Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

richieaddams Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Polac spróbuj na allegro. Tam Football Managery 2006 sprzedają naprawdę tanio. A wracając do tego to na stronie cmrev.com przed odsłoną 2007 pojawił się patch z uktualnieniem. Nic nowego się raczej nie poradzi. Ale możesz także zobaczyć w jakiej cenie jest Championship Manager 2007. Nie tak dobry jak FM, ale również ciekawy i wciągający.

mkanius Przodownik pracy

17.02.2007 21:10    #7432     Sufler - Porady do gry - facepak
Lavet af: Marchena - www.FmFreaks.dk

Denne Face-pack til den spanske La Primera Division indeholder ikke mindre end 1000(!) billeder og fylder 27,7mb (udpakket)

Face-Packen indeholder spillerfaces til alle fřrsteholdsspillere i La Primera Division, samt mange reservespillere.
pĺ nogle hold alle reservespillere. Youth sektionen er der ogsĺ billeder med fra, nogle hold mere end andre.
De střrre hold som; Bilbao Real Madrid og Barcelona mfl. har mange youth spillere, nogle mindre hold var svćrer
at finde billeder til og indeholder derfor mindre.

Alle klubber har Manager og op til flere andre staff members. Udover det er der ogsĺ 7 dommerbilleder af topdommerne i ligaen.

For at fĺ billederne ind i spillet skal du gřre fřlgende:
- Overskriv mappen data som ligger her: C:ProgrammerSports InteractiveFootball Manager 2007
- Ĺben spillet op
- Slĺ skin chache fra under options
- Sĺ skulle de gerne vise sig frem ellers kontakt mig pĺ linket vist nedenfor.

- Marchena - FmFreaks.dk

Kontakt: http://www.fmfre(...)le;u=235

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

W empiku promocja trwala do ktoregos tam stycznia, a niestety nie kazdy mieszka w takiej miejscowosci, gdzie jest media markt czy empik. Wracajac do pytania to wg. mnie lepiej kupic sobie FM 2007, bo mozna w niego grac kilka lat - jest tyle roznych opcji. Na gram.pl FM06 jest za 40zł = http://www.gram.pl/gra.asp?id=300.
na allegro FM 2007 od w pewnego sprzedawcy w stanie idealnym mozesz kupic za 55zł, a o tej promocji z Empiku jeszcze lepiej sie upewnij.
Manager z allegro - http://www.alleg(...)lny.html

17.02.2007 20:55    #7434     Sufler - Porady do gry - problem z napastnikiem
JA tez nie moge sprzedac niektorych pilkarzy, daje nawet 0 i nic. Ostatnio jednak udalo mi sie sprzedac kolesia, musisz ukarac go bez powodu na dwa tygodnie - on powie, ze "manager zmusza go do odejscia z klubu", wtedy bedzie chcial opuscic klub, a zainteresowanie sie znacznie zwiekszy. :)

M. Marcola Partyzant

17.02.2007 11:46    #7435     Sufler - Porady do gry - Problem z crackiem fm2005
Pytania zakazane

Skąd można ściągnąć Football Managera?
Z półki większości sklepów z grami komputerowymi w Polsce.

Skąd można ściągnąć spolszczenie/cracka do gry?
Żaden taki plik nie jest potrzebny do uruchomienia i korzystania z oryginalnej wersji gry.

Mam pirata i gra mi nie chodzi. Co zrobić?
Kupić oryginał oczywiście.

przykro mi:)

mkanius Przodownik pracy

16.02.2007 12:51    #7436     Sufler - Porady do gry - 3pytania:
1.jak tworzysz nowego managera to tam jest wstaw zdjecie i pisze przeglądaj
2.hiszapnia(moze) niemcy
3.albo sprzedaj tego obcjokrajowca albo czekaj az dadzo mu obywatelsktwo (ale to moze potrac kilka sezonow)

15.02.2007 19:38    #7437     Sufler - Porady do gry - prośba
Usun foldery z H:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datadb701lnc - ger i jpn. Lecz na poczatku zrob zapasowa kopie na wszelki wypadek.

richieaddams Młody aktywista

15.02.2007 19:05    #7438     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji, ale inny.
Wiem, że kolejny temat "Błąd aplikacji" doprowadza Was do białej gorączki, ale ten jest trochę inny. Dodam na początku, że mam oryginalnego Football Managera. Już mam oryginalnego. Błąd jest następujący:

C/Documents and Settings/glowne.richie/Dane aplikacji/Sports Interactive/Football Manager/crash dumps (tak, albo bardzo podobnie)

Problem jest w tym, że ja wchodząc w to miejsce nie widziałem żadnego pliku crash dumps. A może chodzi o to, że trzeba go jakoś ściągnąć? Dziwi mnie, że ten błąd wyskakuje zawsze wtedy, kiedy wchodzę w jakiś mecz.

A pomyśleć, że kiedyś wszystko działało ładnie...

Proszę o pomoc.

baixinho Partyzant

15.02.2007 17:25    #7439     Sufler - Porady do gry - Nowi zawodnicy a uaktualnienie
Wydaje mi się, że starszych wersjach CM-a atrybuty zawodników były dużo wyższe niż w dzisiejszych managerach(technika 20 był często spotykany u co najwyżej dobrych zawodników), tymczasem update wprowadza "dzisiejszą" skalę. I tu moje pytanie: czy za kilka lat gdy pojawią się zawodnicy wygenerowani, nie zakłóco oni równowagi w grze? Np. Ronaldinho czy Henry z atrybutami po uaktualnieniu nie byliby wcale największymi gwiazdami CM 01

RIzzo Partyzant

15.02.2007 09:21    #7440     Sufler - Porady do gry - taktyki
Każdy manager ma własną taktyke, którą układa do możliwości własnego zespołu. To jest sufler... myślę że ten temat jest bez sensu i do zamknięcia :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution