Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

baptista22 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.11.2007 21:48    #6691     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
a wiec co ? ja podrozuje po swiecie a nie tak jak wy siedzicie wszyscy w domu przez cale zycie, managera kupilem w anglii 2 tygodnie temu i chyba jestem najlepszym polskim managerem na to wychodzi :))))

tomson007 Partyzant

09.11.2007 19:54    #6692     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
sasasza to znasz jeszcze innego tomsona ;p ja jestem z dolnegoslaska;p jak chcesz to mozemy pogadac ma gg o tym bo tutaj to kurde sie mijamy i do konca pogadac nie mozna ;] moge Ci zapodac kilka rad bo gram w managera od 6 lat ;D decyzja nalezy do Ciebie ;] tym bardziej ze prowadzimy jeden klubik w koncu najlepszy na swiecie :D pozdro @ll

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
09.11.2007 17:56    #6693     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką
Robisz folder Graphics w Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008 wklejasz tam dodatki potem wchodzisz do gry odznaczasz w opcjach buforowanie skórki, zaznaczas zawsze dświeżaj skórkę po zatiwerdzeniu i po robocie
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Pucek Stachanowiec

09.11.2007 17:54    #6694     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką
Usuń tamten folder.
Grafikę wkleja się do:
C:Documents and Settings Moje dokumenty Sports Interactive Football Manager 2008 graphics

Jeżeli nie masz folderu graphics to utwórz go. Pamiętaj o odznaczeniu buforowania skórki i odświeżeniu jej w grze.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.11.2007 17:43    #6695     Sufler - Porady do gry - Gdzie Grafika do FM 08 ?
Musisz wkleić do: Sports Interactive/Football Manager 2007/data/graphics/pictures/players

pierdutka Przodownik pracy

09.11.2007 17:43    #6696     Sufler - Porady do gry - Gdzie Grafika do FM 08 ?
C/Documents and Settings/ Moje dokumenty /Sports Interactive/ Football Manager 2008 /graphics

Jak nie ma Graphits to utwórz ten folder :)

Pucek Stachanowiec

09.11.2007 17:41    #6697     Sufler - Porady do gry - Gdzie Grafika do FM 08 ?
C:Documents and Settings Moje dokumenty Sports Interactive Football Manager 2008 graphics

Jeżeli nie masz folderu graphics to utwórz go. Pamiętaj o odznaczeniu buforowania skórki i odświeżeniu jej w grze.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.11.2007 16:48    #6698     Sufler - Porady do gry - błąd z obrazem.
k-u-b-a1

uploadowałem czcionkę z FM 2007 LINK
I wrzuć ją do folderu Sports InteractiveFootball Manager 2008datafonts. Wtedy zadziała.

Jadol Partyzant

09.11.2007 15:28    #6699     Sufler - Porady do gry - błąd z obrazem.
Tzn, pytanie pierwsze
Gra oryginal czy pirat ? :>

Niektorym osobom sie tak robi po wgraniu grafik do folderu X:Sports InteractiveFootball Manager 2008data => i tutaj folder graphics, jesli wrzucasz tam grafiki to to moze byc glowny problem.

Pucek Stachanowiec

Z wielką radością zainstalowałem wczoraj nowego FMka. Zainstalowałem beta patch. Następnie pomyślałem pogram sobie w co innego póki co, poczekam na normalnego patcha. Ale w końcu pomyślałem hmmm trzeba pościągać grafcię i zobaczyć jak tam edytor...Włączam edytorka i w nadziei klikam edit ->options-> patrzę przy language jest strzałeczka oooooo może wreszcie polska wersja edytora!!! Nie. Ze wściekłości chciałem wyrzucić grę przez okno. Ale pomyślałem opanuj się człowieku to jest to na co tak długo czekałeś.
Ku mojemu zażenowaniu poraz kolejny nikomu nie chciało się spolszczyć edytorka. Mi to zbyt bardzo nie przeszkadza ale...w końcu kupuje produkt podobno w pełni po polsku (przynajmniej tak go reklamuje CD Projekt).

A tu jak zwykle tylko English. Czy będzie jakieś spolszczenie do edytora? Czy wydają go tylko w wersji english i dlaczego?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution