Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.02.2007 13:22    #7411     Sufler - Porady do gry - Pan trzyma pilke
W tle jest stadion, a na pierwszym planie jakis manager bez glowy z pilka (prawdopodobnie) adidasa, a gdzie ten pan w tle ?? :>

P@weł Partyzant

23.02.2007 20:12    #7412     Sufler - Porady do gry - Wartość zawodnika
aha..dzięki..myślałem że to błąd gry bo w poprzednich managerach a grałem we wszystkie wersje to było tak że po przejściu cena zawodnika albo rosła albo malała w zależności od tego w którą strone pod względem renomy klubu była zmianai myslałem że teraz nadal tak jest ;]

alex_waw Młody aktywista

23.02.2007 18:57    #7413     Sufler - Porady do gry - Kontrola cen biletów
albo klub albo reprezentacja... chyba że obejmiesz reprezentację a potem obejmiesz jakiś klub który poszukuje managera ( z reguły jakiś słabszy)

wojciak Partyzant

23.02.2007 16:04    #7414     Sufler - Porady do gry - Patch 7.0.2 na piracie
kondziu93 # może spróbuj włączyć zamiast włanczać :D

A tak serio to tu masz cracka

http://www.alleg(...)ger+2007

RIzzo Partyzant

23.02.2007 15:38    #7415     Sufler - Porady do gry - Patch 7.0.2 na piracie
Myślę, że ten temat jest do zamknięcia. Niestety nikt Ci tu nie pomoże, gdyż jest to oficjalna strona Football Managera w Polsce i z uwagi na swoją rangę nie będzie nigdy pochwalała piractwa a co za tym idzie pomagała piratom. Myślę, że dla takiej gry warto sobie czegoś odmówić od czasu do czasu... ja z racji wieku już teraz zbieram na nowego FMa ;) pozdro :)

sorek Partyzant

23.02.2007 15:08    #7416     Sufler - Porady do gry - Patch 7.0.2 na piracie
ja tu widze ze sama dzieciarnia siedzi;/ co to wszystkich interesuje ze ma pirata niech ma jak mu dobrze z tym;p chcecie byc wszyscy lepsi bo macie orginal ;p jestem ciekawy ilu z was oprocz managera ma jeszzce cos oryginalnego?? hehehe watpie......:] a wracajac do patcha to nie jest zly sklady uaktualnione na to czekalem ide smigac realem ;d nara;]

1. Jeśli twoim zdaniem piractwo to nic strasznego, to napisz na oficlajnej stronie Microsoftu, że masz pirackiego Windowsa.
2. To jest strona o grze Football Manager. Dywagaje na temat innych ryginalnych programów są zupełnie nie na miejscu.

dop. Grzechoo

leftman Partyzant

23.02.2007 15:05    #7417     Sufler - Porady do gry - Pomocy
Mam problem odnosnie gry.Mianowicie gdy zaczynam nową grę wczytuje mi baze danych i kiedy mam juz przechodzic do tworzenia managera gra sie zwiesza i juz się nie odwiesza.Czy ktos zna sposób aby mi pomóc?

Jeszcze z innej beczki:Gdyby ktos miał działający link do spolszczenia FM05 byłbym bardzo wdzięczny ewentualnie wysłał mi przez gg.Odrazu mówie że spolszczenie ze strony www.maciek.kom.pl u mnie nie działa.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Nie znasz dnia ani godziny, jak dostaniesz bana za szerzenie piractwa - dop. Grzechoo

mkanius Przodownik pracy

23.02.2007 10:19    #7418     Sufler - Porady do gry - Problem ja mam z patchem
ja nigdy niesciągałem z neta(bo mam go niedawno)io niebęde scuiągał a managera kupiłem za 80zl w media markcie w grudniu!!! a turbocik idzie do sklepu odmienic bo uszkodzona!!więc haosek ja napewno mam orginało i haosek tez

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

23.02.2007 07:01    #7419     Sufler - Porady do gry - Nie chca mnie do klubu
zawsze faworyzuja krajowych managerow, ale jak masz kontynentalna albo swiatowa reputacje to te slabsze kluby mysla pewnie ze nie beda w stanie zaspokoic twoich rzadan finansowych i oczekiwan sportowych i mimo tego ze bardzo chcieliby cie zatrudnic to po prostu wydaje sie im to nierealne i nie rozumieja tego ze mozesz chciec wrocic do pracy w nizszej lidze albo w slabszym zespole niz ten ktory do tej pory prowadziles. sztuczna inteligencja niestety :-/

bartex55 Przodownik pracy

22.02.2007 18:04    #7420     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
@TZ
Przepraszam bardzo, ale pytania w stylu "jakiego treningu używacie", lub "jaką gracie taktyką", to pytania niemile widziane w suflerze. Dobór treningu i taktyki należy do managera, a jeśli chce się podyskutować o tym to polecam http://forumcm.net

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution