Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
06.09.2007 20:25    #6861     Sufler - Porady do gry - Skin a logopacki i facepacki
Wyłącz cache skórki i ją przeładuj.
D:FOOTBALL MANAGER 2007datagraphicspictures - wszystko wklejasz do odpowiednich folderów. A nie do folderów ze skórkami.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kurzy13 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
jak dla mnie tu nie ma problemu, a od dyskusji jest forum.
bez zadnych oszustw typu drugi manager nie zostaniesz managerem mlodziezy

Tores ReDevil Młody aktywista

04.09.2007 22:06    #6863     Sufler - Porady do gry - wolne rozgrywanie się meczu
Rozwiązanie problemu z bardzo wolnym tempem rozgrywania gry

UWAGA - rozwiązanie dotyczy tylko domyślnej skórki.

Jeśli mimo suwaka przesuniętego na maksymalną szybkość mecz w trybie 2D rozgrywa się z szybkością kulawego leniwca:

1. W Opcjach FM 2007 wyłącz buforowanie skórki i włącz przeładowywanie skórki.

2. Wyłącz FM 2007. W Eksploratorze albo innym menedżerze plików przejdź do podkatalogu Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datapanels

3. Otwórz w Notatniku lub innym edytorze tekstu ASCII plik match controls.xml

4. Przejdź do linii 54 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

5. Przejdź do linii 179 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

6. Przejdź do katalogu bufora FM 2007, domyślnie znajdującego się:

C:Documents and SettingsApplication DataSports InteractiveFootball Manager 2007Cache

i skasuj cały podkatalog Cache

UWAGA - domyślnie ten podkatalog jest ukryty i musisz włączyć wyświetlanie ukrytych katalogów, by go znaleźć!

7. Włącz FMa

Działa na 100%, znalazłem na jakimś forum ;)

1litr Partyzant

Fotki musisz umieścić w folderze ...Football Manager 2007datagraphicspicturesplayers a żeby pojawiły się w grze musisz jeszcze zrobić plik config najlepiej programem fmXML potem odznaczyć w ustawieniach gry buforowanie skórki i już powinny pojawić się w grze

Sandro Partyzant

03.09.2007 11:22    #6865     Sufler - Porady do gry - FMPoland Update v7.5 (FINAL)
3 września. Pierwszy dzień szkoły. Uczniowie rozchodzą się na rozpoczęcie roku szkolnego 2007/2008, a zespół FMPoland Update Team wydaje najprawdopodobniej swoje finalne dzieło oznaczone cyframi v7.5. Z dniem 31 sierpnia skończyło się piłkarskie okno transferowe, co oznacza, że kluby nie będą przeprowadzały transferów aż do stycznia. Dlatego właśnie przygotowaliśmy dla Was uaktualnienie do Football Managera 2007 datowane na 3 września...

FMPoland Update v7.5, nad którym pracował Sandro wraz z Fidelem, jest dziełem dopracowanym i szczerze godnym polecenia. Znajdziecie w nim wiele nowych postaci, klubów, czy też mediów. Zostały również skorygowane umiejętności niektórych zawodników, którzy w ostatnim okresie czasu poprawili lub pogorszyli się.

Jeżeli chciałbyś współtworzyć FMPoland Update i być dzięki temu rozpoznawalny oraz szanowany na scenie Football Managera, wyślij swoje zgłoszenie z uzasadnieniem, dlaczego byłbyś idealny do tej roli, na e-mail: lub.

--> FMPoland Update v7.5

Zapraszam do ściągania oraz życzę w imieniu całej ekipy tworzącej FMPoland Update oraz naszego serwisu miłej zabawy na najnowszym uaktualnieniu gry.

geo.adi Partyzant

02.09.2007 20:46    #6866     Sufler - Porady do gry - sprzedaz zawodnikow
jade sobie jvuentusem kolejny osmy juz sezon, idzie calkiem niezle, ale mam jeden problem. bardzo ciezko jest mi sprzedac zawodnika. np taki obronca alessandro tuia, mlody (23 lata) wysokie statystyki, ale nie miesci mi sie w pierwszym skladzie i chce sie go pozbyc. wywalam go na liste transferowa, ustawiam status 'nie jest potrzebny klubowi', obnizam cene itp. sa kluby zainteresowane, wszystko cacy a jak im go proponuje za malutkie pieniadze to pisza ze nie sa juz nim zaintersowani. generalnie mam tak z kilkoma zawodnikami i nie moge ich sie pozbyc chocby nie wiem co... a szlag mnie trafia z dodawaniem nowego managera i sprzedaza nielegalnie. ma ktos moze jakis pomysl, jak moge zaradzic machlojkom i jak sprzedawac niechcianych zawodnikow?

Sevilla_FM Partyzant

02.09.2007 16:05    #6867     Sufler - Porady do gry - Brak doświadczenia
Wiem ze to nie temat na sufler, ale na forum musialbym dlugo czekac na odp dlatego tutaj pisze, prosze o kontakt dosw managerem, pomocy !

kyczy7 Przodownik pracy

31.08.2007 18:53    #6868     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1. Tez mnie to denerwuje ale tak jest ZAWSZE ! x) Przegrywasz- leci jak ... , wygrywasz - sekunda po sekundzie. Tak jest u każdego i jest to z korzyscia dla druzyny przeciwnej ... ustaw nasteiwnie ultradefensywne i gre na czas aby sie bronic x)

2. Bo musisz załaczy w nowej grze polska lige ( najlepiej 2 ). Albo włączyc wszystkich piłkarz z Polski - wtedy bedziesz ich miał x)

3. Mi sie to nie zdarza ale moze był to tzw. wolny elektron który rozgrywał wszystko :) i jego zejscie spowodowało zniżenie morali całego zespołu - ale to jest przypuszczenie x) bo u mnie tak nie jest ...

4. Asystenta masz jedengo x) wiec jakiemus innemu dac tej funkcji nie mozesz - chyba ze zaproponujesz temu panu X ktr. jako asystent ( o ile sie nie myle )

5. Nie tyleko wykanczanie akcji sie liczy x) ale rzeczywiscie tak jest - trening czyni mistrza, nikt nie jest idelany x)

6. Nic nie mozesz zrobic - beda tak robili do upadłego x)

7. Atrybut dosodkowania tez sie liczy x) | Obrońcy przeciwnika dobrze garaja głowa i jest ich wiecej w polu karnym przez co maja wieksze szanse na wybicie piłki za obreb pola karnego ... ( czy Crouch majac 200cm zawsze strzela bramke nawet po dobrym dośrodkowaniu z rzutu rożnego ? )

8. Byłes managerem klubu z jego ligi badź jak to powiedział Tores miałes na pieńku z managerem x)

9. moze klub zaciagnał kredyt ? przekroczenie budżetu płacowgo, kłopoty finasowe, decyzja prezesa ze nie potrzebujesz wzmocnień, brak sukcesów co równa sie z kasa x)

10. Maja juz swoje lata ...

wrzask1992 Młody aktywista

31.08.2007 18:48    #6869     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1 Tak się tylko zdaje,aczkolwiek komputerowi menadżerowie moją swoje sekretne sposoby na przetrwanie koncowek i też to zauważyłem
2 a co ty nie masz drugiej ligi polskiej, przecież ona jest w orginalnej wersji, wystarczy włączyć, na pewno paru masz, np.czaplinskiego z jagieloni
3bo potrzeba troche czasu na powrót do formy, i zależy to od kontuzji i od tego jak długo nie grał
4 sporo masz asystentów:-) zwolnij tych co i tak nic nie robią i niech zostanie ten jeden z 20
5musisz też ustawić dobrych trenerów przunajmniej 4 gwiazdki na strzaly i nie liczy się tylko wykończenie akcji, bardzo ważne jest opanowanie, decyzje, strzał z dystansu
6taka jest taktyka innych managerów w kwesti kupna,nigdy nie chcą przeplacic, chyba ze kupują jakiś mega talent
7bo przeciwnik ma swietne krycie, bo ty dajesz im zle funkcje w ofensywnych rzutach roznych, bo trzeba też swietnego wykonawcy tych rzutów i nie liczy się tylko gra głową, ale takze skocznosc, sila wzrost
8bo mieli lepsze kontakty z managerem, albo byli z innej ligi ,roznie to jest
9rób sobie kontrakt na 1 sezon i wtedy co sezon gdy bedziesz podpisywał nowy kontrakt to cos dostaniesz
10może mają niski potencjal, sprawdza sie w edytorze albo są leniwi
masz

Tores ReDevil Młody aktywista

31.08.2007 18:39    #6870     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
Nie chcę Cię wprowadzać w błąd, więc odpowiem na to na co wiem.
Więc:

2. Pewnie nie masz tych zawodników w bazie, to znaczy, że jeśli chcesz mieć jakiegoś Szweda a nie masz to przy tworzeniu nowej gry zaznacz: Wszyscy Piłkarze: Szwecja itp.

3. Nie rozumiem pytania.

4. Może ten ktoś nie jest asystentem tylko np.: fizjoterapeutą albo trenerem juniorów.

6. To jest bug (błąd) nic z tym nie zrobisz.

8. Może miałeś na pieńku z tym managerem, albo byłeś rywalem tej drużyny.

10. Zawodnikom po 24 roku życia raczej nie rosną statystyki, choć to się zdarza. (Jeśli o to Ci chodzi) Reszta to kwestia treningu/trenerów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution