Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Tores ReDevil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.08.2007 23:22    #6941     Sufler - Porady do gry - Prędkość meczu
1. W Opcjach FM 2007 wyłącz buforowanie skórki i włącz przeładowywanie skórki.

2. Wyłącz FM 2007. W Eksploratorze albo innym menedżerze plików przejdź do podkatalogu Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datapanels

3. Otwórz w Notatniku lub innym edytorze tekstu ASCII plik match controls.xml

4. Przejdź do linii 54 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

5. Przejdź do linii 179 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

6. Przejdź do katalogu bufora FM 2007, domyślnie znajdującego się:

C:Documents and SettingsApplication DataSports InteractiveFootball Manager 2007Cache

i skasuj cały podkatalog Cache

UWAGA - domyślnie ten podkatalog jest ukryty i musisz włączyć wyświetlanie ukrytych katalogów, by go znaleźć!

7. Włącz FMa

kyczy7 Przodownik pracy

07.08.2007 22:41    #6942     Sufler - Porady do gry - Zwis
Zwis ? :) jak spojrzałem pierwszy raz na nazwe tematu to myslałem że to jakis pedofil za przeproszeniem pisze :P nom ale na szczescie nie chociaz z pierwszego wrazenia mozna doznac takiego odczucia :P ...

Wudex używanie Save clanera nie wiąze sie z ryzykiem ! On czyści i naprawia sejva a nie go psuje ! Zrozum :) ... po to został stworzony aby robic na plus xD

Toiler no cóz :) wiele takich tematów było i w każdym okazywało sie ze nici z sejvu i odszedł na wieki :) ... wiec u Ciebie raczej tez tak jest i nic Ci nie pomoże chociaz mozna próbowac reinstalla , save clanera , ostatecznie stwórz nowego managera w grze i zwolnij sie tamtym i wtedy zobaczysz czy chociaz tak pójdzie xD

kondzik123 Partyzant

07.08.2007 19:07    #6943     Sufler - Porady do gry - liga maltanska
Pisze jak byk:
Dodatek należy rozpakować do ścieżki:
Moje DokumentySports InteractiveFootball Manager 2007db.
Należy uważać, aby w katalogu db znajdował się katalog MFA, a w nim pliki update.

Dereds Przodownik pracy

07.08.2007 19:07    #6944     Sufler - Porady do gry - liga maltanska
Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 07/db

kyczy7 Przodownik pracy

07.08.2007 16:31    #6945     Sufler - Porady do gry - Błąd
brutalny kaziku to zależy :) moze coś grzebał w configach lub w ogóle w managerze , zmieniał w opcjach , ma jakiegos zainfekowanego kompa lub inny tego typu powód :) a tu dokłądnie chodzi i skina i nic wiecej :)

kyczy7 Przodownik pracy

07.08.2007 16:30    #6946     Sufler - Porady do gry - Błąd
podawajanie cen ;> ? nie nie ... teraz tez chociaz mam oryginalnego managera a ceny sa wygórowane ! :) ... i moze powiecie ze mi w sklepie CD z pudełka zamienili na pirata ze tak mam ;> ?

Sorry za 2 post :)

kyczy7 Przodownik pracy

07.08.2007 16:28    #6947     Sufler - Porady do gry - Błąd
a wiem bo sie interesuje komputerem itp. :) wiec wiem xD ... Rem-8 bez dociekania :P ... Moze mam jakas inna piracka gierke niz manager ( bo akurat tego mam oryginalnego dlatego ze lubie ta gre i kupiłem ja w sklepie z tego powodu ) ... ? Przeciez tu chodzi jedynie o managera oryginalnego a nie o inne duperele jak MP3 ( o których była juz mowa ) i innych CD-ikach , prawda ;> ? mówie to czysto teoretycznie i powiem ze po prostu wiem ! xD ... bo sie interesuje ! xD lol

franas Młody aktywista

06.08.2007 20:42    #6948     Sufler - Porady do gry - Gdzie się wypakowuje skórkę ?
Wypakowujesz do :
C:Documents and SettingsMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007skins
Uśpiony revolucjonista ;)

Mattii Przodownik pracy

1.Domyślnie powinno być to tak:
Moje Dokumenty ----Sports Internactive-Football Manager 2007----games-----(wybierasz save jak go tam zapisałeś np.Polska)
2.Nie wkleić tylko wchodzisz w FM Genie Scout potem CTRL+L włączasz save i robisz co tam chcesz.

kodzio Partyzant

1. Gdy zapisuję managera ( konczac grę) gdzie on sie zapisuje? I gdzie mogę znalesc, w jakiej ikonie, folderze tego save
2. FM Genie Scout 2007 v1.00 RC3 - mam problem z jego uruchomieniem. musze tam wkleić tego save. Gdzie i jak go odszukać?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution