Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

eMiKa Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.09.2007 23:17    #6821     Sufler - Porady do gry - dlugi
9pucek dlaczego odrazu oszukujesz? kazdy gra tak jak chce wiec nie moralizuj tu ludzi.
Skoro ktos chce miec megabudzet,albo stadion na 2 miliony ludzi to jego sprawa.
Na swoim managerze mozesz sobie robic to co chcesz i mnie to nie bedzie obchodzilo, dlatego razi mnie gdy ktos wytyka komus oszustwa.Cracki i inne pierdoly to rozumiem i nie mam nic przeciwko,to jest oszukiwanie,ale bawienie sie edytorem,to jest raczej dla fun'u ...
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Zawodnicy nie dostają propozycji pracy i odchodzą na wcześniejszą emeryturę piłkarską. To jest dosyć częste zjawisko w Football Managerze :).

boro92921 Przodownik pracy

27.09.2007 19:30    #6823     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
no ja widac nie mam szczescia moj kolega co dopiero zaczal grac w managera tez wygral chyba z Realem ja raz na Santiago Bernabeu prowadzilem 3-2 ale przegralem 3-4 mialem kilka remisow a i jedno zwyciestwo z Chelsea ale na innym sejwie i nie do konca uczciwie (FMM)

pucek-myjek Partyzant

27.09.2007 18:58    #6824     Sufler - Porady do gry - Nowa notka na blogu
nie 9pucek naprawde ja i 8pucek to nie ta sama osoba a mam jeszcze jedno pytanie do ciebie kiedy ty grasz w football manager skoro ciagle siedzisz na suflerze?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Tzn. że Twój asystent jest lepszym managerem od Ciebie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

8pucek- Partyzant

27.09.2007 16:08    #6826     Sufler - Porady do gry - Nowa notka na blogu

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.09.2007 18:02    #6827     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań związanych z FM 07
1. To dziwne, bo zawsze znikało. Jak nadal jest limit, to jest to bug.
2. Może ma wachanie formy. Na to mogą wpływać dwa czynniki: miał ciężką kontuzję, lub spróbuj wzmocnić bazę treningową.
3. Tak jest. Football Manager jest pod tym względem niedopracowany. Jednak chyba lepiej dostać 20, niż 5 prawda?
4. Spróbuj Emmanuela Kone, Vyacheslava Hleba, Angel Di Maria (jeśli nie grasz na najnowszym uptadzie), Leonid Kovel (jest młodszy, ale mega talent) czy Ibrahima Sidibe (wspaniały snajper z Senegalu). Ponadto polecam talenty :).

Tenorio Młody aktywista

25.09.2007 23:57    #6828     Sufler - Porady do gry - Widok podczas meczu.
Made in CMF:

[quote]Rozwiązanie problemu z bardzo wolnym tempem rozgrywania gry

UWAGA - rozwiązanie dotyczy tylko domyślnej skórki.

Je?li mimo suwaka przesuniętego na maksymalną szybkość mecz w trybie 2D rozgrywa się z szybkością kulawego leniwca:

1. W Opcjach FM 2007 wyłącz buforowanie skórki i włącz przeładowywanie skórki.

2. Wyłącz FM 2007. W Eksploratorze albo innym menedżerze plików przejdź do podkatalogu Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datapanels

3. Otwórz w Notatniku lub innym edytorze tekstu ASCII plik match controls.xml

4. Przejdź do linii 54 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

5. Przejdź do linii 179 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

6. Przejdź do katalogu bufora FM 2007, domyślnie znajdującego się:

C:Documents and SettingsApplication DataSports InteractiveFootball Manager 2007Cache

i skasuj cały podkatalog Cache

UWAGA - domyślnie ten podkatalog jest ukryty i musisz włączyć wyświetlanie ukrytych katalogów, by go znaleźć!

7. Włącz FMa[/quote]

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

25.09.2007 11:32    #6829     Sufler - Porady do gry - problem z upeytem RRU 2.0 Fix
Wgraj to do D/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2007/FM.exe
Gdzie "FM.exe" to po prostu ikona gry.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
24.09.2007 17:05    #6830     Sufler - Porady do gry - Ujemna temperatura
D: FOOTBALL MANAGER 2007 - data - graphics - pitch - balls - winter*
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.