Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.05.2007 16:52    #7231     Sufler - Porady do gry - Czy moga mnie zwolnic?
Jeżeli nagle z jakiegoś powodu klub zacznie przegrywać wszystkie mecze to nawet mimo mistrzostwa zarząd nie będzie zadowolony poniważ będzie to oznaczać, że klub ma kłopoty, a głównym winowajcą jest manager. Więc w takiej sytuacj zarząd może postawi ci ultimatum.

eMiKa Młody aktywista

08.05.2007 13:28    #7232     Sufler - Porady do gry - Taktyka na lata
Znam managerow ktorzy na kazdy mecz stosuja inna taktyke,badz maja conajmniej 4-pierwsza na mecze u siebie,ze slabymi przeciwnikami,2 z mocnymi,3 na wyjazdu do twardych rywali i 4 na cieniasow na ich terenie.Odnosza sukcesy,ale graja dobrymi druzynami.Ja gram southampton dop.2 sezon(juz koncze)i raczej nie wybronie sie przed spadkiem do championship(obecnie mam 18 miejsce w premiership).Przez 1,5 sezonu gralem taktyka 4-4-2,na championship byla jeszcze oki,ale pozniej dostawalem baty od wszystkich.Zmienilem na diament 4-1-2-1-2 i wygralem mecz z manchesterem 3-2(prowadzilem 2-0)na wyjezdzie,pozniej przegralem z arsenalem(lider)u nich 2-3 a teraz znowu dostaje lacze...
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.05.2007 22:41    #7233     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje
Oczywiście, że można, tylko musi Cię wyznaczyć do tego selekcjoner dorosłej kadry, możesz zrobić taki mały przekręcik, ze np. chcesz Polskę U-19, to obejmujesz innym managerem dorosłą repre i proponujesz sobie (drugiemu managerowi) oferte pracy z U-19, Ty akceptujesz ją tym drugim managerem i możesz zrezygnować z prowadzenia dorosłej reprezy.

pietia19 Partyzant

07.05.2007 21:48    #7234     Sufler - Porady do gry - tło
Żeby ustawić trzeba wkleić obrazek do katalogu Football Manager 2007datagraphics

kaczy Młody aktywista

06.05.2007 12:27    #7235     Sufler - Porady do gry - Problem
Mam problem z moim managerem,a mianowicie podczas gry, gra sma mi się wyłancza. Czy reinstal gry pomoże??A po drugie chciałem kupic pewnego piłkarza do mojego klubu i raz już zaakceptował ofertę, a później gdy musiałem od nowa włączyc gre już niechciał czemu??

sefko1 Przodownik pracy

06.05.2007 10:24    #7236     Sufler - Porady do gry - problem
Lepiej edytowac w Microsoft Office PIcture Manager. Jest on domyśnie dołączony do każdego MS Office'a. Tam zdecydowanie bardziej kompresuje pliki. Wystarczy dany obrazek w formacie .bmp otworzyć za pomocą MOPM. POtem
Plik->Eksportuj->i z lewej strony możesz wybrać format zapisu.

kaczy Młody aktywista

06.05.2007 10:12    #7237     Sufler - Porady do gry - CM07
Jestem fanem Footbal Managera i gram w każdą część. Ostatnio jednak dostałem Nowego Championship Managera i jego narazie będe sobie testował i grał. Jest ktoś kto gra W CM07 i chciałby zrobic jakąś stronę albo forum o tej grze?

kyniu000 Partyzant

06.05.2007 10:02    #7238     Sufler - Porady do gry - Propozycja do FM08
Chciałbym, aby przy kreowaniu managera można było wybrać czy stworzyć nowego czy wcielić się w prawdziwego trenera np. chcąc prowadzić Bayern w Ottmara Hitzfelda, a Chelsea Jose Mourinho. Myślę, że to fajny pomysł, ktory urzeczywistni rozgrywkę, przecież wiadomo, że Roman Abramovich nie zatrudni w klubie 25 letniego trenera bez żadnego doświadczenia. Co sądzicie o tym pomyśle??

xpris Młody aktywista

05.05.2007 22:37    #7239     Sufler - Porady do gry - Uzyskanie pozwolenia o prace
Jak mam rozwiązanie, trochę ono nie legalne, ale zawsze jest ;P

A więc tak, w trakcie gry odpalamy sobie FMM (FM Modifier), klikamy na LOAD następnie wyszukujemy danego grajka i zmieniamy mu obywatelstwo np. na angielskie, lub inne z UE.
Następnie klikamy na Save i przełączamy się do gry.
Oferujemy kontrakt zawodnikowi któremu zmieniliśmy obywatelstwo, gdy się zgodzi i pojawi się, "przechodzi do klubu w **;**;**" wtedy ponownie uruchamiamy FMM i ponownie zmieniamy obywatelstwo na macierzyste, no i ponownie Save.

No i mamy tym sposobem już grajka u siebie, może nie jest zbyt uczciwe, ale pomocne niektórym nie doświadczonym i zdesperowanym managerom na wyspach.

Aha nie polecam zmieniać ilości meczów w reprezentacji to zwykle nic nie daje.

Carrot Młody aktywista

05.05.2007 01:25    #7240     Sufler - Porady do gry - wypożyczony mi znikl
dojdz wirtualnym managerem do fk moskwa i cofnij wypozyczenie... jedena sensowna droga na wyjscie z problemu jaka widze ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution