Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

full attack Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.12.2007 20:09    #6491     Sufler - Porady do gry - Bramkarz w polu karnym
EKSCENTRYCZNOŚĆ w Football Managerze:
zdolność (u bramkarzy) bronienia w nieprawdopodobnych sytuacjach, ale także "zdolność" do puszczania tzw. "szmaty"... dlatego bramkarzy z dużą ekscentrycznością czasem ciężko pokonać, ale jak się dobrze przyjrzycie ich grze (najlepiej jak macie takiego w klubie) to zauważycie, że od czasu do czasu puszcza bramki po swoich głupich błędach ;-)

Czwartek Partyzant

20.12.2007 19:02    #6492     Sufler - Porady do gry - Ilez mozna ?!
"Czwartek powiedz mi, kiedyś ty się urodził? Przed Unią w Krewie czy może za czasów Mieszka I? Bo w XXI czy tam nawet w XX wieku się takie rzeczy zdarzają"

A w średniowieczu było więcej niesprawiedliwych wyników? Nie rozumiem docinki.

"ale wybacz- nie co drugi mecz."

Jeżeli udowodnisz mi że co drugi mecz przegrywasz mając mniej strzałów na bramkę od przeciwnika to codziennie będę Ci stawiał piwo aż do czasu kiedy SI wyda nowy patch.

"A nie pasuje mi to tym bardziej, że ta gra to manager i to, że jakaś drużyna wygrywa przez przypadek sprawia, że gra chwilami traci sens."

Po raz kolejny mówię - często zdarza się że drużyna wygrywa przez przypadek w życiu, tak to już jest, life is brutal mówią. Dlatego właśnie ta gra jest tak piękna - nie da się być ultimate best ever miszczem efema.

pozdrawiam!

K@rim Młody aktywista

19.12.2007 21:38    #6493     Sufler - Porady do gry - Repra Niemiec
Jesli masz baze danych 8.01 to usuwasz wszystko z folderu E:-program files-Sports Interactive-Football Manager 2008-data-updates-update-801-db-801-lnc-all ...jeśli masz baze danych 8.00 to... E:-program files-Sports Interactive-Football Manager 2008-data-db-800-lnc-all ...i wklejasz tam to co ściągniesz z tej stronki, oczywiście to co było przedtem w folderze all usuwasz

http://www.speed(...)143.html

folder do ściągnięcia nazywa się Vul's Fake Patch v.1.1 25-11-2007.rar powoduje on ze sa poprawne nazy lig, zamiast puchar mistrzów pisze uefa liga mistrzów i sa aktywne repry... prawdziwi piłkarze pojawiaja sie dopiero przed nastepnym meczem repry... nalezy tez usunąc plik o nazwie french league names.edt który znajduje się w folderze Inc.
Ja tak zrobiłem wczoraj i wszystko działa. Mam nadzieje ze pomogłem... Pozdro

Karp Wigilijny Partyzant

19.12.2007 19:03    #6494     Sufler - Porady do gry - Ilez mozna ?!
Czwartek powiedz mi, kiedyś ty się urodził? Przed Unią w Krewie czy może za czasów Mieszka I? Bo w XXI czy tam nawet w XX wieku się takie rzeczy zdarzają, ale wybacz- nie co drugi mecz. A nie pasuje mi to tym bardziej, że ta gra to manager i to, że jakaś drużyna wygrywa przez przypadek sprawia, że gra chwilami traci sens.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
19.12.2007 15:11    #6495     Sufler - Porady do gry - CDZ
Odinstaluj Football Manager. Potem zainstaluj. Może Twój piłkarz dostanie obywatelstwo.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

grzywik Partyzant

19.12.2007 15:02    #6496     Sufler - Porady do gry - FM na komórkę
ja sam mialem managera na komie ale to byl Cm 07 i tylko liga angielska:/ i jeszcze jak by tego malo bylo to wersja angielska :/ szczerze to denerwujace to bylo :p to nie to samo co Fm na komputerze:D

DaReQ Partyzant

19.12.2007 13:17    #6497     Sufler - Porady do gry - FM na komórkę
No jak nie ma? Przecież nie raz widziałem w gazetach Football Manager na komórke! To chyba w spotlerze lub wapsterze było.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

19.12.2007 09:56    #6498     Sufler - Porady do gry - Ilez mozna ?!
ja mam akurat trochę inne zdanie na ten temat, a mianowicie uważam że przede wszystkim ALL wirtualnych managrów leży i kwiczy ... zwłaszcza jeśli chodzi o rozgryzanie taktyki nie przewidzianej przez twórców ... druga sprawa że jeśli mamy trochę talentu do wyszukiwania gwiazdek, i treningu to prędzej czy później zrobimy nawet z przeciętniaków drużynę championów, czego wirtualni managerowie również nie potrafią, teraz dodajmy 1+1 i wychodzi na to że aby nie dochodziło do wyników dwu cyfrowych komp musi się czymś ratować i z tego się biorą takie a nie inne dziwne sytuacje...

bo w te szumne zapowiedzi o rozgryzaniu przez kompa naszej taktyki to trzeba nazywać jasno i wyraźnie GÓWNO PRAWDA ... skoro wystarczy zmienić jedno (dosłownie jedno z poleceń) dla któregokolwiek z zawodników aby komp musiał rozgryzać naszą nową taktykę przez lekko licząc kolejne 3 sezony

FmFan Partyzant

19.12.2007 00:56    #6499     Sufler - Porady do gry - FM na komórkę
ja takze widzialem Managera na komorke tyle ze pod innym tytulem.. nawet po polsku bylo z polska liga ale niestety bez licencij wszystko :D

Tzar Przodownik pracy

18.12.2007 23:55    #6500     Sufler - Porady do gry - FM na komórkę
Jest taka gra - Real Football Manager.
Nie grałem w nią tyle co w FM na kompie, ale zaryzykuję twierdzenie, że jest na komórki tym czym FM na PeCety. Bardzo rozbudowana, wizualizacja meczu chyba nawet lepsza niż w FM'ie.
Tu macie trochę linków:

a tu filmik:

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution