Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.11.2007 17:39    #6621     Sufler - Porady do gry - Pliki DDT
1. Musisz go wkleic do D/Gry/Football Manager 2008/data/db/inc/all
2. No przydalby sie lepszy sprzet. RAM jest wazny powinno Ci starczyc ale jeszcze wazny jest proc.

22.11.2007 17:38    #6622     Sufler - Porady do gry - Pliki DDT
1. Musisz go wkleic do D/Gry/Football Manager 2008/data/db/inc/all

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
22.11.2007 17:37    #6623     Sufler - Porady do gry - Pliki DDT
1. D:Football Manager 2008datadb800edt - potem zaznacz go w FMie - dodatkowe pliki w opcjach

2. Trzeba 2 GB RAM i super procka.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

22.11.2007 15:10    #6624     Sufler - Porady do gry - Gra z patchem.
Juz wiem: odpalasz instalke i automatyczne mi znalazlo lokazlizacje D:/Gry/Football Manager 2008. Klikasz uptade.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.11.2007 14:58    #6625     Sufler - Porady do gry - Gra z patchem.
Do folderu: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/db

Jeśli grę zaczynałeś na czystej wersji gry (beż żadnych update'ów) to musisz zacząć grę od nowa, by zobaczyć zmiany.

22.11.2007 14:49    #6626     Sufler - Porady do gry - Fake + facepack
W FM08 jest to jeszcze latwiejsze wszystkie grafiki wrzucasz do folderu Graphics ktory tworzysz sam w Moich Dokumentach w foldzrze Football Manager 2008 (: Co do fake to wrzucasz go do data/db/inc/all, ktory masz tam gdzie masz zainstalowana gre.

Seweryn Młody aktywista

21.11.2007 17:24    #6627     Sufler - Porady do gry - szybko pomóżcie
ty chcesz grać w managera, gdzie trzeba znać piłkarzy i cały futbol, a ty nie wiesz które ligi są najsilniejsze o_O

jaruone Młody aktywista

Ładnie rozpykaliście zależności :)
ja zauważyłem że dając plastra napastnikom i zaznaczając pressing dość często traci się głupie bramki wystarczy że napastnik jest zwrotny nasz obrońca (czy dwóch) cisną go na swojej połowie on robi unik i jest praktycznie sam na sam.

chyba wzrosło znaczenie stałych fragmentów gry - częściej padają bramki po rożnych i rzutach wolnych, dlatego warto mieć w składzie dobrego wykonawcę wolnych.

wpływ szerokości i długości boiska - mój stadion jest raczej wąski ustawiłem graczy trochę ponad normę szerokość, dzięki czemu nie ma juz takiego tłoku i jest jak rozklepywać piłkę między środkowymi i bocznymi pomocnikami

nie wypuszczać strzałkami obronców bocznych do przodu - ywne wykonują nawet przy zwiększeniu prawie na maks defensywnego nastawienia.

ścisłe krycie i kontra - sprawdza sie nieźle.
przy ustawieniu z kontry i ofensywnej grze kreatywnośc w stwarzaniu akcji nie spada,za to przeciwnik jak traci bramke i rusza na hura pięknie się może nadziac ;)
musze jeszcze dwie taktyki opracować bo w sumie mam jedną tyle że jak gram na wyjeździe zmniejszam nieco poziom ofensywnego nastawienia

jak widać zaczęło mi trochę lepiej iść w lidze co prawda remis i przegrana u siebie (ale "uczciwa" bramkarz przeciwnika miał "dzień konia" i bronił wszystko, dałem hiperofensywę bo to prestiżowy mecz no i nadziałem się na kontę - przegrać z pretendentem 1 bramka ,przy wspaniałej grze nie jest hańbą)
a remis w sparingu ze sportingiem 1-1 bezcenny (wczesniej 7-0 z marsylią wskazywało że jednak może byc powtórka)

wychodzi na to że nasz ukochany manager idzie jednak w dobra stronę - po 2 tygodniach pracy i sprowadzeniu nowych graczy zespół raczej nie jest w formie do wygrywania z każdym - potrzeba czasu.teraz dopiero to zauważyłem - w fm 07 nie było problemu wstawiało się nowego gościa i po 1 meczu juz był w miarę zgrany z druzyną.
a tu nawet rozmowa motywacyjna zyskała na znaczeniu - niezbyt pewny siebie zawodnik po odpowiedniej rozmowie uratował mi tyłek w pucharze Anglii (no i sedzia który wykartkował 1 brutala) 2 pieknymi bramami.
jednym słowem mikołaj wie juz na co czekam ;P no chyba że cmrev zasponsoruje 10 tysięczny temat...

boro92921 Przodownik pracy

20.11.2007 17:29    #6629     Sufler - Porady do gry - did not find font resource: vera
Cherry1992
Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008skins ja tu wypakowalem pięknego skina steklo który znajduje się tej stronie i wszystko pięknie śmiga

20.11.2007 17:28    #6630     Sufler - Porady do gry - did not find font resource: vera
Do folderu w Moich Dokumentach: Football Manager/skins

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution