Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Krawson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.11.2007 15:07    #6661     Sufler - Porady do gry - Transfery
Chciałbym podzielic się pewnie nie tylko moim odkryciem w fm'ie 2008, aczkolwiek gram na patchu 8.01 beta 2 i zauważyłem, że wszystkie transfery opiewają na bardzo dużą ilosc pieniedzy i to za znacznie wyższą niż w poprzedniej wersji managera. Np. u mnie w pierwszym sezonie Chelsea zapłaciło za Gorana Pandeva az 55 mln euro, Arsenal za Toulaloun 54mln euro, a Milan pozyskał Giuseppe Rossiego za 52 mln euro. Takich transferów jest znacznie więcej ale nie chce mi sie ich wszystkich wymieniac. Wiem, że są to młode talenty, ale panowie bez przesady. Czy u was ten błąd też występuje, a może jest to jeden z bugów łatki beta 2. Czekam na odpowiedź.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
13.11.2007 19:58    #6662     Sufler - Porady do gry - Puchar ekstraklasy i szymkowiak
W Football Manager 2007 był taki przepis. Dlatego teraz też powinien być.
Sprawdziłbym to z czystej ciekawości ale akurat gram z pewnym Panem przez internet.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

pierdutka Przodownik pracy

13.11.2007 19:35    #6663     Sufler - Porady do gry - gdzie jest skin domyslny
Sports Interactive,Football Manager 2008,data,skins

szukaj aż znajdziesz :)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

13.11.2007 19:32    #6664     Sufler - Porady do gry - gdzie jest skin domyslny
Na tej ścieżce masz domyślnego skina: Sports Interactive/Football Manager 2008/data/skins
tam też wklejasz folder z nowym skinem.

Zduno_AG Partyzant

13.11.2007 13:34    #6665     Sufler - Porady do gry - Baza danych
Witam ! Dodając nowego Managera wybrałem śrędnią baze danych i teraz żałuje bo w trakcie meczów mi się tnie ;/ i ogólnie wolno chodzi. Da się jakoś zmienić baze danych ? Wybrałem średnią ponieważ, mam lepszy komp niż wymagania minimalne...

Carrot Młody aktywista

13.11.2007 01:15    #6666     Sufler - Porady do gry - kolory w skinie
no wiec mam taki oto problem... :P mam skin dds2, calkiem fajny i chce zmienic w nim kolory czcionki, ogolnie atrybutow. chce zeby kolory byly ze skonu domyslnego, bo tamte by idealnie pasowaly. i tu sie pojawia problem... skin domyslny nie ma folderu z ktorego by to mozna bylo skopiowac. wiem ze mozna zminic nazwe pliku z kolorami wtedy wroca kolory domyslne, ale w nich tez chcialbym zminic kolor 2 rzeczy, a konkretnie wypozyczonych zawodnikow, ktory mi troche nie bardzo pasuje... wiec pytanie jest: jak moge dostac plik settings z forderu My DocumentsSports InteractiveFootball Manager 2008skinsdds2settings ale z domyslnego skina, abym mogl go potem edytowac...
jeslii ktos zna odpowiedz to bardzo prosze o pomoc :) dzieki... x)

machlak Partyzant

12.11.2007 23:41    #6667     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić FM 2008!!!
Witam kupiłem sobie orginalną grę Football Manager 2008 wersje polską i mam problem ponieważ próbowałem na różne sposoby i nie moge jej uruchomić i nie wiem o co chodzi ponieważ minimalne wymagania odnośnie gry spełniam! Mianowicie minimalne sa takie:

Minimum:

Windows XP
Procesor 1.2GHz
256MB RAM

a ja posiadam takie:

Windows XP
Procesor 1,92GHz
512MB RAM DDR
Grafika 128MB ustawiona jest na 1024-768 32 Bit

czy ktoś wie o co chodzi? Proszę o pomoc bo bardzo chciałbym pograć w ta gre a nie mogę, jeszcze przed zakupem sprawdzałem na pudełku wymagania i powinno chodzić bez problemu!

Help me!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
12.11.2007 17:39    #6668     Sufler - Porady do gry - posiadanie pilki w FM 2008
omega
dzięki swojej taktyce osiągnąłeś zupełnie inny cel niż zamierzałeś.

Proponuje zmienić taktykę na "normalną" i będzie wszystko spoko tzn. normalnie, jeżeli masz pojęcie o grze w Football Manager.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

swiety_1984 Partyzant

12.11.2007 14:07    #6669     Sufler - Porady do gry - Obywatelstwo
Zawodnik nie przyjmuje drugiego obywatelstwa i nic na to nie mozna poradzic. Moze z czasem przyjmie. Poza tym procedury rpzyznawania drugiego obywatelstwa tez troche trwaja. To w przeciwieństwie do poprzednich managerow ejst imho dobrze zrobione. Wez za przyklad z Polski Mauro Cantoro, ktory obywatelstwa polskiego nadal nie ma jesli sie nie myle. Szkoda tylko, ze nie mozna przekonac zawodnika aby jednak przyjal drugie obywatelstwo jak najszybciej.

romeinho Partyzant

12.11.2007 10:48    #6670     Sufler - Porady do gry - przesyłka od gram.pl
Czy któs jeszcze nie dostał przesyłki od gram.pl???? zamawiałem ją jakies 3 tygodnie temu... 6 listopada napisano mi maila ze przesylka zostala wyslana priorytetem - poczta polska.... i dalej napisano mi ze przesyylka dojdzie 8-9 listopda.... dzis jest 12 a ja nadal nie mam managera;/ co jest z ta przesylka?? czy jest jeszcze ktos taki oprocz mnie?? kiedy moge sie spodziewac przesyłki??
prosze o szybka pomoc...
PS. platnosc - przy odbiorze
pozdrawiam i prosze o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution