Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

meszynski_m Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.04.2007 14:13    #7291     Sufler - Porady do gry - Wybór bazy danych
do P.S. to znaczy że bedziesz miał do podgladu całą tabelę aktualną itd. ... :) ale nie bedziesz mogl zostac managerem druzyny z tej ligi:)

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

11.04.2007 19:37    #7292     Sufler - Porady do gry - Scouting Inc.
Co do niemczech otwieracz plik fake.inc znajdujący się w Sports InteractiveFootball Manager 2007datadb700(luc jak masz to moze byc 701 lub 702)lncall i zamieniasz tam gdzie jest 1 na zero i jens na oliver musterman na kahn tak to powinno wygladac # "FAKE_NATIONAL_TEAM""Nation Unique ID""1/0 - On/Off"
# "CHANGE_PLAYER_NAME""Person Unique ID""First Name" "Common Name" "Second Name"

#Germany
"FAKE_NATIONAL_TEAM"7710

#Holland
"FAKE_NATIONAL_TEAM"7840
#player name changes
"CHANGE_PLAYER_NAME"1277"Oliver""" "Kahn" reprezentacje normalne bez szaraków będziesz miał przy następnym powołaniu a tak po zatym mam pytanie kiedy znika reakcjonista i jest np.: partyzant lub młody aktywista

aberdeen Młody aktywista

10.04.2007 20:09    #7293     Sufler - Porady do gry - Francuska 4. liga
Panowie nie musicie mi tłumaczyć jak sie FM-a włącza. W managery piłkarskie grałem jeszcze na amidze. Ale do rzeczy. Problem w tym, że kiedy włączam wszystkie ligi francuskie, to CFA mam tylko na podglądzie (nie moge grać zespołmi tej ligi) :(
Z czego to może wynikać???

ener Partyzant

właśnie pedro o to mi chodzi zawodnik bawił się w biznesmena i wykupił sobie klub czy manager też może tak świrować ???

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.04.2007 11:44    #7295     Sufler - Porady do gry - Plik Retain.ddt
retain.ddt [Mirror 1], autor: Wujek Przecinak
INFO: Dla wszystkich, którzy chcą mieć ogromną bazę danych. Dzięki plikowi do gry załadują się gracze ze wszystkich państw świata. Pliczek umieszczamy tutaj -> 'C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datadb700edt'. Następnie po uruchomieniu FMa wchodzimy w "Ustawienia" -> "Dodatkowe pliki" i zaznaczamy "retain". (Wujek Przecinak) - jakubkwa to kiedyś na forum dał

09.04.2007 20:21    #7296     Sufler - Porady do gry - Giuseppe Meazza San Siro.
DZieki koledzy fm-owicze na przyszlosc bede uwazal na suflerze no idziekuje adminom za wyrozumialosc bo to moj pierwszy manager ( FM 07 )

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.04.2007 18:23    #7297     Sufler - Porady do gry - Reputacja, a zatrudnienie
Na pewno musisz coś wygrać, bo po kilku meczach nie masz szans, by Cię przyjęli. Możesz się dostać też tylko do klubów, w których nie ma managera, więc będziesz musiał poczekać aż ktoś odejdzie z pracy.

meszynski_m Młody aktywista

09.04.2007 18:17    #7298     Sufler - Porady do gry - Reputacja, a zatrudnienie
Wygrywasz mecze jestes 1 w lidze i masz ciepłą posadkę w Schalke 04. A na serio to musisz wygrywać, wygrywać i jeszcze raz wygrywać. Ja grałem Unią Janikowo wygrywalem mecz za meczem i zaproponowali mi pracę w Jagiellonii. Ale jest jeszcze jedna sprawa oczywiście muszą zwolnić tamtego managera z Schalke.

Kyniu_Widzew Partyzant

09.04.2007 18:11    #7299     Sufler - Porady do gry - Reputacja, a zatrudnienie
Wybrałem sobie przy tworzeniu managera, ze jestem reprezentantem kraju i mam reputacje kontynentalna(gram m'gladbach). Mam szanse po 20-30 meczach przejść do np. schalke, villarealu lub kogos podobnego czy musze najpierw cos wygrac lub pograc kilka sezonow?

09.04.2007 15:04    #7300     Sufler - Porady do gry - 3Gt Kits
W pliku Football Manager 2007data plik init.cfg nalezy otworyzc notatnikiem i jak chcesy zebys zamiast chelsea dostawal kase sugar daddy to wykasowujesz chelsea i wpisujesz np Manchester United a jak chcesz zeby chelsea dostawala to kopiujesz linijke i wklejasz pod spodem i wpisujesz zamiast chelsea np Manchester United to zadziala dopiero w nowej grze

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution