Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
29.10.2007 11:02    #6741     Sufler - Porady do gry - Brak folderu
wchodzisz w Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008 i tworzysz tam folder o nazwie Graphics i tam wklejasz te dodatki, potem w Fmie odznaczas buforowanie skórki zaznaczas zawsze po zatwierdzeniu odśweiżaj skórkę daj akceptuj i po robocie
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Pucek Stachanowiec

29.10.2007 06:39    #6742     Sufler - Porady do gry - Brak folderu
Grafikę należy rozpakowywać do folderu:
C: Documents and Settings Moje dokumenty Sports Interactive Football Manager 2008 graphics
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

ignat700 Partyzant

Grupa: Użytkownik
mozecie powiedzieć jak wgrac te kitspacki albo jakis link gdzie to pisze.

ściągnąłem ten plik ale jest w formacie

Plik EFW

nie wiem co robic poniewac wgralem do dzialu

E:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2008editor datakits

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.10.2007 15:01    #6744     Sufler - Porady do gry - Zamiana lig - problemy
Musisz mieć aktywną ligę.

Co do 1. pytania:

Otwierasz plik config w "Sports InteractiveFootball Manager 2007datagraphicsflags" i szukasz linijki

i zamiast liczby "759" piszesz w pierwszej linijce wpiszujesz "45" i w drugim zamiast "45" wpisujesz "759"

Analogicznie robisz to jeśli chcesz zamienić z inną ligą.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.10.2007 09:56    #6745     Sufler - Porady do gry - Kit FM08
Poczekaj do premiery Football Managera w Polsce, a wtedy na pewno się pojawią.

fred Młody aktywista

27.10.2007 23:13    #6746     Sufler - Porady do gry - Jak wypożyczyć piłkarza?
Czekaj cierpliwie i atakuj kluby o transfery zawodników którzy cię interesują, a wtedy osiągniesz zamierzony cel. Możesz też ogłosić w mediach to że jesteś zainteresowany jakimś zawodnikiem a one zaczną wywierać presję na piłkarzu i jego despotycznym managerze

fred Młody aktywista

27.10.2007 23:08    #6747     Sufler - Porady do gry - Jak wypożyczyć piłkarza?
nawet jeśli zawodnicy ci są rezerwowymi to klub zatrzymuje ich na siłę na wypadek kontuzji bądź innego zdarzenia. jeśli zawodnicy ci nie będą grali zbyt często a ty będziesz ciągle sie nimi interesował to sami poproszą swego managera o rozwiązanie kontraktu, bądź wypowiedzą się w mediach na temat ewentualnego przejścia do twego klubu.

mkanius Przodownik pracy

27.10.2007 22:03    #6748     Sufler - Porady do gry - FM czy Fifa manager
Może to i nie na temat ale mam pytanie co jest według was lepsze FIFA czy FOOTBALL manager?? bo koleś mówi że football to jest nierealne w życiu czekam na wasze odpisy. Admini nie dawać mi bana czy coś XD czekam też na wasze opinie (ja mam tylko demo fma ale może ktoś już ma orginalnego czekam na odpowiedz a i kiedy dokładnie ten fm wychodzi bo już zamówiłem i doczekać się niemogę)

ketjow Partyzant

26.10.2007 16:28    #6749     Sufler - Porady do gry - Pomoc, Football Manager 07
Witam wszystkich serdecznie!
Jestem nowym użykownikiem tego forum. Zwracam się o pomoc do Was bo widze, że wypowiada się tu wielu doświadczonych graczy. Jestem mało obeznany w tej grze bo gram dopiero od jakiegoś czasu. Prosiłbym Was o jakieś podstawowe rady w dobraniu taktyki, ustawieniu treningu itp. Często mam tak, że pierwsze kolejki idzie mi znakomicie, a potem nagle zniżka formy i nie wiem czym jest to spowodowane i nie umiem sobie z tym poradzić. Zazwyczaj gram Arsenalem Londyn i średnio mi to wychodzi, szczególnie druga połowa sezonu. Z góry dziękuje za porady. Pozdrawiam

Pucek Stachanowiec

26.10.2007 16:05    #6750     Sufler - Porady do gry - grafika fm08
C:Documents and SettingsMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008graphics

Musi utworzyć folder graphics.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution