Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

eMiKa Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.08.2007 10:44    #6901     Sufler - Porady do gry - obywatelstwo managera
Obywatelstwo managera ma wbrew pozorom olbrzymi wplyw na poczatkowa rozgrywke.Grajac np.Legia,Wisla czy nawet Gornikiem Leczna ustawiajac sobie narodowosc np.angielska,mamy wieksza mozliwosc zatrudniania trenerow angielskich do polskiego klubu,a to wszystko dzieki wiedzy naszego managera.Druga sprawa to to,ze pozniej kluby chetniej zatrudniaja szkoleniowca np.Szweda,czy Holendra niz Polaka....ech,takie sa realia....
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

mareczek Młody aktywista

23.08.2007 00:20    #6902     Sufler - Porady do gry - obywatelstwo managera
czy manager moze dostac 2 obywatelstwo jezeli gra jedna druzyna pare lat

kaczmar123 Partyzant

22.08.2007 21:03    #6903     Sufler - Porady do gry - Skins
a do "Football Manager 2007/data/skins" wrzuciłeś folder z tymi wszystkimi skinami czy każdego skina oddzielnie? jak w jednym folderze masz w "skins" te pare skórek to musisz je wyciągnąć tak zeby kazda skórka była oddzielnie wrzucona do "Football Manager 2007/data/skins"

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

22.08.2007 20:27    #6904     Sufler - Porady do gry - Skins
Nie, nie :)
Skiny wklejasz do folderu tam gdzie masz zainstalowana ga domyslnie: C/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2007/data/skins

dull Młody aktywista

raca masz prawo się nie zgodzić!!! W innym temacie już napisałem, iż FM jest grą skomplikowaną, w której wszystkie elementy są ze sobą powiązane!!!Z tego co napisałeś David Villa ma pozytywny wpływ na grę Twojej drużyny i jego absencja może powodować osłabienie siły ataku!!! Przecież w piłce takie sytuacje są na porządku dziennym, brak lidera już w najniższych klasach rozgrywkowych jest zjawiskiem, które odbija się na grze zespołu!!! Jeżeli Robinho gra słabiej to do rezerw na miesiąc i się mu polepszy!!! Co ci da, że go sprzedasz, skoro kolejny wielki napastnik, którego sprowadzisz też może mieć załamanie formy!!!! Ktoś kiedyś napisał, chyba w przewodniku taktycznym na tej stronie, iż mniej utalentowanym managerom pozostają transfery(bez urazy).....

dull Młody aktywista

22.08.2007 12:49    #6906     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
jeśli masz kreatywnych, dobrze grających z pierwszej piłki i podających techników możesz grać krótkimi podaniami, ale tu znowu jest problem tzn. warunki pogodowe - stan murawy, lepsi przeciwnicy pod względem technicznym itd. itp.Ze składem szybkich i technicznych południowców w Anglii będziesz ciężko przeciw silnym, szybkim i wytrzymałym Wyspiarzom. Koledzy proszę Was o jedno - zrozumcie, iż nie ma reguł w FOOTBALL MANAGER, nie ma taktyk idealnych, bo każdą się da złamać, ale są sytuacje które da się przewidzieć tylko trzeba dokładnie prześwietlić przeciwnika, stan murawy, sędziego bo to jest całokształt a od nas zależy by znaleźć lukę w poczynaniach komputerowego przeciwnika!!!

dull Młody aktywista

22.08.2007 12:09    #6907     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Kolego nie chcę Cię urazić, nie wiem ile masz lat i jak długo grasz, ale z tego co napisałeś jesteś początkującym graczem, dlatego radzę matedą prób i błędów graj jednym ustawieniem i zmieniaj poszczególne ustawienia dla drużyny i graczy grając na wyjazdach!!! Po co Ci taktyka, którą wymyślił inny manager!!! Nie jesteś gorszy od innych, może mniej doświadczony, trochę własnych inwencji twórczych nigdy nie zaszkodzi. Trzeba tylko chcieć, bo w innym przypadku gra w Football Manager`a staje sie bezsensowna......a przede wszystkim nie daje pełnej satysfakcji, że osiągnęło się sukces samemu!!! Pozdrawiam

snake06 Partyzant

22.08.2007 12:04    #6908     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Jeśli jesteś taki cwany to powiedz po co trenerzy często udają się na staże do zagranicznych klubów żeby podpatrzeć styl treningów i prowadzenia zespolu przez bardziej doświadczonych managerów.

dull Młody aktywista

Kilka słów do Pawell!!! Kolego jaki jest sens twojego ultimatum??? Grasz Realem Madryt, masz drużynę składającą się z samych sław, kogo masz zamiar tam jeszcze dodać??? Ja gram w managery od dobrych dziesięciu lat, a opcja która pojawiła się w Football Manager jest dla mnie zupełnie bezużyteczna, gdyż to ja jako manager muszę mieć szacunek dla klubu, kibiców i władz szczególnie tak znakomitego klubu!!! Przez 4 sezony osiągnąłeś może wiele, ale nie zapominaj, że w Realu, przed Tobą pracowało wielu znakomitych szkoleniowców, których zasługi są wiele większe niż Twoje (bez urazy) dla tej społeczności!!! Walcz składem, który posiadasz, a masz kim!!!! Pozdrawiam

Pawell Partyzant

Grałem 4 sezony w Realu Madryt (wygrywając prawie wszystko) i w okienku transferowym poprosiłem o dodatkowe pieniądze na transfery a potem postawiłem ultimatum i za to zarząd mnie wywalił. Czy zawsze tak jest że zarząd nie szanuje swojego managera który tak wiele osiągnął??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution