Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

bartek09u6 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.06.2007 13:24    #7141     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu
Witam.Mam takie pytanie.Czy po zakończeniu 1 sezonu moge miec inne propozycje?zebym zostal ktoregos klubu managerem?

LOLECZeX Młody aktywista

04.06.2007 11:08    #7142     Sufler - Porady do gry - Wyszykiwanie talentów.
Najpierw 2 tematy z Szachtarem Donieck, tera takie coś, wejdź w dział talenty na pewno znajdziesz coś dla siebie. A tak poza tym co z ciebie manager, który sam nie umie znaleźć ciekawych piłkarzy do swojego klubu, metoda prób i błędów się kłania.

bartek09u6 Partyzant

04.06.2007 11:04    #7143     Sufler - Porady do gry - Wyszykiwanie talentów.
Witam!!!Mam taki problem. nie wiem kogo poprosić w managerze żeby mi wyszukał paru dobrych i młodych piłkarzy.Jesli byście mogli to mi pomorzcie.I jak macie paru to napiszcie.JAK COŚ.bo wychodze z siebie.

bartek09u6 Partyzant

Tu możecie opisywać swoje sukcesy i transfery Szachtaru Donieck.Piszcie też jaką taktykę zastosowac do tego klubu .Gram tym klubem 1 sezon i wiem jaką taktyke zostosować.Pytajcie i odpowiadajcie.!.!.! Życze milej zabawy!!!!!! POZDRO!!!

bartek09u6 Partyzant

Witam!Gram sobie Szachtarem Donieck . Szukam ludzi którzy tez graja tym klubem .Napiszcie mi jakie transfery już zrobiliscie jakie chcecie zrobić i wogóle jakie odniesliscie sukcesy.Pozdro dla Managerów Szachtaru.

Pogromca Partyzant

03.06.2007 20:12    #7146     Sufler - Porady do gry - Baza danych (jak zmienić?)
Mam problem z bazą danych, a mianowicie z ustawieniem innej bazy niż 7.0.0 przy starcie nowej gry. Na początku chciałem ustawić baze 7.0.2, teraz jednak chce ustawić inną, zmodyfikowaną przeze mnie. (Swoją drogą głupie jest to, że nie moge w edytorze nadpisać bazy tylko stwarzam nową) Tylko jak? Wszyscy mi mówią, że przy starcie nowej gry wyskakuje zapytanie, na której bazie chce grać. U mnie nic podobnego sie nie dzieje, ni widu ni słychu. Przy starcie każdej gry napis na górze ekranu dumnie głosi "Football Manager 2007 wersja 7.0.0"

Iron23 Partyzant

02.06.2007 22:00    #7147     Sufler - Porady do gry - Trening w Football Manager 2006
Jakie powiino być maksymalne obciążenie piłkarzy na treningu w Football Manager 2006 Średnie Wysokie??? Bo mam z tym problem chcem ustawić jak największe ustawienie ale tak aby nie zajechać piłkarzy i żeby wszyscy nie narzekali na zbyt duże obciążenie.

BS Młody aktywista

02.06.2007 10:47    #7148     Sufler - Porady do gry - Miła niespodzianka
A może poprzedni manager atletico złożył mu ofertę,później kontrakt i wtedy Ty objąłes stery.gdy gram zawsze do atletico przychodzi Emiliano Vecchio.więc myśle że jest tak jak napisałem powyżej.
PS.w ktorym dniu po objjęciu atletico do klubu przyszedł Emiliano Vecchio?

r10gregor Młody aktywista

01.06.2007 16:18    #7149     Sufler - Porady do gry - baza danych
sorx za 2 posty
folder prawidlłowy C/program files/sports interactive, Football Manager/data/db

a dysk C i program files to opcjonalnie :)

pozdro

r10gregor Młody aktywista

01.06.2007 16:17    #7150     Sufler - Porady do gry - baza danych
To moze zainstalowales latke do złego foderu?? AA jezeli masz pirata to wtedy tak moze sie dziac(nie wiem bo nie praktykuje piratów) mialem kiedys gre siatkarskiego managera pirata (az wstyd sie przyznac, ale na szczescie juz nie mam piratów :)) i jak sciagalem uaktualnienie bez cracka to wtedy mi nie dzialalo (manager na tej samej zasadzie co FM zmozliwoscią wyboru wersji..)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.