Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Micro Ice Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.07.2007 19:42    #6961     Sufler - Porady do gry - Przenoszenie meczów do Tv
Przeglądając ustawienia Football Manager 2007 spotkałem sie z opcją przenoszenie meczów do Tv nie wiem co to oznacza myślałem że nie będzie meczów na żywo ale po odznaczeniu tej opcji były więc do czego to służy? Także nie wiem co oznaczają opcję:
1. Pokazuj wiadomości ligowe
2.kompresuj zapisane pliki
3.Uaktywnij hiperłącza ???????

kurzy13 Młody aktywista

31.07.2007 17:41    #6962     Sufler - Porady do gry - Motywacja Zawodnikow
ok sprobuje. przydalo by sie cos takiego w managerze ze mozna pogadac z pilkarzami jako zespolem a nie tylko przed meczem, w przerwie i po meczu

robinho09 Młody aktywista

31.07.2007 17:03    #6963     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
Wklej do: Sports InteractiveFootball Manager 2007datadb
Normalne beda reprezentacje.

msinter Młody aktywista

31.07.2007 16:54    #6964     Sufler - Porady do gry - Instalacja facepaków
Nie trzeba. Poprostu rozpakowujesz je tam gdzie trzeba (tzn. powinno pisać w instrukcji dołączonej do facepaków), czyli Football Manager 2007/data/graphics/pictures/players ... i tutaj jak masz normalne to w katalogu normal a jak masz małe, to w katalogu small.

Fenix Partyzant

Przecież wszystko jest w instrukcji .... I nie 96/97 tylko 95/96. Stwórz katalog sezon 95/96 w moje dokumenty/sports interactiwe/football manager 2007/db/ i tam wypakuj te pliki i potem możesz grać

The Game Młody aktywista

30.07.2007 12:12    #6966     Sufler - Porady do gry - Trening
Wrzuć je do: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2007/schedules

abcd1928 Partyzant

29.07.2007 20:45    #6967     Sufler - Porady do gry - FM Savegame Cleaner
Jak się obsłuje ten program - jak oczyścić Save'a.
Mam mały problem - zawsze w tym samym momencie wyskakuje mi okienko z takim napisem"football manager 2007 is running dangerously low on memory. please quit and free up some memory" i gra sie wyłancza. co robić jak nigdy tak nie było? - na pewno nie jest to wina komputera, bo mam dużo RAM.

kurzy13 Młody aktywista

28.07.2007 16:16    #6968     Sufler - Porady do gry - Tworzenie facepack'ow
Mam pytanie czy jesli stworzone zdjecia dla pilkarzy w managerze pokazuja sie w profilu za duze to czy to tez moze miec cos wspolnego z glebia? Rozmiar zdjecia jest 95x95 w formacie png.

Sandro Partyzant

28.07.2007 15:07    #6969     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Świat

* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Poprawiono/Pogorszono atrybuty wielu zawodników.
* Dodano kolejnych najbardziej utalentowanych juniorów.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Anulowano setki wypożyczeń (zawodników bardziej znanych bądź tych grających w znanych klubach/ligach)
* Zawodnicy od razu znajdują się w nowych klubach, a nie jak wcześniej gdzie byli uwzględnieni jako "Future Transfer".
* Uwzględniono spadki, awanse oraz prawidłowe drużyny występujące w Europejskich pucharach dla niżej wymienionych lig:
-Niemcy
-Anglia
-Włochy
-Hiszpania
-Holandia
-Francja
-Portugalia
-Obie Polskie
(Oczywiście zaktualizowano też obrońców tytułów w wyżej wymienionych ligach, jak i Lidze Mistrzów oraz Pucharze UEFA)
* Poważne zmiany w budżetach dla 20 najbogatszych klubów Europy oraz wielu innych.
* Skorygowano umiejętności, co niektórych Polaków przebywających za granicą.
* Usunięto nieaktualne wypożyczenia i kontuzje.
* I wiele innych drobnych zmian [...]

Polska

* Dokładne odwzorowanie składów 1 i 2 ligi polskiej na dzień 28.07.2007 r.
* Dodano nowe postacie do bazy danych.
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Zaktualizowano liczbę goli i występów piłkarzy w reprezentacji Polski na dzień 28.07.2007 r.
* Poprawiono różnorakie drobne błędy w bazie dotyczące naszej rodzimej ligi.
* Dodano polskie media.
* Poprawiono (trochę) reputacje naszego kraju, ligi oraz kilku klubów.
* Od teraz nagrody, jakie otrzymują managerowie i zawodnicy w polskiej 1 i 2 lidze posiadają reputacje.
* Poprawiono/Pogorszono atrybuty dużej ilości zawodników.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Usunięto błąd, przez który Artur Boruc wyświetlał się jako wychowanek Boca Júnior (SE).
* Poprawiono pojemności stadionów dla klubów 1 i 2 ligi.
* Poprawiono budżety niektórych klubów.
* Usunięto nieaktualne wypożyczenia i kontuzje.
* I wiele innych drobnych zmian [...]

DOWNLOAD

Enjoy!

eMiKa Młody aktywista

Tak,tylko że nie doceniasz corey123 inteligencji komputera.Zazwyczaj przeciwnik nie zgadza sie na sprzedaż w której ma dostać 50 mln po 50 występach,bo którz z nas by się zgodził na takie coś???
1) Proponuje za pomocą interakcji z grajkiem,zamieszać mu w głowie,to sam będzie męczył swojego managera pozwolenie na negocjacje z Tobą,w najlepszym wypadku zażąda wystawienia na listę transferową.
2) Możesz zaprzyjaźnić się z managerem klubu z którego chcesz kupić grajka,dzięki czemu,Twój nowy ziomek będzie przychylnym okiem patrzył na Twoją propozycje transferu

Pozdrawiam raz jeszcze
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution