Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.06.2007 22:51    #7081     Sufler - Porady do gry - Spadek z ligi
Zdania podzielone widze :) ale ja jednak pójde za tym ze jak spadniesz z II ligi a III juz nie ma to zostajesz zwolniony z funkcji managera klubu ... bo inaczej gra stała by sie troszke nierealna :D

Wujek_Tolek Partyzant

28.06.2007 13:16    #7082     Sufler - Porady do gry - Moje problemy z Football Manager
Dzień dobry drodzy użytkownicy tego serwisu.Przeczytałem że jest to sufler,a więc odpowiecie na moje problemy.Chcę kupić piłkarzy do mojego klubu Legia,ale mam mało pieniędzy.Co zrobic,jak zdobyć pieniądze ?

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

27.06.2007 17:20    #7083     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
##FMPOLAND##UPDATE##7.2##

##Świat##

* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 27.06.2007r
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 27.06.2007r
* PoprawionoPogorszono atrybuty wielu zawodników.
* Dodano najbardziej kolejnych utalentowanych juniorów.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Anulowano setki wypożyczeń(Zawodników bardziej znanych bądź tych grających w znanych klubachligach)
* Zawodnicy od razu znajdują się w nowych klubach, a nie jak wcześniej gdzie byli uwzględnieni, jako "Future Transfer".
* Uwzględniono spadki,awanse oraz prawidłowe drużyny występujące w Europejskich pucharach dla niżej wymienionych lig:
-Niemcy
-Anglia
-Włochy
-Hiszpania
-Holandia
-Francja
-Portugalia
-Obie Polskie
(Oczywiście zaktualizowano też obrońców tytułów w wyżej wymienionych ligach jak i Lidze Mistrzów oraz Pucharze UEFA)
* Poważne zmiany w budżetach dla 20 najbogatszych klubów europy oraz wielu innych.
* Skorygowano umiejętności, co niektórych Polaków przebywających za granicą.
* Usunięto nie aktualne wypożyczenia i kontuzje
* I wiele innych drobnych zmian [...]

#############################

##Polska##

* Dokładne odwzorowanie składów 1 i 2 ligi polskiej na dzień 27.06.2007
* Dodano nowe postacie do bazy danych.
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 27.06.2007r
* Zaktualizowano liczbę goli i występów naszych kopaczy w reprezentacji Polski na dzień 71.06.2007
* Poprawiono różnorakie drobne błędy w bazie dotyczące naszej rodzimej ligi.
* Dodano polskie media.
* Poprawiono(Trochę) reputacje naszego kraju,ligi oraz kilku klubów.
* Od teraz nagrody, jakie otrzymują managerowie i zawodnicy w polskiej 1 i 2 lidze posiadają reputacje.
* PoprawionoPogorszono atrybuty dużej ilości zawodników.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Usunięto błąd, przez który Artur Boruc wyświetlał się, jako wychowanek Boca Júnior (SE).
* Poprawiono pojemności stadionów dla klubów 1 i 2 ligi
* Poprawiono budżety, co niektórych klubów.
* Usunięto nieaktualne wypożyczenia i kontuzje
* I wiele innych drobnych zmian [...]

DOWNLOAD

Życzę Wam miłej gry, ja tymczasem udam się na zasłużone wakacje :] Pozdrawiam

wolek1986 Partyzant

26.06.2007 21:46    #7084     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
GKS_M80 Najpierw zmień sobie język z angielskiego na polski w pierwszej zakładce programu. Następnie zrób plik wczytaj grę i poszukaj save'a np u mnie jest tak : C:Documents and SettingsWołekMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007games i wczytaj save'a który masz ostatni w swojej grze. Potem wejdź na zakładkę szukaj i szukaj sztab szkoleniowy Potem przejdź do oceny treningowej i ustaw ile ma mieć gwiazdek twój trener na dany typ treningu (1-5) Wyświetli ci się lista różnych trenerów, managerów, scoutów itd Dobierz sobie takich ludzi aby przyszli do ciebie Pozdro PS. To najtańszy sposób na ściągniecie dobrych szkoleniowców

blaszek Partyzant

26.06.2007 11:57    #7085     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Mam pytanie: Dlaczego w Football Manager nie można grać reprezentacją Niemiec??
Pilne!!

wojtek2303 Partyzant

25.06.2007 21:20    #7086     Sufler - Porady do gry - korona
Dobra rada graj dalej Koroną. Jeśli oczywiście Ci się nie znudzi. Ja po 10 sezonach grą Legią, opuściłem ten klub i dostałem pracę w Barcelonie. Od czasu do czasu możę złożyć swoje CV w innym klubie, tylko nie zbyt często. Zdenerwujesz wtedy prezesa. Obserwuj także czy jesteś wymieniany jako potencjalny, przyszły manager jakiegoś klubu w mediach.

kali22 Partyzant

25.06.2007 14:41    #7087     Sufler - Porady do gry - wygralem w " managera"?
mam rok 2021 budzet klubu(juventus)4,5 mld (miliarda) zlotych,na transfery 3,8 mld! ostatni sezon bez porazki, jedynie kilka remisow,wartosc klubu 9,7 mld!!! c.vela strzelil mi 68 brame w tym sezonie.stadion nazwali moim nazwiskiem,mam 3 kluby patronackie z ktorych rocznie czerpie ok 1,5 mld dochodu!reprezentacja turcji wygralem MŚ a pozniej francja ME, z wlochami dotarlem do polfinalu MS(ale to na poczatku gry.chyba juz wiecej nie mozna osiagnac wtej grze,oczywiscie grajac takim klubem jak juve itp

cinekw Partyzant

25.06.2007 14:12    #7088     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Update by Cinekw
1.Oznacza Football Manager Cinekw bo innego nie chciało mi sie wymyslac ale mysle ze jest niezły.
2.Korzystam ze stron Onet.pl,90minut.pl i innych(jest ich dużo).Oczywiscie w moich update'ach są zawarte tylko potwierdzone oficjalnie transfery.
3.Inne zródła to moje wiadomosci uzbierane z telewizji,internetu i gazet.
4.Tak, w następnej wersji zaktualizuje lige francuską oraz holenderską i być moze portugalską
i szkocką.

SyZtem Przodownik pracy

25.06.2007 13:52    #7089     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
no wiadomo ze oszukiwal!
1. W transferach nie ma Henrego, Beckhama itd., czyli przeniesieni w edytorze
2. Jest dwoch polskich graczy przerobionych w edytorze ten OP L i DP
3. Pokaz Managerow Barcy i Sevilli, ale zeby byla widoczna data ta z maja, bo powycinales te daty

tabalugg Młody aktywista

25.06.2007 13:38    #7090     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
pokaz ich profile i pokaż kto jest managerem Barcelony i Sevilli

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution