Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.05.2007 18:45    #7201     Sufler - Porady do gry - Problem
ALe wy chyba nie rozumiecie teoretycznie to moge w tym czasie objąc ponownie Śląsk tylko że innym Managerem a mi o to chodzi zeby nie robic tego

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

20.05.2007 10:13    #7202     Sufler - Porady do gry - Egzotyczne supertalenty
ozywiscie ale trzeba sie popstarc ale manager o tym na pewno wie

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

Sorry za dwa posty jest to folder 'C:Documents and SettingsDane AplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2007' na Windows XP, i jest on ukryty. Ja go skasowalem i mi chodzilo pozniej bez zadnych problemow. Jeden z adminow kiedys polecil zeby to sprobowac chyba przy j

miłosz_w Partyzant

19.05.2007 12:59    #7204     Sufler - Porady do gry - fajne skiny
szukałem ale nie znalazłem konkretnych linków no to mattii wpisz w googlach skorki czy tam skiny do football manager 2007 i zobacz co wyskakuje

19.05.2007 10:42    #7205     Sufler - Porady do gry - FM SCOUT
to parogram do managera i sluzy do znajdowania talentow i masz tak atysfakce ze znalazles ja sam

19.05.2007 10:37    #7206     Sufler - Porady do gry - Pytanie co do scoutów
masz przed soba manager klikasz w manager na gorze i masz tam obserwacje klikasz rowniez na to i tam masz przydzialy kliksasz na scouta i dajesz dodaj czy cus takiego i w filtrze wybierasz jraj i atrybuty ktore cie interesia jadnak jezeli klub jest lsabszy tro nie pojedzxiesz do kazdego kraju np do brazylii tylko bedziesz migle szukac tylko w kraju np druga liga polska a jak lepszy to wiadomo masz caly swiat do dyspozycji

Figrin Partyzant

18.05.2007 16:19    #7207     Sufler - Porady do gry - Football Manager Live!
Ja jak się loguje wyskakuje mi coś takiego :

Your account is already upgraded. You are now eligible to receive Football Manager Live updates...

To edit your Profile, click on the Edit Your Profile button at the top of the page.

Co mam zrobić ??

Boro Partyzant

18.05.2007 09:34    #7208     Sufler - Porady do gry - Football Manager Live!
Jak usunac konto z tej strony

Marcin92 Młody aktywista

17.05.2007 09:30    #7209     Sufler - Porady do gry - Gra2
Wystarczy usunąć folder Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2007/crusch dumps (czy jak to się pisze).

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

16.05.2007 17:47    #7210     Sufler - Porady do gry - problem z grą w małym okienku
Jak uruchomić Football Managera w oknie?
Aby móc grać w Football Managera trzeba posiadać monitor zdolny do wyświetlania grafiki w rozdzielczości co najmniej 1024x768. Na wyższej niż wymieniona rozdzielczości gra w oknie nie stanowi problemu – wystarczy wybrać kolejno ‘Opcje’ i ‘Ustawienia’, a następnie w zakładce ‘Ustawienia obrazu’ odznaczyć opcję ‘Tryb pełnoekranowy’. Jeśli jednak używamy minimalnej wymaganej rozdzielczości, a więc 1024x768, gra może się po wykonaniu powyższych kroków zbuntować i pozostać w trybie pełnoekranowym. I na to jest jednak sposób. Wtedy by zagrać w Football Managera w oknie musimy zmodyfikować nieco skrót do gry (jeśli taki już stworzyliśmy – np. na pulpicie; jeśli nie, to wystarczy go stworzyć znajdując plik ‘fm.exe’ i, po kliknięciu na nim prawym przyciskiem myszy, wybierając polecenie ‘Utwórz skrót’). A mianowicie należy w jego właściwościach, w polu ‘Element docelowy:’, wziąć podaną ścieżkę do pliku w cudzysłów, a następnie na końcu, po spacji, dopisać polecenia „-small_screen -windowed” (bez cudzysłowów). To wszystko – teraz po wyłączeniu opcji ‘Tryb pełnoekranowy’ w grze, FM powinien posłuchać naszego polecenia.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution