Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
15.11.2007 18:00    #6651     Sufler - Porady do gry - Backgrounds
Panowie! Pani na suflerze! Trochę kultury.

Paulino tła mogą się zmieniać np. klikając na poszczególny klub, rozgrywki lub piłkarza.
Wklejasz je do: C: Moje dokumenty Sports Interactive Football Manager 2008 graphics
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

robinho09 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
toru256 chcę tylko zauważyć, że to już kolejny temat, który w ogóle nie powinien powstać
czy tak trudno zrozumieć, że to jest sufler, a nie forum? na suflerze zadaje sie pytania dotyczące jakiegoś problem związanego z grą Football Manager

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
15.11.2007 16:55    #6653     Sufler - Porady do gry - Rep.Niemiec
Usuwasz folder Inc z katalogu db. Tam gdzie jest baza danych.
D:Football Manager 2008datadb800
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

15.11.2007 16:08    #6654     Sufler - Porady do gry - Sevilla
No to jest pytanie typowo nie na sufler przede wszystkim pamietaj ze Ty jestes managerem ktory podejmuje takie decyzje. Lepiej samemu odniesc sukces niz przy pomocy innych ;>

Nemrod Partyzant

Oczuwiście że jest łatka do wersji polskiej Patch 8.0.1 beta 2, ale to wersa beta. Ja też mam Managera PL oryginała i zainstalowaną tą łatkę i nie działa FM Modifier 2.2. Trzeba poczekać :( aż wyjdzie patch nie beta i kolejny FMM.....

cristiano88 Partyzant

15.11.2007 12:12    #6656     Sufler - Porady do gry - Wisła
klim1981...nie masz satysfakcji wygrywając wysoko??nie rozśmieszaj mnie
Gentleman...soróweczka,że podważyłem Twoją managerke,ale chodziło mi tylko o to,że da się grać 1 napastnikiem i wychodzi mi to całkiem dobrze.wygrywam,ale szukam dobrego ustawienia indywidualnego dla napadziora i opś,jeszcze raz sorki:)
kupiłem Fenina więc może to coś da:)
grając Barcą też miałem problem ze skutecznościa a grajć tam Henry,Eto'o i reszta:P

cristiano88 Partyzant

15.11.2007 11:07    #6657     Sufler - Porady do gry - Wisła
do Gentleman...
Po 1:mając po 20 sytuacji w meczu musi być sposób żeby coś strzelić:)
po 2 widocznie jesteś zbyt słabym managerem żeby poradzić sobie w polskiej lidze grając jednym napastnikiem(mi dzie zajebiście,nie przegrałem meczu od 20 kolejek):)
po 3 widocznie Ciebie już ktoś dotknął:D:p
i po 4!! jeśli nie masz zamiaru pomóc to nie pisz wogóle!!

bilon_02 Partyzant

15.11.2007 10:02    #6658     Sufler - Porady do gry - Taktyka pomocy !
gram od 2005 Managera a teraz w 2007 śląsk z pierwszego miejsca wyprowadziłem i teraz pół sezonu 1 miejsce w 1 lidze oczywiście nie gram w puchary bo sie skupiam na lidze i na pucharach europejskich cel na ten sezon 1-3 miejsce gra w UEFA awans z fazy grópowej jak bedzie napisze dalej teraz wyjazd do Szczecina może jakiś piłkarz tam bedzie polecam bramkarza śląska Fadosława Jaanukiewicza!!!!!!

Nemrod Partyzant

15.11.2007 09:26    #6659     Sufler - Porady do gry - Rozgrywka sie tnie
Ja mam identyczny problem:( KOmp: 512 RAM, Pentium 1,8 GhZ, 1 liga załadowana i 2 dodatkowe kraje. Format było robiony 3 dni temu, Windows XP Professional, Manager PL oryginał. Na podglądzie często sie tnie zwłaszcza podczas strzału na bramkę i jak zawdnicy po strzeleniu bramku lub stałym fragmencie gry cofają się na swoje pozycje...Gra generalnie chodzi bardzo płynnie tylko na opdglądzie 2D jest Dupnie....Nie mam pojęcia co z tym zrobić.....:(

Zduno_AG Partyzant

14.11.2007 20:42    #6660     Sufler - Porady do gry - Rozgrywka sie tnie
Próbowałem wszystkiego... wyłanczałem wszystkie programy nawet założyłem nowego Managera bo myślałem że Baza danych średnia z 3 ligami to za dużo na mój komputer ale z 1 ligą dzieje się to samo... mam mieć słabą bazę danych ? Nie chce grać ciągle tak że podczas rogrywi mecz mi się przerywa co chwile ...

Jak ktoś wie o co chodzi to proszę niech napisze ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.