Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.08.2007 10:26    #6931     Sufler - Porady do gry - robben w realu
piłkarzyk co do 3 pkt. do ja sie nie zgodze :) na dobre funkcjonowanie EDYTORA potrzebne jest 512 Ram :) a na managera 256 wiec cóz : wymagania sie dziwnie ze soba nie łączą chociaz to tam sama gra ... ja mam 128 Ram i gram :) do Edita zreszta tez raz zajrzałem ale zanim sie tam baza zapisze , łooooo - wiec nie czekałem :) ...

Kup sobie orginał ? pisze przeciez ze oryginalna wersja edytora i mu nie działa i chce jakiś inny ... moze FMM - coś tam w nim można robic ale sie nie orientuje bo nieużywam :)

Tores ReDevil Młody aktywista

1.Odkąd zrezygnowałem z prowadzenia reprezentacji to w okienku osiągnięć mojego menago jest tak napisane jakbym w tym samym dniu zakonczyl tez prace z klubem mimo ze prowadze go nadal.
Mam rok 2013 a w tym okienku pokazuje ze nie prowadze klubu od 2009 roku i nie mam ostatnich osiągnięć.
2.Co poradzić jeśli zawodnik się nie zaaklimatyzował (chodzi o utalentowanego młodzika).

baixinho Partyzant

11.08.2007 14:16    #6933     Sufler - Porady do gry - Preferowana taktyka
Czy istnieje możliwość ustawienia w edytorze własnej taktyk jako preferowaneji innemu managerowi?

CiuchcioL Partyzant

10.08.2007 10:19    #6934     Sufler - Porady do gry - Error xD Pomocy !
Witam, nie dawno pożyczyłem od kumpla Football Manager 2007.
Ale wyskakuje mi taki błąd przy instalacji: http://img37(...)kft2.jpg
Nie wiem co mam zrobić, Jave zainstalowaną mam, posiadam Windows XP SP2.

Sevilla_FM Partyzant

10.08.2007 00:49    #6935     Sufler - Porady do gry - Tak źle i tak nie dobrze
Pomocy ! Już nie wiem co mam zmienić kogo kupic ... jakiego klubu bym nie wzial idzie mi po prostu do du.p. taktyka jakiej bym nie ustawil zle idzie ... gramy z kumplami we 3 w managera i oni wymiataja a ja ciagle zle... Gralem Sevilla - zle, Bayernem - zle, Realem - zle i teraz gram Tottenhamem i pomimo tego iż dostalem 36 mln na transfery i kupna takich zawodników : Araujo, Cardenas, Guardado, Aissati, Marcelo, Ratinho, Bale jest nie za dobrze probowalem taktyka 4;4;2 i 4;2;2;2. Moze ktos wreszcie mi cos doradzi prosze o pomoc a jeszcze bardziej o jakis kontakt gg lub e-mail

Sandro Partyzant

09.08.2007 15:26    #6936     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Ciągle trwają jeszcze wakacje i trwać będą jeszcze mniej więcej trzy tygodnie, a razem z ich końcem zostanie zamknięte okno transferowe. Na dzień dzisiejszy wiele klubów przeprowadza jeszcze transfery, ale mimo to nasz zespół tworzący uaktualnienia na czele z Sandro postanowił wypuścić FMPoland Update v7.4.

Update, który wychodzi już po raz czwarty na naszej stronie, jest bardzo wysokiej jakości i nie można mu zarzucić błędów takich, jak popełniono w chociażby Super Update, między nami to jestem ciekawy, skąd ta nazwa się wzięła. Poprawiono wiele błędów, skorygowano atrybuty wielu graczom, ale co najważniejsze udało się zwalczyć błąd, przez który Legia występowała w Pucharze UEFA.

Jeżeli chciałbyś współtworzyć FMPoland Update i być dzięki temu rozpoznawalny oraz szanowany na scenie Football Managera, wyślij swoje zgłoszenie z uzasadnieniem, dlaczego byłbyś idealny do tej roli, na e-mail:.

--> FMPoland Update v7.4

Zapraszam do ściągania oraz życzę w imieniu całej ekipy tworzącej FMPoland Update oraz naszego serwisu miłej zabawy na najnowszym uaktualnieniu gry.

pilkarzyk Partyzant

09.08.2007 13:50    #6937     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
drymek - wtedy nie uznalibyśmy Cię za oszusta, ale Quaresmafan tak nie zrobił, bo on od początku gra tym swoim koblenz - a tych screenów i tak nie zobaczymy, bo to zwykły oszust! Widzę, że strasznie naiwny jesteś drymek...trudno...

Poza tym, chciałbym się "pochwalić", że właśnie po raz pierwszy w historii mojej gry w managera zostałem zwolniony z klubu! Wszystko przez to, że postanowiłem przetestować cudzą taktykę (również 1 raz) - diament z poradników...grałem 4-ligowym angielskim Brentford i oczekiwano ode mnie awansu - byłem na 8 miejscu w tabeli ze stratą zaledwie 6pkt do lidera! Zarząd dał mi ultimatum, ja poprosiłem o więcej czasu na przebudowę zespołu - władze klubu oznajmiły, że mają do mnie pełne zaufanie i dają mi czas, zniknął mi niepewny status...po chwili nie miałem pracy! Teraz chyba pogram jakimś super zespołem - chyba moim ulubionym: Manchesterem United!

nicolas5 Partyzant

08.08.2007 22:00    #6938     Sufler - Porady do gry - Maximum finansów - SZYBKA POMOC!
hehehe... sierota! powinienes sobie radzic ze wszystkimi przeszkodami.. co z ciebie za manager ?

kyczy7 Przodownik pracy

08.08.2007 21:16    #6939     Sufler - Porady do gry - skrzydlowy czy rozgrywajacy?
pilkarzyk a nie wiwdziałes nigdy Cr R na OPL ? bo ja tak xD moze w managerze nie ma takiej pozycji ( nie wiem nie patrzyłem ) ale na " realu " tak ! :)

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

08.08.2007 11:24    #6940     Sufler - Porady do gry - Gdzie się wypakowuje skórkę ?
C:Documents and SettingsAll UsersDokumentySports InteractiveFootball Manager 2007skins tam rozpakuj ale aero mi nadal nie chodzi ton nowy za to tak nawet nie żle wygląda

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution