1.uu to nieciekawie w tej sprawie Ci nie pomogę

2.Ja grałem 15 sezonów, potem sejw mi padł

3.To jest niestety jak w prawdziwym życiu, raz sie ma dzień konia a raz puszcza szmaty,tutaj kłania si.ę realizm gry

4.W menu treningu masz nowa pozycja i tam ustalasz jakiej ma się uczyć zawodnik, poza tym w edytorze możesz zmienić pozycję zawodnikowi

5.Byli piłkarze czasami są dobrymi trenerami a czasami nie, to zależy od ich atrybutów. Jak grałem Realem to guti był potem znakomitym trenerem

6.Swoje statystyki możesz sprawdzić w edytorze czasu rzeczywistego, swoją drogą fajnie by było gdyby coś takiego dodali

7.Rzeczywiście dziwne, może kolejny bug gry?
8.Raczej polskim zespołem się nie da chyba ze w wirtualnej przyszłości dalekiej przyszłośći, choć nie takie rzeczy się w managerze zdarzały, np. Legia w finale Pucharu UEFA w 2010 roku

9.Przejdzie
10.Zależy to od wielu czynników, od ustawienia przeciwnika, od rozmowy motywacyjnej, od formy twoich graczy, od pogody, niestety tych czynników jest bardzo bardzo dużo

11.Gdy grasz dobrym klubem to jedną gdy grasz słabszym klubem to ustawiaj specjalną takse na silniejszych przeciwników

12. Dają Ci taki budżet jaki mogą, a wymagania w takich klubach zawsze są wielkie
Najnowsze posty