Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.07.2007 15:45    #7041     Sufler - Porady do gry - lubiany przez innych menadżerów
Osobiście zazwyczaj żyje w złych stosunkach z managerami innych druzyn xD Nie lubie sie podlizywać do trenerów, poniewaz to jest gra i walka !!! Wiadomo, że w każdym meczu chcesz wygrac ! Niby jesteśmy przyjaciółmi, ale przeciez zawsze źle życzymy innym ekipą wiec ja to odnosze do "realu" i nigdy nie jestesm NIKOGO przyjacielem xD ( spadaja troche atrybuty trenerskie ale ja sie tym nie przejmuje xD jestesm wrogo do niech nastawiony [ trenerów ] ).

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Poprawka: usuń cały folder Inc z folderu Football Manager 2007/data/db/702*

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=fudi7]a najlepiej usun caly fake[/quote]
Najlepiej usuń cały folder Inc z folderu Football Manager 2007/data/db, to będziesz miał i poprawne nazwy klubów niemieckich i normalne reprezentacje Holandii i Niemiec i normalnego Olivera Kahna.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

05.07.2007 14:40    #7044     Sufler - Porady do gry - lubiany przez innych menadżerów
Na samym poczatku 90 % managerow ma o tobie kiepska opinie. Musisz ich chwalic w mediach itp. Jesli bedziesz ich obrazac to stana sie twoimi wrogami.

Cannigia10 Młody aktywista

Hej!
Otóż mój problem przedstawia się następująco: podczas gry w fma prędkość gry jest wolna. Przetwarzanie wyników,danych,wchodzenie w np. tabela ligowa zajmuje bardzo dużo czasu. Mam tak od fm 2006. Czy to jest wina pamięci RAM??? Mam tylko 256 MB Ram. Jeśli jest jakiś inny powód wolnego chodzenia gry lub są sposoby na jej przyspieszenie to proszę o pomoc:)

LOLECZeX Młody aktywista

04.07.2007 20:06    #7046     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
UP
Zrób własny temat to jest temat fudiego i managera ok ??

adson43 Partyzant

Mam oryginała. I tez chce się poczuć jak manager tylko jak jak mi wyskakuje co chwila
http://www.wrzut(...)u1V42Ry/ ???????????????????
Jest na to jakaś rada?????

Cavalerra Młody aktywista

W ogóle bez sens używac nawet tego FMM 1,2 raz na ruski rok. I gdzie tu fabuła gry? Jak chcesz jechac na kodach, kup sobie simsy i graj... Myślisz adson, że każdy klub ma budżet na plusie? Weźmy chociaż na przykład taki ŁKS Łódź, mają teraz ponoc milion na minusie, a z musu sprzedali do Zabrza Hajtę (podporę defensywy, byłego reprezentanta Polski) i młodego Marciniaka za ponad milion. To był tylko przykład, ale kupuje chyba tą grę po to, żeby poczuc się jak manager, zmierzyc się ze wszystkimi problemami dotyczącymi managera. Nie jest ci szkoda tych ~90zł. (zakładając, że masz oryginała)?

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.07.2007 21:25    #7049     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=kramar]udany początek sezonu 38 zdobytych i 4 stracone bramki w 7 meczach, nie wiem czy to bug albo nie wiem co ale sie ciesze :P (dołączam screena)[/quote]
Mi tam wygląda to raczej na oszukiwanie. Sory, ale wyniki po 11:1 są mało możliwe już w pierwszym sezonie gry, tym bardziej w 3 lidze. Albo masz przepakowanych graczy, albo brałeś nowego managera, dołączałeś do przeciwnika i zagrałeś nim bez obrony, stąd taki wynik.
[quote=hoody]Zdarzyło sie wam kiedyś by jedenastka tygodnia pochodziła w całości z waszej drużyny?[/quote]
Mi się zdarzyło, gdy grałem jedyny mecz w tygodniu i wygrałem.

Francisco... Partyzant

02.07.2007 20:47    #7050     Sufler - Porady do gry - muj wiek
czy moge jakos zmienic moj wiek,mojego managera w grze ? bo mnie irutyje te 30 lat ciongle :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution