpowiada. Zaczęło się to po ściągnięciu facepacków z internetu i ich załadowaniu (facepacki:Francja i Hiszpania). Co mam zrobić żeby można było grać jak dawniej???

hoody Przodownik pracy

31.12.2006 18:13    #7532     Sufler - Porady do gry - Pare pytanek
1. Zależy jak twój prezes wielbi klub! Jeśli go kocha to jest mała szansa że ktoś go kupi (oczywiście zdarza sie, ale rzadziej).
2.Transfer publiczny to taki o którym dowiedzą sie wszyscy managerowie! A prywatny to taki gdzie twoje zainteresowanie zawodnikiem bedzie ukrywane przed mediami!
3.Może masz ustawione rajdy skrzydłami a na swoich skrzydłowych ustawiłeś by jak najczęściej strzelali!
4. Najpewniej piłkarz którego chcesz wysłać do klubu filialnego uważa ze jest zbyt dobry by zostać przeniesionym do słabego klubu!
5. Może nie masz zbyt dobrych scautów? Postaraj sie zwerbować takich którzy mają umiejętność szukania w większej liczbie krajów!

mumelmann Partyzant

31.12.2006 15:18    #7533     Sufler - Porady do gry - Acces out of area bound
hej w zadnym razie nie jestem piratem - managera kupilem legalnie, tym bardziej jestem zly, ze nie moge grac - szukalem juz w wyszukiwarce, ale nic nie moglem znalezc,

Daro9 Partyzant

31.12.2006 11:44    #7534     Sufler - Porady do gry - gdzie zapisuje sie gra???
1.Skopiuj całą zawartość folderu Football Manager 2007 (tego z moich dokumentów)
2.Stwórz folder o nazwie "User data" w głównym katalogu gry
3.Wklej do niego to co skopiowałeś w pkt1
4.Skasuj foldery Sports ineractive (te z folderu moje dokumenty)
5.Uruchom gre
6.jesli dobrze wszystko zrobiles to nie bedziesz mogl użyć opcji "wczytaj ostatnia gre" wiec wybierz "wczytaj" i wybierz kolejno w "lokalizacja" >>dysk d >>znajdz folder z gra>>user data>> games>> wybierz save i wczytaj
Pozdr.

SyZtem Przodownik pracy

31.12.2006 11:34    #7535     Sufler - Porady do gry - gdzie zapisuje sie gra???
Savy zapisują Ci sie na partycji z systemem, u Ciebie jest to E:, czyli wejdź w E:Documents and Settings\DokumentySports InteractiveFootball Manager 2007games i tam masz savy

Daro9 Partyzant

31.12.2006 10:44    #7536     Sufler - Porady do gry - gdzie zapisuje sie gra???
Zapisy gry znajdują się na dysku z systemem w : "Moje dokumenty Sports Interactive Football Manager 2007 Games". Stwórz folder "User data" w ktalogu gry i wklej tam zawartosc katalogu Football Manager 2007 z Moich dokumentów.

m.j.katukow Partyzant

31.12.2006 09:47    #7537     Sufler - Porady do gry - walka z piractwem
Kiedy Cenega była jeszcze dystrybutorem serii, można było przesyłać do nich adresy stron z warezowym Championship Managerem, a oni niekiedy doprowadzali do ich zamknięcia. Czy CDP postępuje podobnie? - to już pytanie do nich.

sefko1 Przodownik pracy

30.12.2006 23:18    #7538     Sufler - Porady do gry - Garstka pytań.
Ustosunkuje się do Twoich pytań:
1. Im mniej zawodników i im mniej lig tym gra chodzi szybciej. Ja zwykle gram na 1,2 Ligach na bazie HUGE. Pozwala to mieć około 35 tys graczy. Mi to wystarcza, a gra śmiga.
2. Dla mnie najważniejsze są te przy których manager jest pomocny
- ocena graczy (przy podpisywaniu kontraktów)
- motywowanie (jeśli zlecasz asystentowi prowdzanie rozmów)
- taktyka (jeśli ma dobrze prowadzić rezerwy, i dobrze ocenić przeciwnika)
3. Jedyne formy przyspieszenia meczu to:
-tylko komentarz (najszybciej Ci przeleci)
-urlop (wogóle go nie prowadzisz)
4. Mecze rezerw nie mają znaczenia dla zarządu
5. Kwestia finansowa to dość złożony problem. Głównym wydatkiem klubu są płace zawodników i bonusy. Tam możesz najwięcej zaoszczędzić
6. Wszystko zależy od tego jaki styl gry preferujesz (skrzydłami, czy środkiem), na początku radziłbym podpatrzeć jakieś ciekawe taksy z tej stronki:
http://forum(...)pic=9571
I zobaczyć o co gra w ustawianiach taktycznych.
7. Scoutów i fizjoterapuetów opłaca się mieć tylu na ilu zgodzi się twój zarząd. Oczywiście wybieraj najlepszych dostępnych na rynku. A scoutów różnicuj, ze względu na pochodzenie.
8. Oczywiście warto spróbować. NIe wiem, czy uda się sprowadzić od razu Ronaldinho, ale paru ciekawych graczy napewno uda Ci się ściagnąć.
9. Pomaga to isntalować nowe dodatki graficzne
10. Im cieższy trening tym szybciej rosną atrybuty, niestety jest też większe prawdopodobieństwo kontuzji. Na Łatce 7.0.1 spokojnie można próbować obciązenie ciężkie. Zwłaszcza w okresie przygotowania do sezonu.
11. Ja bym nie rozróżniał trenerów dla seniorów i juniorów. Jak zatrudniasz kogoś jako trener to ćwiczy on zarówno starych jak i młodych. A dobrze mieć tylu trenerów ile jest pozycji do trenowania (o ile zarząd Ci na to pozwoli).
12. Jest dobra. Taniej raczej nie kupisz. Chyba, że nadarzy się "okazja" - wystawieni na liste, niezadowolenie z gry w danym klubie itp.

Pytania dodatkowe:
1. To tylko prestiż dla Ciebie. Chyba nawet nie można obnizyć tej kwoty, jedynie ją podnieść. Wpływa on jednak na budżet płacowy, jaki i na rekompenste, jaka musi ponieść twój przyszły klub, jeżeli będzie chciał Cię zatrudnić.
2. Jest jeszcze baza HUGE (Ogromna). Oczywiście urealnia ona rozgrywkę, poprzez dodanie większej liczby graczy.
3. Niestety taka baze jaka wgrasz na poczatku, musisz mieć przez cała rozgrywkę. Nie można dograć, ani ligi, ani zawodników. Jedynie co nowego może się pojawić to regeni (czyli gracze, którzy tworzą się jak inni przechodzą na emeryture).

sefko1 Przodownik pracy

30.12.2006 22:53    #7539     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Oczywiście, że można (choć ja byłem tylko w ćwierfinale). Problem polega na tym, że My nie koniecznie musimy takiej osobie wierzyć. Dlatego każdy z Nas (nazwijmy to ucziwych graczy) pragnie poznać szczegóły takiego sukcesu. Czyli nie tylko suche fakty (screen z wynikiem meczu finałowego), ale również poznać skład (czy nie ma tam jakiś edytorskich sztuczek), a jeśli to możliwe nawet zobaczyć danym mecz. Oczywiście każdemy z Nas zdarza się pewnie w jakiś sposób ułatwiac sobie życie. Jednym mniej (FM Scout) innym bardziej (FMM) a inni po prostu przeginają - Load&save lub tworzenie innych managerów(Sam miałem kiedyś Kluiverta w Wiśle :P). Problem polaga na tym, aby chwalić sie tylko tymi osiągnięciami, które zrobiło się grając "uczciwie". Każdy gra tak jak lubi, ale trudno zrozumieć kogoś, kto chwali się, że wygrał LM Wisłą, a potem pokazuje skład, gdzie widnieją takie nazwiska jak Ronaldinko czy Kaka.

qrew Partyzant

30.12.2006 21:07    #7540     Sufler - Porady do gry - walka z piractwem
Kiedy wpisze w przeglądarke football manager oprucz stron o grze znajduje mi tez strony i fora z downloadem nielegalnego oprogramowania, znajduje się tam tagrze FM.
A wiec moje pytanie brzymi czy i jak można walczyć z takimi stronami a dokładniej to forami.
Można to gdzieś zgłosić? Czy jak?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution