Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

k-u-b-a1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2007 01:13    #6471     Sufler - Porady do gry - Smiech na sali
ja ja ja znam! to wspaniała gra Football Manager 2008. nie pasuje ci, to nie graj. Tak trudno zrozumiec? ;>

p.s twój nick daje wiele tłumaczy..

loozeer Partyzant

27.12.2007 01:08    #6472     Sufler - Porady do gry - Smiech na sali
Niech Bog trzyma w opiece tworcow gry i niech da im sile do stworzenia czegos, co przypominalo by managera w przyszlym roku. Chyba najgorszy Fm w jakiego gralem to co sie dzieje w czasie meczu to jest szok. Lyon - Caen; 34 moj zespol oddaje 34 strzaly na bramke przeciwnika ( Cean) strzelam 3 nieuznane bramki i jestem 18 razy na spalonym i 22 krotnie fuluje przeciwnika, mecz konczy sie rezultatem 1-1, zeby bylo smieszniej dodam iz Caen oddal niewiarygodna liczbe strzalow na moja bramke " 2 ". Kilka kolejek pozniej nadchodzi mecz z Bordeux, druzyna zajmuje 17 pozycje w lidze ruszam... 4 minuta po strzale prosto w mojego bramkarza strace gola. 45 minuta Bordeux gra w 9 (dwie czerwone kartki) i z rezerwowym obronca, poniewaz podstawowy doznal kontuzji. Moj zespol wychodzi po przerwie, zostaje zepchniety do glebokiej defensywy przez ( dziewiatke wspanialych), 80 minuta gram juz na hiperofensywie z 3 napastnikami... jeden gol dla mnie jest 1-1, dwie minuty pozniej gol dla mnie (nieuznany, faul), dwie minuty pozniej gol dla mnie (nieuznany spalony) sedzia dolicza 4 minuty... 93 minuta gol dla mnie ( nieuznany, spalony). Moje pytanie brzmi : co to ma byc :P ? Czy zna ktos odp na to pytanie

Lesio Partyzant

26.12.2007 16:10    #6473     Sufler - Porady do gry - Problemy z silnikiem meczowym
Coś czuje, że na wczorajszym dniu skończyła się moja przygoda z FM2008!
Może Wy czaicie o co chodzi, bo ja straciłem już koncepcję!
Gram już trzeci sezon moim Wigan, ale co się ostatnio dzieje w grze przechodzi ludzkie pojęcie!
Dwa poprzednie sezony zakończyłem na 8 miejscach, a mój skład znacznie się zamocnił, ale to co dzieje sie ostatnio w meczach to masakra!
Żaden mecz od bodaj sześciu spotkań nie jest normalny, a mój klub pogrąża się w kryzysie!
Żeby nie było w FM gram od 2005 r.
Przykłady:
Mecz z MU oni oddali 1 celny strzał na bramkę a ja 17 i 9 celnych i przegrałem... 2:1!
Gole traciłem w 1 i w 90 minucie!
Później mecz z Villą, po 25 minutach prowadzę 3:0, o dziwo Asto Villa zreinkarnowała się w ostatnim kwadransie i skończyło się 3:4 dla Villi!
Albo jeszcze jeden mecz z Newcastle, u nich Smith dostał czerwień na początku meczu i osłabieni w trzech akcjach po rząd strzelili mi 3 gole w 5 minut! Nawet taktyki nie zdążyłem zmienić!
NIe mówię już, że jeżeli strzeli się więcej niż 3 gole w pierwszej połowie, to nie ważne co by się mówiło w przerwie, przeciwnik zawsze! wygra drugą część meczu, choćby był słabiutkim klubem!
SILNIK MECZOWY TO PORAŻKA!
Mówiono, że nowy manager ma być trudniejszy niż wcześniejsze(dla mnie może być jeszcze trudniejszy), ale czemu jest niedorzeczny!
A i jeszcze beznadziejny pressing, masa rzutów wolnych z których padają bramki, albo dziwne serie(np 10 spotkań, w których nie tracę gola, a pózniej 10 spoytkań, w których tracę ponad 20 bramek, mimo, że przeciwnicy podobni, a taktyka ta sama).
O tym, że prowadząc w 80 minucie 2:0 wcale nie można być pewnym zwycięstwa nawet nie wspominam!
Poprzednie FM-y były za łatwe, ale mecze w tym przypominają mi amerykańskie filmy dla dzieci w stylu "Wielkie Kaczory", czy "Karate Kid"!
To nie dla mnie, niestety...

Tzar Przodownik pracy

25.12.2007 23:42    #6474     Sufler - Porady do gry - Turnieje
Jak lubią mawiać twórcy: "when it's done", czyli będzie kiedy będzie ;) Prawdopodobnie na wiosnę.
Poza tym co ci szkodzi zajrzeć na www.footballmanagerlive.com, hmm?

MikemaN Partyzant

25.12.2007 17:36    #6475     Sufler - Porady do gry - Reputacja światowa
Wygrałeś Copa America Realem Madryt?! No podziwiam podziwiam niezly wyczyn u mnie niewykonalny :P... Ja tez prowadze Real Madryt od trzech sezonow i tez mam kontynentalna prowadze tez Polske ale nimi jeszcze nic nie zdazylem wygrac ;/ Realem dokonalem bardzo duzo i tez dziwi mnie ze nadal mam kontynentalna :/ Mysle ze trzeba byc wysoko w rankingu managerow zeby osiagnac reputacje swiatowa :]

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

25.12.2007 17:10    #6476     Sufler - Porady do gry - Turnieje
Owa nie istnieje.Przynajmniej ja o takiej nie słyszałem, a bawie się w managery od kilku lat.

konikx Partyzant

25.12.2007 12:51    #6477     Sufler - Porady do gry - Championship Manager 01/02
Podajcie mi jakis link z taktykami, talentami itd. do pczciwego CM 01/02. Szukałem i nic nie znalazłem..;/

destroyer56 Partyzant

25.12.2007 04:41    #6478     Sufler - Porady do gry - Oszustwo ?
Teoretycznie nie jest to oszustwem, ale praktycznie juz jest, poniewaz w realnym swiecie nigdy nie przedstawiono by takiej oferty pilkarzowi ktory bylby chocby rezerwowym bo kto przy zdrowych zmyslach zgodzilby sie na transfer za darmo jesli bylaby mozliwosc zarobienia na tym pieniedzy. Slowem jest to wykorzystanie dziury w grze IMO jest to takie same oszustwo jak zrobienie nowego managera i zgodzenie sie na darmowy transfer danego pilkarza. No ale Twoj wybor :]

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

24.12.2007 22:56    #6479     Sufler - Porady do gry - Dziwy kartkami
tak sobie teraz pomyślałem ... mam rok 2011 ... może fryzjera z pierdla wypuścili ... ten nowy manager jest coś za bardzo realistyczny ...

chelmianinl Młody aktywista

24.12.2007 08:44    #6480     Sufler - Porady do gry - ikonki morale
witam. mam pytanie: czemu po skopiowaniu do folderu Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008graphics folderu 'morale' z takimi ikoneczkami http://www.fotos(...)3ff.html nie chca mi one dzialac? przeladowalem skorke i dalej nic. co trzeba zorbic? pzdr

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution