Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

gilinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.08.2007 20:21    #6951     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Kiedy ściągam w sposób "normalny" to nie ściąga mi się cały, bo mam niestabilnego neta... kiedy ściagam ze wspomagaczem (free download manager) to z filefront nie mogę, bo serwer nie może zagwarantować możliwości wznawiania, z rapidshare pisze że nie znaleziono pliku na serwerze, a z sendspace server is full...

zolwinho_17 Partyzant

Ja pobrałem z tego linku : i wszystko jest ok tylko musisz podmienic jedną czcionkę

LINK DO SKINA http://www.footb(...)07skins/

LINK DO CZCIONKI DO PODMIANY : http://www.sendspace.com/file/ksqx1e

kyczy7 Przodownik pracy

04.08.2007 12:23    #6953     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić fm 2007
a no to widocznie jednak cos z kompem i jego grafiką ... przykro mi ... moze dograj jakies sterowniki do karty nie wiem co jeszcze w każdym bądź razie wymagania sprzetowe Fm-a są małe wiec nie jest to wina ram, procka i innych wbudowanych rzeczy lecz prawdopodobnie sterownikow ( tez tak mam ale nie z managerem a z Heroes II, III i IV tak samo z jakąkolwiek Fifą ... i nie wiem z czego to równiez wynika, szukałem sterowników po necie ale nic ciekwego i odpowiedniego nie znalazłem :( ). Format tez raczej nic nie pomoże jak Ci sie w ogóle nie chce wł. Fm-em wiec ja juz nic nie wiem i nie pojmuję :/

krooger1988 Młody aktywista

Przegladlem sobie strone Empiku i natrafilem na ciekawa rzecz. Otoz w multimediach widnieje taki produkt jak Football Manager Handheld 2007. Osobiscie nie wiem czym to sie rozni od zwyklego fm-a07 poza cena w ktorej jest roznac prawie 140 zł :/
Moze ktos z was wie jakie sa roznice??
Z gory dzieki za odpowiedz

kyczy7 Przodownik pracy

ludzie znajdziecie wszystko tak jak krooger podał na http://www.sortitoutsi.net/ - tam jest WSZYSTKO co do managera niezbedne ! :)

kyczy7 Przodownik pracy

03.08.2007 23:04    #6956     Sufler - Porady do gry - Transfer - Cena
jest to źle odwzorowana rzeczywistość :) ... jak juz psiałem pan xxx pisał o tym na jedym z serwerów i podawał konkretne przykłądy ze świata dziennego a nastepnie proponował tym piłkarzom taka oferte w managerze i zupełnie sie nie zgadzała z suma na " realu " wiec moim zdaniem DO PORAWKI !!!

kyczy7 Przodownik pracy

03.08.2007 23:02    #6957     Sufler - Porady do gry - Transfer - Cena
Jeden z ziomków opisywał to na jedym z konkurencyjnych serwerów Fm-a na częsci :) i podawał co raz to new grajków ... wiec tak to juz jest w tym managerze i wyglada to okropnie ! ... oferujesz tyle ile naprawde jest wart a jego manager wymysla sobie ze chce za niego 5 razy wiecej ! ... w Fm-ie 2008 moze bedzie to poprawione ale teraz tak juz musi być :) tez tak mam ...

ps. kiedys ktos mówiłze tak dzieje sie na pirackich wersjach ale to nieprawda bo na oryginalnych Cd tez ! :)

Dereds Przodownik pracy

03.08.2007 18:34    #6958     Sufler - Porady do gry - po kontrakcie,dalej w klubie
może po prostu masz za słabą reputacje klubu i ligi albo kraj w ktorym grasz jest rozwijający sie a on pochodzi z kraju rozwiniętego, a co do tego dlaczego nie odszedł z klubu to może klub pozwolił mu trenować na czas nie określony czyli do momentu gdy dostanie oferte która go zadowoli tak samo jest z managerami gdy ja dostałem po roku przedłużenie kontraktu i odrzuciłem ją to zostałem w klubie na czas nie określony

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
03.08.2007 04:55    #6959     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić fm 2007
Spróbuj czegoś innego.
Wejdź tutaj -> C:Documents and SettingsAdmin.001Dane aplikacji
Następnie wywal folder Sports InteractiveFootball Manager 2007
Powinno pomóc :) .

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

02.08.2007 13:19    #6960     Sufler - Porady do gry - problem z kreatorem...
Opcje Ustawienia Ogolne Uzyj kreatora zeby dodac managera czy cos w tym stylu zaznacz to

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution