Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2007 14:11    #6681     Sufler - Porady do gry - Retain
Mój pliczek retain dodaje do gry wszystkich zawodników dostępnych w bazie danych FM-a. Możesz grać na jedej lidze, małej bazie danych, a i tak będziesz miał wszystkich zawodników :) .
Wrzuca się go tutaj -> Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2008datadb800edt
Następnie zależy odpalić FM-a. Wejsć w "ustawienia". Dalej w "dodatkowe pliki" i zazanczyć "retain".

boro92921 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
10.11.2007 12:56    #6682     Sufler - Porady do gry - Rhain Davis
sprobuj w FMM ja sobie zmieniłem wiek maagera bo dolna granica wieku dla managera to 30 lat a ja zmienilem sobie na tyle ile mam

Tom88 Partyzant

10.11.2007 10:47    #6683     Sufler - Porady do gry - Tran-wrze
W poprzednich wersjach managera było że Indyjska i jeszcze jakaś inna liga zaczynały się we wrześniu, a teraz jest wcześniej i żadna liga nie zaczyna się we wrześniu. Chodzi mi o to ze nie chce żeby transfery były przed tym pierwszym sezonem(przed wrześniem) bo transfery w grze są aktualne do 1 września dlatego nie chce żadnych transferów przed sezonem żeby gra była bardziej realistyczna. Nie wie ktoś co trzeba zmienić w plikach żeby np. liga indyjska zaczynała sie we wrześniu? A na pewno sie da to zmienić.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
10.11.2007 09:08    #6684     Sufler - Porady do gry - Najpierw update czy patch?
Wiadomo, że najpierw patch a potem update.

A co do wypadkowywania:
Zawartość updatu skopiować do katalogu .../Football Manager 2007/data/db

Wklej obok 7.0.2. Do folderu db nie do innych.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Proletariat

09.11.2007 23:44    #6685     Sufler - Porady do gry - Rhain Davis
Czy ten zawodnik jest, w którymkolwiek managerze?? Ma on dopiero 9 lat jednak gra już w Manchesterze United i zapowiada się na najlepszy talent ostatnich czasów... Dlatego się zastanawiam czy jest bo chętnie bym go zakupił i zainwestował w jego rozwój.
tu możecie sprawdzić co już potrafi.
http://pl.yo(...)7FDenyXw

sasasza Partyzant

09.11.2007 23:18    #6686     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
No wlasnie ja sie przyznalem do porazek... w FM 2007 gralem Arsenalem 15 sezonow i bywalo roznie i win w LM ale i 5 miejsce w lidze i Walcott na emeryturze :P panie babtista uwazam ze prawdziwy manager tak sie nie zachowuje i jakbym mogl dalbym ci wroga ludu allbo w ogole usunal z forum chcesz sie przechwalac idz do piaskownicy tam sa koledzy na twoim poziomie. masz fm pirata i szpan ze grasz 3 sezon. zalozylem ten temat by ktos sie wypowiadal co moze pomoc a nie chwalil jaki to on swietny. jakbys byl prawdziwym managerem umialbys pomoc a tak NARA. innym dziekuje ze pomoc i licze ze nadal rozwiniemy ten temat bo moze to byc poprostu bug ze tak sie dzieje. poczekam na fixa i wtedy zobaczymy. moge pomoc jak ktos ma jakis problem tez

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

09.11.2007 22:57    #6687     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
Spokojnie przecież i tak wiem że jestem lepszy, i przyznaj to a nie wyzywasz mnie publicznie.I Lech Poznań staraj pisać się w taki sposób jaki napisałem ja.Do porażek trzeba się potrafić przyznać, a że nie jesteś najlepszym managerem powie Ci niemal każdy kto gra w FM, bo Arsenalem LM można wygrywać co sezon.

baptista22 Partyzant

09.11.2007 22:43    #6688     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
ahahhaahahha w starym managerze to ja odra wodzislaw mialem lepsze wyniki, ja mowie o nowym losiu

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

09.11.2007 22:38    #6689     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
No zaraz wytłumacze, ale chyba żal .... ścika że ja tyle osiągnełem

http://img80(...)rpu2.png tu jest zwycięstwo w Superpucharze. a jak nie myslisz logicznie to nie moja wina, po prostu po zdobyciu tych trofeów odszedłem z klubu bo zdobyłem wszystko co zdobyć było można.

http://i12.tinypic.com/4yphwmr.jpg

http://i17.tinypic.com/68ko5c0.jpg

http://i13.tinypic.com/4u3koiq.jpg a to najwyższa wygrana w LM

P.S Wiem że nie w tym temacie ale muszę udowodnić dla babtista22 że nie jest najlepszym managerem i chyba mu udowodniłem.No teraz to chyba już się nie wypowiesz, dałem Ci dowody.A w pierwszym sezonie nie startowałem nigdzie w 2 w PU w 2 w LM (zwycięstwo) no i w 3 też zwycięstwo w LM, więc pomyliłem się bo osiągnełem to w 4 sezony ale w 1 nie miałem możliwości startu w pucharach i stąd mój błąd, ale i tak osiągnięcie moję jest nieporównywalnie większe od twojego.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
09.11.2007 21:50    #6690     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
Przykre słowa. Jestem najlepszym polskim managerem...
Pobiegnij do działu przechwałek.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution