Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

player Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.02.2007 13:29    #7401     Sufler - Porady do gry - Problem z treansferami
Jeśli chodzi o transfery managerow to też mam ten problem. A z zainteresowaniem twoimi graczami jest problem bo może zbierają słabe noty a może mają ustawiony status transferowy "nie na sprzedaż". Sprawdź.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Zaden klub, który ma dobrze spisującego się managera nie zaryzykuje i nie sprowadzi nowego, nieznanego. Trochę więcej cierpliwości ;)

ciinekwch Partyzant

25.02.2007 13:24    #7403     Sufler - Porady do gry - Problem z treansferami
Moze to glupie ale mam problem z transferami tzn... zaczelem gre francuskim sedan i z ta przecietna francuska druzyna osiagnelem duzy sukces mianowice juz w 1 sezonie zajelm 3 mijsce w lidze w Drugim sezonie zajelem 2 miejsce i dotarlem do 1/4 LM a w 3 sezonie wygralem lige francuska i puchar ligi francuskiej dotarlem do 1/2 pucharu francji oraz do 1/8 LM wiec mozna powiedziec ze z sredniaka francuskiego w 3 sezony zbudowalem mocny klub zapewne zastanawiacie sie co to am do tematu juz mowie wiec pomimo takich suksceow nikt kompletnie nikt nie interesuje sie moim kluczowymi pilkarzami takimi jak a.caraciolo,v.hleb,s.kislyak,atyhami,p.giza czy s.cardenas! przeiciesz by dalej odnosci sukcesy trzeba zmieniac kadre czesciowo prawda.
Innym problemem ktory mnie nurtuje to fakt ze pomimo takich sukcesow nie moge osobisice jako manager zmienic klubu jakbym nie byl doceniany poprzedniej edycji nie bylo z tym problemu. Czlowiek powinnien sie roziwjac? prosze was moze wiecie jak to usparwnic?

player Partyzant

Chodzi mi o to że grając Jagiellonią Białystok zaczynałem w 2 lidze. Po wyjściu do pierwszej nie chcieli mnie przyjąc nawet do zagłębia ,które broniło się przed spadkiem. Potem gdy wygrałem orange ekstraklase i zakwalifikowałem się do ligi mistrzów także nie otrzymałem żadnej oferty.Sezon potem w lidze mistrzów doszedłem do półfinału i nie chcieli mnie w holenderskim małym klubiku RKC Walwijk. Więc co było tego powodem?? Świetnie idzie mi w pucharach, wygrywam lige co sezon a nie chcą mnie przyjąc do zadnego innego zagranicznego klubu!!
Kiedy grałem w FM2006 to oferty z innych klubow zdarzają się bardzo często. Czy wie ktoś coś na ten temat??!!

SyZtem Przodownik pracy

24.02.2007 23:56    #7405     Sufler - Porady do gry - fake do patcha 7.0.2
@widzewkarpin
nie trzeba kopiowac, wystarczy usunac zawartosc folderu Football Manager 2007/data/db/702/lnc
P.S. Nie Inc tylko Lnc :)

Nile Partyzant

24.02.2007 22:19    #7406     Sufler - Porady do gry - Zróbmy 3 ligę!
Wiem że może to nie temat na sufler ale tutaj zagląda najwięcej ludzi więc napisze tutaj i mam nadzieje że nie zablokujecie tematu.

Mianowicie bywa tak że nudze sie jak nie wiem co, w szkole mało sprawdzianów, gra w managera też mi się juz znudziła. Chciałbym coś zrobić. Wcześniej robiłem twarze do fify ale też mi się znudziło.

Szukam więc osób chcętnych które chciały by mi pomóc w stworzeniu 3 ligi polskiej. Jeśli jest ktoś chętny niech napisze mi na maila:

Oczywiście ten update bazy nie powstałby od razu pewnie potrwało by to pare miesięcy (jak będę miał czas to będę robił na tej zasadzie)

Prosze o komentarze czy potrzebne i czy jest ktoś chętny.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.02.2007 17:04    #7407     Sufler - Porady do gry - Załamanie
Savy przyszłosci do ligi angielskiej:
http://footb(...)ndex.php

tomciu123 Partyzant

24.02.2007 14:57    #7408     Sufler - Porady do gry - Parę pytań.
A miałbym ostatnie pytanie.
9. Kiedyś w Football Managerze 2006 mialem bazę ogromną i nawet z 4-5 lig i szybko śmigało. Niestety padła mi płyta główna, mam nową i teraz działa strasznie wolno. czemu to tak?

barcelonis Partyzant

24.02.2007 14:40    #7409     Sufler - Porady do gry - Pan trzyma pilke
bo jak masz polską wersję managera 2007 to trzyma białą piłke z czarnymi pięciokątami a jak masz w innym języku to trzyma chyba tą drugą piłke, chyba pumy :)

Pepik 7 Partyzant

24.02.2007 13:28    #7410     Sufler - Porady do gry - Pan trzyma pilke
ehh Manager nie dokonca jest bez glowy widac mu tylko troche twarzy oczywiscei nie chodzi o pana tylko managera (mój błąd) ale czemu raz trzyma taką piłke a raz nie ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.