Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
12.09.2007 20:24    #6851     Sufler - Porady do gry - Uczenie sie od gracza
Warto również skorzystać z Suflerowej wyszukiwarki, tudzież z oficjalnego poradnika dołączonego do każdego oryginalnego egzemplarza gry Football Manager 2007.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
12.09.2007 17:49    #6852     Sufler - Porady do gry - Zmiana zarządu
Wiesz to jest tak jak na prawde kupujesz klub i chcesz mieć w klubie swoich ludzi.
Ale dziwne jest to, że odnosiłeś sukcesy (1 miejsce).
Niestety takie życie managera.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mastastefan Partyzant

Grupa: Użytkownik
11.09.2007 01:14    #6853     Sufler - Porady do gry - save na multiplayer
witam, gralem w fma z kumplem, przeslismy 10 sezonow, on musial wyjsc z servera a ja zagralem za niego okolo 2 tygodni i zapisalem gre, zawsze przy stastusie gry na multi jest tabela:
Manager ; Klub ; Status ; Czas nieaktywnosci
pod Status'em bylo zawsze not connected jak wczytalem gre i gdy on wyszedl z servera to ja wszedlem na jego managera i jak juz pisalem - zapisalem gre po 2 tygodniach. teraz mam problem bo gdy wchodze do gry to nie ma not connected tylko przy obu zespolach mam playing :/ co za tym idzie on nie moze kontynuowac gry swoim zespolem i nie wiem jak zrobic zeby nie stracil swojego profilu bo gramy 11 sezon i bez sensu bylo by rozpoczynac gre nowym managerem:/

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

10.09.2007 15:42    #6854     Sufler - Porady do gry - kasa kasa kasa!
Możesz użyć Football Manager Modifier jednak to jest oczywiście oszustwo.
Jesteśmy tu aby pomagać...

kyczy7 Przodownik pracy

10.09.2007 14:09    #6855     Sufler - Porady do gry - Rozmowa motywacyjna
Jest to w zakładce Manager -> Opcje :) poszukaj tam :) nie chce mi sie teraz wł. managera i nie powiem Ci dokładnie tej opcji ale tam to ejst napewno xD

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
09.09.2007 16:11    #6856     Sufler - Porady do gry - hits and tips by m.vaughan 07
Co do taktyk to gra nie swoją dla mnie mija się z celem. To tak jakby Beenhakker poszedł do Hiddinka po taktykę i cieszył się, że wygrywa. A to jest raczej śmieszne.Chociaż dla początkujących - hmmm... chyba już lepiej czytać poradniki niż polegać na myśli szkoleniowej innego managera.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kyczy7 Przodownik pracy

09.09.2007 08:36    #6857     Sufler - Porady do gry - Pozycje na boisku
wojciak kazde " kołeczko " jest po to zey móc tam ustawic zawodnika x) w jakimkolwiek miejscu ... a jak wczesniej ( w innych tematach ) mówiliscie to MANAGER ( ta osoba ) ustala skłąd, taktyke itp. wiec jak sadzi ze NL jest mu potrzebny to niech tak zrobi lecz tez sadze ze nie przyniesie mu to zbytnio efektów x) ... Równiez [b]proponuje[/]b] OPL x)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Ejj a np jak to jest z patchami do PESa.. ;D Niby tez robia oryginalne herby stadiony stroje i przede wszystkim graczy bo KONAMI nie ma licencji.. Czy to tez nielegalne ? Podobnie jak dodatki i nieoficjalne uptades do Managera ?

Szozdi Partyzant

08.09.2007 16:34    #6859     Sufler - Porady do gry - Prośba o folder
Czy mógłby ktos wrzucic gdzies ten folder? Sports InteractiveFootball Manager 2007datagraphicspitchiconskit

Bo zamiast kółeczek zainstalowałem sobie ludziki a teraz chciałbym wrócic do kółeczek a nie zrobiłem backupa

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
07.09.2007 17:11    #6860     Sufler - Porady do gry - jak naprawić plik save?
Wywalasz grę -> Start -> Uruchom... -> wpisujesz: regedit -> wciskasz Control + F i wpisujesz "FM" -> usuwasz pliki związane z grą Football Manager -> instalujesz FM-a

Nie wiem ile powinien zajmować SaveCleaner, nie używam go, ale poszukaj na jakichś stronach związanych z FM-em (być może jest nawet w naszym Fileplanecie ;) ) i ściągnij. Mogą wystąpić skutki uboczne użycia programu, o których możesz poczytać, znajdując odpowiednie tematy w naszej suflerowej wyszukiwarce.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution