Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Mis_Przeklinak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.10.2007 22:54    #6761     Sufler - Porady do gry - FM2008 pytań kilka
Mysle ze ten Fm jak narazie jest lipny , chociaz i tak gram w niego , SI naobiecywalo a tu lipa , zmiany sa malo znaczace , a niektore nawet bardzo denerwujace , ten kto projektowal kolorystyke to musial byc chyba nietrzezwy ,szczegulnie kolory atrybotow(jakas porazka), szczeze dopuki jakiejs latki nie wypuszcza to straszna zenada:( podrasowany fm07 lepszy:(.Bardzo lubie FM ale jezeli zapowiedzi sie sprawdza to mysleze Fifa manager moze byc w tym sezonie lepszy ;) (jezeli nie nafaszeruja go takimi bugami jak poprzednio).pozdro dla wszystkich maniakow!!!!!

Sami21 Partyzant

siema mi tez wyskoczyl ten blad o co chodzi? skasowalem ten folder 'C:Documents and SettingsDane AplikacjiSportsInteractiveFootball Manager narazie nie wyskakuje ale co to wina sprzetu jest? kupilem specjalnie nowego kompa do managera mam procesor intel core 2 duo e440

lolek1993 Partyzant

22.10.2007 11:21    #6763     Sufler - Porady do gry - FM2008 pytań kilka
Ja mam Managera 2008 (Pirat ;[) Ale jak ktoś chce moge mu pomóc krok po kroku jak go ściągnąć. Jeśli chcecie to pisać: adresmailowy_(at)_vp.pl

lolek1993 Partyzant

22.10.2007 11:20    #6764     Sufler - Porady do gry - Symulacja do 2032r w fm2008
Ja mam Managera 2008 (Pirat ;[) Ale jak ktoś chce moge mu pomóc krok po kroku jak go ściągnąć. Jeśli chcecie to pisać:

alle Partyzant

21.10.2007 15:59    #6765     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout
Hahaha !! rozbrajajacy jestescie!
Co jeszcze moze save edytora?
Najpierw genie scout i pozniej jeszcze technika load - save i sie pozniej cFaniaki chwala osiagami - 10 razy z rzedu mistrza polski wigrami suwalki i 5 razy z rzedu liga mistrzow radomiakiem lol.
Czy prawdziwi managerowie maja program do ogladania potencjalu graczy????
Chcesz byc prawdziwym managerem i cieszyc sie z kazdego oszlifowanego mlodego diamentu i z kazdej wygranej to zostaw w pieruny takie dodatki i zaczij realistyczna rozgrywke saveujac 2 razy w sezonie i bez zadnych dziwnych programow.

MirekHeros Partyzant

21.10.2007 11:50    #6766     Sufler - Porady do gry - Spolszecznie to piractwo?
HAHAHA jaka groźba ;) "NIe odpowiecie trudno skuszę się na :
Championship Manager 2008" Nie no nie moge z takich ludzi ;) Idź kup sobie Lige Polską Menadżer jak chcesz ;) Nikt Ci tu nie broni a tam masz:
- Zmyślone nazwiska
- Bezsensowny interfejs
- Brak podglądu meczu
- Beznadziejny rynek transferowy
I jeszcze więcej atrakcji ;)

pierdutka Przodownik pracy

21.10.2007 11:46    #6767     Sufler - Porady do gry - Spolszecznie to piractwo?
fudi7 dobijasz mnie :) Ciekawy jestem a chce mieć w CAŁości spolszczonego fm-a.
NIe odpowiecie trudno skuszę się na :
Championship Manager 2008

Nośnik: 1 DVD | Tryby Gry: singleplayer
Wymagania wiekowe: 3 lata | Cena: 79,90
Nowa odsłona najbardziej popularnej serii menedżerów na świecie wprowadza wiele zmian, zbliżających program do najbardziej realistycznego symulatora zmagań sportowych. Wśród nich:

· Przyspieszone działanie. Dane przetwarzane w mgnieniu oka!
· Dane zaktualizowane do sierpniowego okienka transferowego, baza powiększona o 25%!
· Gra wieloosobowa na jednym komputerze.
· Doskonałe narzędzie dla nowych graczy i starych wyjadaczy – ProZone – umożliwia przegląd wszystkich informacji w najbardziej przyjazny dla użytkownika sposób.
· Boisko 3D, na którym można zaznaczać sytuacje i przewijać mecz w dowolnej chwili!
· Niespotykany realizm w zachowaniu graczy – 32 czynniki, które wpływają na dyspozycję piłkarza na boisku i zachowanie w zespole.
· Poprawiony system treningów. Ułatwiona kontrola i możliwość współpracy z zawodnikiem tak, żeby rozwijać jego zalety.
· Poprawiony system transferów – na zakup wpływ ma teraz m.in. reputacja sportowca. Odnajdziesz też więcej talentów, niż kiedykolwiek!

Ciekawe więcej opcji niz w fmie do tego tryb 3d. Reezygnuje chyba z fma no chyba że się dowiem o spolszczeniu:)

pierdutka Przodownik pracy

21.10.2007 11:37    #6768     Sufler - Porady do gry - Spolszecznie to piractwo?
Szanowni koledzy , kolerzanki , rozwalacze komputerów , piraci ( bleeeee:)
Mam pytanie chcę kupić od kumpla z Anglii Football Managera 2008. Niesty nie będzie po Polsku a Angielski znam by się dogadać:P No ale klimat oddaje polski język i tu polega moje pytanie czy jak ściągne z internetu spolsczenie to będzie piractowo? I czy będzie spolszczenie na Cmrev.PL? Jeśli tak porszę o pomoc , bo nie wiem czy warto kupować grę za 89 złociszy po Angielsku:)
Pozdro

MirekHeros Partyzant

21.10.2007 11:28    #6769     Sufler - Porady do gry - FM2008 pytań kilka
aaaaaa....... w ten sposób.... hehe myślałem ze grasz w Bayernie i tym samym managerem w reprezie polski. :) ja tam wole do czegoś dojść..... ;) Jak mi złożą propozycje z jakiejś federacji to wtedy gram ;) PS: Mam pełną wersje :) Od "wujka z Ameryki" :)

MirekHeros Partyzant

21.10.2007 11:18    #6770     Sufler - Porady do gry - FM2008 pytań kilka
Zdaje się ze podczas gry reprezenstacją nie dodaje sie następny manager? Myle sie? Ja przynajmniej tak nie miałem podczas gry w FM 2007. Może to jakiś BUG? ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution