Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

SyZtem Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.07.2007 20:41    #6991     Sufler - Porady do gry - Tła - Gdzie wkleić?
Ja backgroundy od stadionów mam w tym folderze E:GryFootball Manager 2007datagraphicspicturesackgrounds.

lovehatehero Partyzant

22.07.2007 16:11    #6992     Sufler - Porady do gry - jak zrobić popup ?
hehe...no tak ,zle sie wyrazilem. Chcialem zrobic pop-up do football managera 2007. Zrobilem c+ sport ale nie jest taki idealny i zajmuje mi troche czasu. Da sie to jakos prosciej zrobic?

abcd1928 Partyzant

21.07.2007 14:34    #6993     Sufler - Porady do gry - Dodatkowe pliki
Co oznaczają dodatkowe pliki w Football Manager 2007?:
1. board takeover valid types
2. alliteration adjectives
3. board takeovers

Mattii Przodownik pracy

21.07.2007 10:13    #6994     Sufler - Porady do gry - PROBLEM !!!
[quote=bartek_07]chyba pójdę do empiku op pudełko z grą FOOTBALL MANAGER 2006 może będzie normalnie działać[/quote]
1.Nie może tylko na pewno.
2.Po co skoro można czekać na 2008?

bartek707 Partyzant

21.07.2007 09:47    #6995     Sufler - Porady do gry - PROBLEM !!!
chyba pójdę do empiku op pudełko z grą FOOTBALL MANAGER 2006 może będzie normalnie działać

bartek09u6 Partyzant

20.07.2007 21:16    #6996     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Rondel z kąd masz patcha do managera ?bo masz juz np.Metzeldera w Realu.

hoody Przodownik pracy

Prosze! http://www.speed(...)917.html
Wklej to do programfiles/sports interactive/football manager/data/panels i tam zastąp plik national league panel! I jak zaczniesz nową gre to wybierz baze huge! :)

eMiKa Młody aktywista

19.07.2007 23:46    #6998     Sufler - Porady do gry - Managerska Klauzula Odejścia
Witam.Mam pytanie do braci Managerów,a mianowicie bawiąc sie ostatnio klauzulami transferowymi zawodników znalazłem coś interesującego,była to tytułowa MKO. Niestety była ona nieaktywna,a co za tym idzie nie mogłem jej użyć.Chciałbym się dowiedzieć do czego ona służy i w czym ewentualnie może być mi pomocna,bo wątpię w to że jest tam tylko jako ozdoba,bądź jako zbędna pierdółka dzięki której można zaśmiecać sufler.Jak by to powiedźiał mój nauczyciel od angielskiego Fenkju Fro De Montajn:) Pozdrawiam.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Fenix Partyzant

Ja przyznam się że mam słabość do zagranicznych wychowanków którzy przychodzą do szkółki :) Często daję im szansę, nawet jak mają słabe umiejętności.

Gram VFC Plauen mam bodajże 2017 rok i prowadze ten klub na szczyty - awansowałem nimi do II Bundesligi i do I, odkryłem wiele gwiazd, powiększyłem reputację, szkółkę młodzieżową i bazę treningową i zarobiłem dużo kasy (mam budżet sięgający ok. 70 mln) dzięki meczom towarzyskim jakie rozgrywam u siebie w przerwie zimowej lub przedsezonowej. Grałem nawet w Pucharze UEFA jako II-ligowiec (doszedłem do finału Pucharu Niemiec) i wyszedłem z grupy, lecz tam niesamowicie pechowo uległem Fiorentinie (u siebie 2:0, na wyjeździe 0:3). Teraz walczę o puchary - mam 3 miejsce, a pochwalić się mogę tym, że dwukrotnie w sezonie pokonałem Bayern (to pierwszy sezon w I lidze) i Werder, i to na wyjeździe, dla któergo w całym sezonie była to jedyna porażka - skubańce są nie do pokonania, ciągle 1 miejsce. Mogę śmiało powiedzieć że jest to moja najlepsza kariera jaką miałem w FM bo cały klub rozwijam i powoli wchodzę z nimi na szczyty tzn. do LM :) Potem jak zdobędę nimi wszystko odejdę do jakiegoś tuza z którym też zdobędę dużo a gdy to się uda to znów wezmę jakiegoś outsidera III ligi i uczynię z nimi to samo. Jak mi się uda, to będę mógł powiedzieć że jestem co najmniej solidnym managerem :)

kolanek11 Partyzant

18.07.2007 19:01    #7000     Sufler - Porady do gry - Nowy Klub
Tu, mam nadzieje, ze bedziecie pisac jak mozna stworzyc swoj klub w FM Editor lub innym edytorze gry Football Manager 2007

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.