Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Zola Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.07.2007 14:44    #7011     Sufler - Porady do gry - Update fudiego-problem
Xpris i fudi...Nie miejcie mnie za kompletne beztalencie:D Wziołem weszłem w edytor clubs...i tak dalej i weszlemw finance tur turek wpiszlem w balance 0 czy tam 10 nawet wpisywałem... pozniej save.. i nazwe sobie wziołem Zola i wchodze nowa gra wybieram odpowiednie ligi i wchodze w tur turek jako manager i nadal tyle samo stan konta 24.99 mln funtow a na transwery 5 mln funtow a po proszeniu o wiecej to okolo 15 chyba jest...

xpris Młody aktywista

12.07.2007 11:37    #7012     Sufler - Porady do gry - Update fudiego-problem
Słuchaj wpisz tam 0, następnie zapisz to np. pod nazwą Updatex1.
Włącz Fm'a i weź nową gre, zródź uwagę abyś nie wybierał wtedy update Fudi&manager5 lecz to pod nazwą Updatex1.
I musi działać.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.07.2007 21:59    #7013     Sufler - Porady do gry - Trenerzy i Scauci!
Sparingi ustawiasz w opcjach managera, a sztab w wyszukiwaniu w tej drugiej zakladce 'personel' czy jakos tak.

eMiKa Młody aktywista

11.07.2007 19:09    #7014     Sufler - Porady do gry - pytanie
Na poczatku,gdy generowana jest lista zyczen managerow ci zawodnicy sa do nich dodawani,dlatego zapewne interesuja sie nimi zazwyczaj te same kluby.Nie zawsze jednak kluby te zglaszaja chec zakupienia zawodnika,a to dlatego ze manager ma na liscie kilkunastu zawodnikow,zas budzet nie zawsze pozwala im na zakup wszystkich.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

DymekTSW Partyzant

10.07.2007 22:36    #7015     Sufler - Porady do gry - Prosze o pomoc !
Witam ! Mam problem , mianowicie gdy wlanczam nowa gre , wybieram lige i gdy ostatnia opcja sie zaladuje "tworzenie listy managera(lub cos takiego)" gra sie zacina ! Usunolem calego managera razem z plikami z mojich dokumentow i zainstalowalem jeszcze raz i dalej nic ! Myslem ze plyta jest zepsuta , wiec zainstalowal ja tez kolega i u niego dziala wszystko ! Jesli ktos wie jak to naprawic niech napisze! Z gory thx !

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.07.2007 16:25    #7016     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
Bo to do Moich Dokumentów trzeba wkleić:
Moje Dokumenty/Sports Internactive/Football Manager 07/db
PS. Oczywiście, jak Fudi mówi musisz mieć 7.02 patch

krooger1988 Młody aktywista

10.07.2007 11:42    #7017     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
A ja mam taki problem. Sciagnalem ten wasz patch wrzucilem do C:Documents and SettingsKroogerMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007db i lipa :/ Nic nie ma. Pomózcie bo ta nasza 3 liga kuszaca jest.

zabek Partyzant

zawsze w tym samym momencie wyskakuje mi okienko z takim napisem"football manager 2007 is running dangerously low on memory. please quit and free up some memory" i gra sie wyłancza. co robić jak nigdy tak nie było?

kaczmar123 Partyzant

Mam taki problem, że gdy próbuje zrobić nową grę,po wyłączeniu wszystkich programów oraz rzeczy spowalniających kompa, po zainstalowaniu update Fudiego&Managera lub też Wawrowa, gdy wybiorę już ligi, podczas ładowania sie gry, wyskakuje mi błąd crash dumps, obojętnie ile lig wybiorę. Mam procka 2,5ghz i 384ddr ram. Natomiast gdy wczytuje sobie save starej gry, mam włączone gg, karte tv i inne progsy i wszystko chodzi normalnie. Wiecie jaka może być przyczyna? Może to być to że np. uaktualnienia się źle ściągnęły? Proszę o pomoc.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
10.07.2007 09:04    #7020     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie, nie wiem co zrobić.
Ciesz się :P
Co do piracenia - zalatuje mi tu piratem jak stąd do Władywostoku, ale Polska - kraj cwany, wycwaniła się i nic nie możemy zrobić ;)
mistrzu Maćku (poza tym zalatuje mi tu podwójnym kontem, skoro kropka na początku), skoro masz pirata - odinstaluj grę z Dodaj/Usuń Programy, wyszukaj wszystkie katalogi na dysku mające nazwę Sports Interactive (chyba, że grasz jeszcze w starsze FMy lub EHM lub OOTP to usuwasz katalogi Football Manager 2007).
Znajdź wszystkie klucze w rejestrze mające cokolwiek z Sports Interactive:
- Odpalasz "regedit" (z Uruchom)
- Wybierasz z Menu Znajdź i wpisujesz Football Manager 2007 (a jeśli nie masz innych gier, to Sports Interactive) i wywalasz wszystko co znajdzie razem z podkluczami.
Potem instalujesz grę i odpalasz ją BEZ PATCHA. Jak działa, instalujesz patcha 7.0.2 i też musi działać.
Jak nie zadziała - jesteś pirat i masz bana :>
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution