Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

patryk1992lulkow... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.06.2007 17:22    #7101     Sufler - Porady do gry - Oszustwo
jesli chcesz sobie pokupowac mecze to pograj w Liga Polska Manager wiem ze byla tam taka ukryta opcja

hoody Przodownik pracy

22.06.2007 14:00    #7102     Sufler - Porady do gry - CM 01/02
Mmmm CM 01/02 to najlepszy manager! Aż sam nabrałem ochote znowu w niego pograć! :)

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

21.06.2007 15:28    #7103     Sufler - Porady do gry - Znowu kluby filialne!!
To podaj przykład Polskiego klubu, ktory nie jest w pierwszej 20 i nie ma dobrego piłkarza. Wolalbym screena, bo tak ci nie uwierze oczywiscie mowimy o klubie filialnym z USA, Japoni z korzysciami finansowymi, bo bez korzysci finansowej, a tylko dla talentow z Azji to da sie bez niczego. Jak mi udowodnisz juz nigdy nic nie powiem na suflerze, bo bede tylko cienkim managerem, ale poki mi nie udowodnisz nie uwierze.

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

20.06.2007 19:56    #7104     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Update datowany na 20 Czerwca. Jest to następca FMUT który od tej pory wydawany jest pod szyldem fmpoland ;)

Autor: Sandro(FMPoland.com & FMForum.pl)

Podziękowania za pomoc dla:
-Vieira4
-Marsmall

Miłej gry! :)

Folder FMPoland Update proszę skopiować do: [FM]datadb bądź Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007db

#############################

##Świat##

* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 20.06.2007r
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 20.06.2007r
* PoprawionoPogorszono atrybuty wielu zawodników.
* Dodano najbardziej utalentowanych juniorów.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Anulowano setki wypożyczeń(Zawodników bardziej znanych bądź tych grających w znanych klubachligach)
* Zawodnicy od razu znajdują się w nowych klubach, a nie jak wcześniej gdzie byli uwzględnieni, jako "Future Transfer".
* Uwzględniono spadki,awanse oraz prawidłowe drużyny występujące w Europejskich pucharach dla niżej wymienionych lig:
-Niemcy
-Anglia
-Włochy
-Hiszpania
-Obie Polskie
(Oczywiście zaktualizowano też obrońców tytułów w wyżej wymienionych ligach jak i Lidze Mistrzów oraz Pucharze UEFA)
* Poważne zmiany w budżetach dla 20 najbogatszych klubów europy oraz kilku innych
* Skorygowano umiejętności, co niektórych Polaków przebywających za granicą.
* Usunięto nie aktualne wypożyczenia i kontuzje
* I wiele innych drobnych zmian [...]

#############################

##Polska##

* Dokładne odwzorowanie składów 1 i 2 ligi polskiej na dzień 20.06.2007
* Dodano nowe postacie do bazy danych.
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 20.06.2007r
* Zaktualizowano liczbę goli i występów naszych kopaczy w reprezentacji Polski na dzień 20.06.2007
* Poprawiono różnorakie drobne błędy w bazie dotyczące naszej rodzimej ligi.
* Dodano polskie media.
* Poprawiono(Trochę) reputacje naszego kraju,ligi oraz kilku klubów.
* Od teraz nagrody, jakie otrzymują managerowie i zawodnicy w polskiej 1 i 2 lidze posiadają reputacje.
* PoprawionoPogorszono atrybuty dużej ilości zawodników.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Usunięto błąd, przez który Artur Boruc wyświetlał się, jako wychowanek Boca Júnior (SE).
* Poprawiono pojemności stadionów dla klubów 1 i 2 ligi
* Poprawiono budżety, co niektórych klubów.
* Usunięto nieaktualne wypożyczenia i kontuzje
* I wiele innych drobnych zmian [...]

LINK: http://files(...)nfo.html

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.06.2007 19:27    #7105     Sufler - Porady do gry - Jakie statystyki powinni mieć...
Wojtek dobrze gada, jest taka książeczka z takim pane co trzyma piłkę na zielonym tle, na środku napisane jest FOOTBALL MANAGER 2007, a w prawym dolnym rogu "poradnik do gry" :D

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

20.06.2007 15:37    #7106     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
Znam troche nieuczciwy sposob. Otoz obejmujesz klub, potem innym managerem obejmujesz repre, przechodzisz na emeryture, zmieniasz sobie profil na maxa w FMM, skladasz propozycje objecia tej repry ona zostaje na pewno przyjeta, wtedy zmioerniasz ten profil na taki jaki byl i grasz i klubem, i repra.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
20.06.2007 03:09    #7107     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych
Dla wszystkich chcących mieć naprawdę ogromną bazę danych pliczek retain.ddt -> http://d.tur(...)4z6.html
Wystarczy wrzucić go tutaj ->Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2007/data/db/702/edt
Następnie zaznaczyć "retain" w Ustawienia->Dodatkowe pliki .
Aby pliczek zadziałał należy zacząć grę od początku.
Co daje retain. Pliczek ten dodaje wszystkich zawodników dostępnych w bazie danych FMa na początku gry.
Ostrzeżenie: bardzo zwalnia grę.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

19.06.2007 23:01    #7108     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem z U-18
Football Manager symuluje pewne mecze, nawet jeśli nie ma terminarza. Mam tak u siebe w Niemczech. Moje rezerwy nie grają w żadnej lidze, nie mają ustalonego terminarza, ale mimo to piłkarze jakoś "rozgrywają" po 30 meczów.

hoody Przodownik pracy

19.06.2007 20:00    #7109     Sufler - Porady do gry - instrukcje dotyczące rywali
A w czym problem? A poza tym pamiętaj że to Ty jesteś managerem! Jesśli sam sobie nie poradzisz to po co w to grać? e(L)o

Tores ReDevil Młody aktywista

Jeszcze jedno takie pytanko: Jeśli jestem bardzo zasłużonym i najlepszym w historii klubu managerem, w ostatnich trzech latach wygrywalem lige i teraz zarzad oczekuje mistrzostwa to jesli go nie zdobede to mnie zwolnia ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution