Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
20.09.2007 09:46    #6841     Sufler - Porady do gry - Kiedy propozycje ????
No ale np. Mourinho już nie jest managerem Chelsea.

Musisz się starać - o tę posady - może spróbuj objąć jakiś słabszy klub - np. 2 liga?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

maek Partyzant

Grupa: Użytkownik
18.09.2007 17:52    #6842     Sufler - Porady do gry - Gra przez siec POMOC
siemka
mam taki o to problem
kolega zaklada gre i ja sie normalnie podlanczam do niego jest wszystko spoko
zapisujemy gre i potem on wczytuje gre wchodzi i jak ja sie chce podlaczyc znowu to jest cos takiego ze moj klub jest zajety przez mojego managera tzn.
Moj manager co wczesniej gralem jest podlaczony a ja mam wybrac klub niewiem dlaczego sie tak dzieje bo powinienem byc odrazu w klubie w ktorym gralem a tu jest zajety przez mohe go mamangera i teraz gramy tak ze przed zapisaniem gry ja biore emeryture i zapisuje ziom i jak znowu gramy to sie polanczam i biore na legie ale jak zrobic zeby niebrac emer...? mam nadzieje ze wiecie o co chodzi :D:DD:

Ali Tebelen Partyzant

18.09.2007 17:26    #6843     Sufler - Porady do gry - Problem z szybkością...
UWAGA - rozwiązanie dotyczy tylko domyślnej skórki.

Je?li mimo suwaka przesuniętego na maksymalną szybkość mecz w trybie 2D rozgrywa się z szybkością kulawego leniwca:

1. W Opcjach FM 2007 wyłącz buforowanie skórki i włącz przeładowywanie skórki.

2. Wyłącz FM 2007. W Eksploratorze albo innym menedżerze plików przejdź do podkatalogu Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datapanels

3. Otwórz w Notatniku lub innym edytorze tekstu ASCII plik match controls.xml

4. Przejdź do linii 54 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

5. Przejdź do linii 179 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

6. Przejdź do katalogu bufora FM 2007, domyślnie znajdującego się:

C:Documents and SettingsApplication DataSports InteractiveFootball Manager 2007Cache

i skasuj cały podkatalog Cache

UWAGA - domyślnie ten podkatalog jest ukryty i musisz włączyć wyświetlanie ukrytych katalogów, by go znaleźć!

7. Włącz FMa

Zresztą na suflerze ten temat był już kilka razy, wystarczyło poszukać.

lukasm18 Partyzant

17.09.2007 11:03    #6844     Sufler - Porady do gry - problem z instalacjia
mam problem zzaisnatlowanie football manager gdy instaoałem football anulowałem instalacjie bo chcialem zminic folder z gra a potem nie moge instalowac bo wyskakuje mi taki blad jak na obrazku wie ktos o co chodzi i mam orginalna gre :))

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
15.09.2007 20:54    #6845     Sufler - Porady do gry - FM 2008 DATA WYDANIA
Ciekawe jest to, że FM Poland wie więcej o dacie premiery niż samo SI Games, który twierdzą, że gra wyjdzie przed świętami tego roku (www.footballmanager.net).

Dziękujemy za reklamę innego sajtu, a także łamanie podstawowych zasad netykiety, nie wspominając już o niedostosowywaniu się do idei Suflera.

Żegnamy.
myspace.com/marneszanse

brucemajster Partyzant

15.09.2007 20:46    #6846     Sufler - Porady do gry - FM 2008 DATA WYDANIA
JA PROPONUJE WEJSC NA STRONE http://fmpoland.com/I TAM JEST ZAMIESZCZONY NEWS CO DO WYDANIA FOOTBALL MANAGERA 2008

POZDRAWIAM

Mos1ek Młody aktywista

15.09.2007 19:29    #6847     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
mariusz90 - my o tej samej grze rozmawiamy ??? HAHAHAHAHA bo ja mówie o Football Manager 2007

bosslolkowy Partyzant

15.09.2007 11:03    #6848     Sufler - Porady do gry - a co o tym myslicie ??
co myslcicie o tym,.......
Bylem osotanio u kolegi i zobzcylem ze gra on w LPM 2005 (liga polska manager) to byl moj 1manager !!i pozyczylem gre cchailem sprubowac swoich sil jeszcze raz :DD i co soadzicie o tym ze gdybysmy to my w fm08 powiekszali swoj stadion,ustalalti ceny biletow,budowali infrastrukture typu boiska treningowe,szatnie,loze vip'ow,oswietlenie boiska itp itd....
bylo by calkiem niezle ulepszylo by to gre i kontrole finansow :)
Pisac co myslicie...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
15.09.2007 08:46    #6849     Sufler - Porady do gry - Górnik Łeczna
W drugim sezonie wygrywac Lechem Puxhar UEFA...
Albo jesteś bardzo zdolnym managerem, albo grasz save/load (raczej nie), albo kupujesz tylu grajków, że to nie jest już Lech Poznań - tylko talenty z nie wiadomo kąd.

Co do Łęcznej - hmmm...trzeba kombinowac z taktyką albo np. w rozmowie motywacyjnej oczekiwac wygranej - może z zbyt dużym respektem podchodzisz do Górnika po meczach z czołówką Europy... Oczekiwanie wygranej bardzo często działa na Bułgarskiej.

Aha ściągnij sobie update'a Fudiego tam Górnik jest w trzeciej lidze...
Ale oczywiście to nie zadziała na Twoim save'ie.
No i jeszcze musisz mieć oryginała.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

12.09.2007 21:07    #6850     Sufler - Porady do gry - Taktyka w lidze polskiej!
Eeee to cienki z Ciebie manager ;P Jak przegrywasz Barca z 3ligowcem :) Nawet Lechowi zdarza sie przegrac z Odra graj dalej moze masz obnizke forme tylko nie zmieniaj ciagle taktyk bo zeby grac na niej potrzeba czasu ;] Prawdziwy manager musi potrafic przegrywac - wazne ze robic wszystko aby to sie juz nie powtorzylo ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution