Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.12.2007 19:10    #6541     Sufler - Porady do gry - Tła
no mam to w football manager 2008/graphics/pictures/bacgrounds
tak tez moze byc. ale powiedzcie mi, czy w ekranie skladu tez powinien byc stadion, czy nie. bo ja mam tylko podczas meczu u siebie.

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

08.12.2007 19:08    #6542     Sufler - Porady do gry - Tła
Dokładnie to w dokumenty/spor.../Football Manager 2008/graphics*/backgrounds*

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

08.12.2007 18:46    #6543     Sufler - Porady do gry - Tła
No wlasnie. Sciagnalem sobie tla stadionow, wypakowalem do sportst interactive/football manager 2008/graphics/pictures/bacgrounds i nie dziala ozhaczalem juz buforiwanie skorki i wlaczylem tla, ale nadal nic. pomozcie !!!! moze zle wypakowuje?

hoody Przodownik pracy

08.12.2007 17:19    #6544     Sufler - Porady do gry - Baza Huge w FM08
Nie wiecie może czy istnieje baza Huge do Football Managera 2008? Do 2007 była dostępna na CMForum! I nie chodzi mi tu o plik retain który aktywuje wszytkich piłkarzy w grze bo tego mój komp po prostu nie udźwignie :]! Albo czy wiecie może czy pasuje ten plik który dodawał baze huge czyli National league panel (czy jakos tak) z FM-a 2007 na 2008!

Sorki jeśli nie skumacie bo troche dziwnie napisalem ale śpiesze sie na mecz (Legia - Górnik)!

Sneijder Partyzant

07.12.2007 21:02    #6545     Sufler - Porady do gry - ligi bez ograniczeń
w niemieckiej w starym managerze byly ograniczenia co do ilosci pilkarzy spoza eu w skladzie, musial bym sprawdzic jak jest teraz

eaters Młody aktywista

07.12.2007 13:31    #6546     Sufler - Porady do gry - ale bug
W drugim meczu plika leci zygzakiem. W pierwszym meczu bug jest cięższy. Otóż gdy gra dwóch managerów na jednym kompie to czasami nie można wybrać składu. Komp bierze automatycznie to co już miałeś wybrane a ewentualne luki uzupełnia losowo. I tak na przykład wrzucił mi napastnika na pozycje prawego obrońcy. Postanowiłem odznaczyć cały skład bo liczyłem że jak nikogo nie wybiorę to mecz się nie zacznie. Zdziwiłem sie nie zmiennie gdy pojawił mi sie ekran przed meczowej rozmowy motywacyjnej ale bez piłkarzy. Nie moglem ani cofnąć ani ruszyć do przodu. Pojawiał się komunikat że mam wybrać bramkarza, czego nie mogłem zrobić. postanowiłem wziąć jednodniowy urlop. Po powrocie okazało się że przegrałem 42:0 a mój przeciwnik grał SAM!!! Pierwszy plik pokazuje właśnie ten mecz, lak Lazio gra z moim Napoli (właściwie to gra samo :)) Wygrywają 42:0 , zabawne jest to że mimo iż grali sami to strzeliłem samobója!! :) A Lazio i tak miało problemy by się przebić :) Jeśli nie chodzi wam ten mecz to we wtorek wkleję screeny, po prostu to trzeba zobaczyć :)

wrobel86zzyzx Młody aktywista

06.12.2007 21:29    #6547     Sufler - Porady do gry - Plik FMF! POMOCY!
musisz stworzyc folder graphics w MOJE DOKUMENTY/sports int/footballmanager2008/graphics* i tam wszystko wrzuc...

LOLECZeX Młody aktywista

05.12.2007 20:29    #6548     Sufler - Porady do gry - Fatalna sprawa;/
Po pierwsze taki temat nie na sufler?... po drugie patch 8.0.1 eliminuje te błędy z nieskutecznością, po 3 spróbuj zmian jakaś rotacja w składzie, może zobacz w ustawieniach indywidualnych zmniejsz im swobodę ruchu może będą się bardziej słuchać twojej taktyki, może pogadaj z nimi zwiększ im morale, a tak manager sam powinien wiedzieć co jest z jego zespołem nie tak...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
grafikę wkleja się do: Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008graphics
Potem odznacz buforowanie skórki w ustawieniach.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

05.12.2007 17:07    #6550     Sufler - Porady do gry - Taktyka = problem
jesli jestes malo doswiadczonym managerem, wybierz jeden z najlepszych zespolow na swiecie (np. taki Manchester United xD) nastepnie zatrudnij sobie jakiegos dobrego asystenta, zeby ci powiedzial kto jest dobry, kto do wywalenia i takie tam rozne podpowiedzi. na tej stronie jest bardzo fajnie opisana taktyka diament, ktora mozesz na poczatku grac. zakladajac ze masz oryginala w instrukcji dolaczonej do gry masz dokladniej opisane jak sie poruszac w grze itd.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.