ja zaczne kims z bundeesligi(stuttgart, hertha, leverkusen, dortmund, hsv, jeszcze nie wiem), pozniej moglbym przejsc do jakiegos innego kraju(oczywiscie tym samym managerem). To prawda, ze duza baza danych duzo nie spowalnia gry?
Powiedzcie jak to jest... W ustaleniu składu mam kierować się CA (tak robią managerowie kierowani przez komputer, nawet jeśli grajek o niskim CA ma wysokie umiejętności, a tak też przecież się zdarza.) czy umiejętnościami które prezentuje dany piłkarz? Czy gracz o CA załóżmy 139 ale wysokich statsach będzie lepiej grał niż zawodnik o CA 160 a statsach niższych niż owy gracz o niższym CA? A tak nawiasem... Trochę to denerwujące jeśli taki Szewa w wieku 34 lat ma bardzo wysokie statystyki (oprócz szybkości która jest na poziomie 11-12) ale CA na poziomie 130 a nawet w takim Villarreal gra ze dwa mecze na sezon...
Jestem managerem Blyth (conference north) i w pierwszym sezonie zajalem 13 miejsce, zaczynam drugi i uuz mam dwie porazki na koncie:/ Wyprobowalem juz 4-4-2 , teraz testuje diament (chyba zly wyobor:/ ) nic nie dziala. Zwracam sie do was z prosba o porade jaka ustawic taxe, jakich sprowadzac zawodnikow(tylko z anglii bo innych nie moge wyszukiwac ) co im mowoc itp.
Z gory dzieki
Heh, wytłumacznie mi, dlaczego moja reputacja tak często się zmienia? Raz gdy włączam gre, jestem znany i to bardzo dobrze: krajowa. Gdy nastęonym razem włączam gre, jestem kompletnie nieznany!! Wygrałem 2 ligi, doszedłem do połfinału pucharu anglii, mimo to jestem kompletnie nieznanym managerem, choc w opisie mam: utalentowany manager.. A i dodam jeszcze, ze dopiero co pochwalil mnie Mourinho, mówiąc ze odwalam kawał solidnej roboty... litości
Z tego co wiem programisci SI chca aby FM jak najbardziej odzwierciedlal prawdziwa dole managera a wiec,moim zdaniem FM-ie elementy korupcji powinny byc mozliwe,niestety ale w futbolu takie rzeczy sie zdarzaja i to nie tylko w Polsce ale i we Wloszech,Niemczech i pewnie wielu innych ligach
hehe, a jak ktos gral kiedys w Liga Polska Manager to tam byl taki przycisk co mozna bylo kupowac mecze hehehe. pamietam jak sie mialo wiecej kasy to mozna bylo pol sezonu wykupic ;p
Ale jesli chodzi o FM'a to niema takiej opcji. Z jednej strony dobrze, bo troche by to bylo nie fair, ale z drugiej moglo by to dodac dodatkowego 'smaczku' do gry, gdy kluby moga kupowac mecze, a pozniej jak wychodzi najaw degradacja ;-)
mogli by panowie ze SI cos takiego zrobic, opcje w ustawieniach czy chcemy korupcje czy nie ;p
Już kiedyś były plotki o członkostwie w zarządzie. A ja przy okazji mam takie pytanie - słyszałem, że po długich latach sukcesów mogą nazwać stadion imieniem managera. Czy to sie komuś zdarzyło ? Ew. po ilu latach ?
Ponieważ coraz więcej osób ma zamiar opublikować przeżycia ze swoich karier na naszych łamach, należy się kilka słów wyjaśnienia. Tutaj jest odpowiedni temat na zadawanie wszelkich pytań związanych z publikacją Waszych opowiadań, kwestii związanych z wymogami, standardami, itd. Prosimy o zadawanie tego typu pytań właśnie tutaj - komentarze do innych opowiadań lub tekstów powinny dotyczyć wyłacznie danego tekstu/materiału, co jest dość oczywiste.
Do kogo wysyłać swoje opowiadania?
Maksymalny rozmiar wiadomości: 10 MB.
Kiedy moje opowiadanie zostanie opublikowane?
Zależy to przede wszystkim od jakości Twojego tekstu. Jeżeli będzie on spełniał wymogi, z miła chęcią umieścimy go w możliwie krótkim terminie (prosimy o cierpliwość).
Wymagania
Oczekujemy tekstów niebanalnych, ciekawych, wciągających. Mile widziane obrazki.
W przyszłości w tym miejscu Minister Literatury powinien dodać swoją listę wymagań Póki co zasada jest prosta: na CM Rev jest miejsce dla najlepszych tekstów. Jeżeli chodzi o opowiadania, najchętniej umieszczamy całe serie historii, także prosimy mieć to na uwadze.
Ważne: opowiadania muszą mieć swoją "premierę" u nas, nie możesz wysłać nam swoich tekstów, które wcześniej publikowałeś np. na jakimś forum czy innej stronie internetowej.
Co dostajesz w zamian?
Wsparcie naszej redakcji, wskazówki co do tekstów, tego co w nich jest słabsze, a co lepsze, itd. Jednym słowem, możecie liczyć na korektę w naszym nieocenionym Ministerstwie Literatury.
Oczywiście największym plusem jest możliwość podzielenia się swoją karierą z całą polską społecznością managerów, a ta jest bardzo duża, ale też... wymagająca.
Dla osób stale z nami współpracujących przewidziana jest ponadto ciepła posadka w naszej redakcji.
Podsumowując, bardzo liczymy na Wasz aktywny udział w budowaniu naszej wspólnej, rewolucyjnej strony. Zachęcamy więc do dzielenia się swoimi historiami z jak największą liczbą managerów.
Do przeczytania!
Wiesz fudi, zawsze można dodać osiemdziesięcioletniego managera i zagrać do 20 sezonów Wracając do pytania to oczywiście grasz tak długo aż ci się nie znudzi, albo aż ci save nie padnie.
Najnowsze posty