Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.08.2007 18:48    #6921     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić screena z Fm-a?
alt(lewy)+F9 i robią Ci się screeny automatycznie do folderu:
moje dokumenty/sports internactive/Football Manager 07/screenshots

kyczy7 Przodownik pracy

kuba filozofujesz :) - piłkarz i zawodnik na boisku to moim zdaniem jedno i to samo ... nie wiem moze manager ma jakies inne odzwierciedleniie nagród albo moze tak sa przyznawana w rzeczywistości lecz ja nie sadze ze piłkarz i zawodnik różnia sie tym co napisał kuba ;) moze ktos powie jak to jest ? albo czy tak jest xD ?

Kalulo Partyzant

14.08.2007 14:23    #6923     Sufler - Porady do gry - Brak plyty
Zgubilem plyte cd football managera. Mam oryginalne pudelko i swoj wlasnycd key. Co mam zrobic??? pomozcie

robinho09 Młody aktywista

14.08.2007 14:09    #6924     Sufler - Porady do gry - Gra w okenku
a tu masz jeszcze lepiej wyjasnine:

Jak uruchomić Football Managera w oknie?
Aby móc grać w Football Managera trzeba posiadać monitor zdolny do wyświetlania grafiki w rozdzielczości co najmniej 1024x768. Na wyższej niż wymieniona rozdzielczości gra w oknie nie stanowi problemu – wystarczy wybrać kolejno ‘Opcje’ i ‘Ustawienia’, a następnie w zakładce ‘Ustawienia obrazu’ odznaczyć opcję ‘Tryb pełnoekranowy’. Jeśli jednak używamy minimalnej wymaganej rozdzielczości, a więc 1024x768, gra może się po wykonaniu powyższych kroków zbuntować i pozostać w trybie pełnoekranowym. I na to jest jednak sposób. Wtedy by zagrać w Football Managera w oknie musimy zmodyfikować nieco skrót do gry (jeśli taki już stworzyliśmy – np. na pulpicie; jeśli nie, to wystarczy go stworzyć znajdując plik ‘fm.exe’ i, po kliknięciu na nim prawym przyciskiem myszy, wybierając polecenie ‘Utwórz skrót’). A mianowicie należy w jego właściwościach, w polu ‘Element docelowy:’, wziąć podaną ścieżkę do pliku w cudzysłów, a następnie na końcu, po spacji, dopisać polecenia „-small_screen -windowed” (bez cudzysłowów). To wszystko – teraz po wyłączeniu opcji ‘Tryb pełnoekranowy’ w grze, FM powinien posłuchać naszego polecenia.

bartek707 Partyzant

14.08.2007 14:03    #6925     Sufler - Porady do gry - % od transferu
Jeśli będziesz na liście najlepszych 20 managerów na świecie to reputacja zmieni ci się na światową. Ja skończyłem właśnie 3. sezon i dzięki wygranej ligi mistrzów jestem 20 :P

RobinRob Partyzant

13.08.2007 19:46    #6926     Sufler - Porady do gry - Brak flag.
jak ja je mam skopiowac jak ja walilem je gdzie popadnie nietylko do Football Manager 2007datagraphics itd. tylko byle gdzie i i tak dzialaly ;] i teraz wszystkiego nieznajde ;///////
ale walic to

kyczy7 Przodownik pracy

13.08.2007 13:50    #6927     Sufler - Porady do gry - Brak flag.
Football Manager 2007datagraphicspicturesflags - jest tam podział na kontynenty

Sandro Partyzant

13.08.2007 01:07    #6928     Sufler - Porady do gry - FMPoland SuperLeague
Znana grupa G-14 skupiająca 18 najbogatszych klubów w Europie już od ponad 2 lat zastanawia się nad stworzeniem superligi na wzór NBA czy NHL, z której nie da się spaść, ani do której nie da się awansować. Na razie mają oni wyraźne problemy z tą ideą, gdyż nie zgadza się na nią większość futbolowego światka. Jednak to żaden problem dla FMPoland, dlatego też postanowiliśmy wyjść naprzeciw oczekiwaniom naszych fanów i stworzyć superligę złożoną z najlepszych europejskich zespołów.

FMPoland SuperLeague, jak nazwana została przez twórcę, została stworzona na najnowszym update’cie FMPoland i zamienia ligi angielskie. Drużyny zostały umieszczone na odpowiednich szczeblach, bazując na rankingu UEFA, z tym że na jednym poziomie rozgrywek może występować nie więcej jak trzy kluby z Anglii, Hiszpanii i Włoch, dwa zespoły z Francji, Niemiec i Portugalii oraz jedna drużyna z pozostałych państw.

Jeżeli byłbyś zainteresowany tworzeniem różnego rodzaju dodatków do Football Managera, wyślij swoje zgłoszenie z uzasadnieniem, dlaczego nadawałbyś się do tej roli, na e-mail:.

--> FMPoland SuperLeague

Autorem dodatku jest Fidel

Zapraszam do ściągania oraz życzę w imieniu całego serwisu FMPoland miłej zabawy na FMPoland SuperLeague.

Ziomel Partyzant

12.08.2007 23:01    #6929     Sufler - Porady do gry - Zawiecha
Gram sobie z kolega przez neta i prowadzimy po 3 kluby. Chciałem przejść z jednego managera na drugiego i kliknełem na niego i...zawiecha, nic nie mogę zrobić, czy da się jakoś to przywrócic czy trzeba zamknąc grę?

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

12.08.2007 13:37    #6930     Sufler - Porady do gry - Liga Argentyńska - Grafika

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.